Tengusia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 wkoncu wkoncu :multi: sa malutkie kluseczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Mamy 10:loveu: kolejna dama sie urodziła:loveu: To normalny BABINIEC:loveu::lol: Quote
Aurunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 spełniły się moje przeczucia że będzie 10 klusek:loveu::loveu::loveu::loveu: To już koniec??;) Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aurunia']spełniły się moje przeczucia że będzie 10 klusek:loveu::loveu::loveu::loveu: To już koniec??;)[/quote] Chyba koniec...;) tak na 99%:evil_lol: jak już to może jeszcze jeden.... Adama mamie sie śniło dzisiaj że będzie 11 ale ostatni słaby....wiec lepiej niech zostanie 10 ;) Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Tak na moje oko to chyba 2 błekitne będą:loveu: ale to jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić na 100%;) Quote
cardea Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']Tak na moje oko to chyba 2 błekitne będą:loveu: ale to jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić na 100%;)[/quote] jak ja kocham czarne i blue :loveu: Super 10 sztuk :multi: może coś jeszcze, ale chyba lepiej nie ;) Jak będzie coś jeszcze też się wychowa :evil_lol: Teraz to dobre jedzonko ciepło i do przodu :razz: Quote
Aurunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Śliczna gromatka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 jejciu:multi: ale piękny widok :loveu::loveu::loveu: A biedna Fastunia wykończona... teraz ędzie mieć pełne łapki roboty ;) Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jejku 10 maluszków! :loveu: Ja stawiałam na 7-8 sztuk, a tu proszę :lol: Quote
Aurunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Aniu pokaż puźniej rodzynka bo kluski są wszystkie tak podobne że żadne z nich nie wygląda mi na małego męszczyzne :o Quote
Guest Agata_B Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ale jajca, 10 sztuk :crazyeye::crazyeye::crazyeye: aż nie wiem co powiedzieć :lol: ciesze sie bardzo i gratuluje :multi::multi::multi::loveu: Quote
Sandra i Soul :) Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :multi::multi::multi: GRATULACJE dla dzielnej mamusi :multi::multi::multi: Cudowna gromadka!!! Teraz czekamy na fotkiii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Śliczna gromadka, aż miło popatrzeć na takie maluszki:loveu: Quote
Aurunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='nane']10 dziewczynek i rodzynek czy Fasti skończy :evil_lol: czy jeszcze będzie nam rodzić :cool3:[/quote] Marta 9 dziewczynek i jeden rodzinek :loveu::loveu::loveu: Quote
nane Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [FONT=Courier New]10 dziewczynek i rodzynek czy Fasti skończy :evil_lol: czy jeszcze będzie nam rodzić :cool3:[/FONT] Quote
nane Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Aurunia']Marta 9 dziewczynek i jeden rodzinek :loveu::loveu::loveu: [FONT=Courier New]Ada opis na gg jest inny :evil_lol: [/FONT] Quote
beatkacg Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']Mamy 10:loveu: kolejna dama sie urodziła:loveu: To normalny BABINIEC:loveu::lol:[/quote] Aniu gratulacje, a ja stawiałam że maluchów będzie tylko 8. Wyściskaj Fastusie i dla każdego maluszka całusek w pysio. Oczywiście czekam na duuuuzzzoooo zdjęć. Quote
***Paulina*** Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Gratulacje dla ślicznej mamusi!!!:multi::multi::multi: No i dużo zdrówka dla maluszków:loveu::loveu::loveu: Cudowne są!!!:loveu::loveu::loveu: Ale numer 10 razem i w tym 9 dziewczynek... Chyba nikt się tego nie spodziewał:roll: Quote
katik Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Gratulacje. :multi: Taka liczna gromadka, wesoło będzie. :evil_lol: Z niecierpliwością czekam na fotki dzielnej mamy i maleństw. :loveu: Quote
dzasta Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ale Boskie chomiki!!!!! Gratuluję Aniu tak licznego i chyba wyrównanego miotu a to też jest ważne :multi: Czekam na kolejne foteczki :) Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Dziękuje wszystkim serdecznie :) No to jeszcze jedna fotka babińca i rodzynka:loveu: Quote
katik Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Nie dość że prawie same suczki, to jeszcze wszystkie jednakowe. :evil_lol: Cudowne kluseczki. :loveu: Quote
Sandra i Soul :) Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 no zakochałam się chyba w amstafkach :loveu::loveu::loveu: ślicznotki cudowne Quote
Recommended Posts