AmiX Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [FONT=Calibri]Sunia7[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
AmiX Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [FONT=Calibri]Sunia 8 rezerwacja[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
AmiX Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [FONT=Calibri]Sunia 9[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Cudeńka:loveu::loveu::loveu: Już widać że się małe amstafki z nich robią:loveu::loveu::loveu: A jak Fastusia??? Gdzie jej fotki??? Dawno już jej nie widziałam:-( Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Cześć Aniu :loveu: zakochana jestem po uszy :roll: Jak się czuje twój kręgosłup? Quote
Kasia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 cudeńka Fastusiowe :loveu: jak dzielna mamusia? Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Boziu co za kluchy boskie :loveu: Aniu sunia nr 5 aż dziwne, że nie zarezerwowana - czyżby zostawała z wami? :loveu: Quote
AmiX Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [FONT=Verdana]***Paulina*** napisał(a):Cudeńka [/FONT]***Paulina*** napisał(a): [FONT=Verdana]Już widać że się małe amstafki z nich robią [/FONT] [FONT=Verdana]A jak Fastusia??? Gdzie jej fotki??? Dawno już jej nie widziałam [/FONT] [FONT=Verdana]Kasia napisał(a):cudeńka Fastusiowe [/FONT]Kasia napisał(a): [FONT=Verdana]jak dzielna mamusia?[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]Dzieki :) [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]Staram się żeby Fastusia jak najszybciej wróciła do formy bo schudła….:shake:[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]Aga76 napisał(a):Cześć Aniu [/FONT]Aga76 napisał(a): [FONT=Verdana]zakochana jestem po uszy [/FONT] [FONT=Verdana]Jak się czuje twój kręgosłup?[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]Ja tez jestem zakochana w tych kluskach:loveu: a kręgosłup już lepiej Adam mi wymasował ;)[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]tigrunia napisał(a):Boziu co za kluchy boskie [/FONT]tigrunia napisał(a): [FONT=Verdana]Aniu sunia nr 5 aż dziwne, że nie zarezerwowana - czyżby zostawała z wami? [/FONT] [FONT=Times New Roman]Na razie przetrzymuje ją u nas ;)bo strasznie nam się podoba i zapowiada się super:loveu: …a nawet jeśli u nas nie zostanie to chce żeby trafiła w rączki nie tylko kochające ale też wystawowe :)[/FONT] Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 AmiX napisał(a): [FONT=Times New Roman]Na razie przetrzymuje ją u nas ;)bo strasznie nam się podoba i zapowiada się super:loveu: …a nawet jeśli u nas nie zostanie to chce żeby trafiła w rączki nie tylko kochające ale też wystawowe :)[/FONT] Super :multi: Mam nadzieje, ze zostanie :loveu: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Tak często oglądam zdjęcia, że TK zaczął już dziwnie na mnia patrzeć :evil_lol: I jeszcze wlazłam na terierkowo, żeby w ogóle ześwirować :evil_lol: Quote
AmiX Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Ciesze sie że maluszki sie podobają :loveu: To jeszcze kilka fotek śpioszków:loveu: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Booskie stadko :loveu: Fotki są rozbrajające :loveu: Ile łapek do kochania :mdleje: i ogonków :mdleje: Quote
katik Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Słodziaki :loveu: uroczo wygląda taka śpiąca gromadka. :loveu: Quote
Aurunia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Aniu a czy jakieś szczeniaki z zarezerwowanych idą w ręce wystawowe?? Śliczne są :loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Agata_B Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jakie słodziaki :loveu: wszystkie piękne, ale nr 5 jest po prostu cudowna:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Maleńkie cudeńka:loveu: A Eti nie jest zazdrosna? Quote
AmiX Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Dzięki :) Zuza i Noddy napisał(a):Maleńkie cudeńka:loveu: A Eti nie jest zazdrosna? [FONT=Calibri]Eti patrzy na nie z niedowierzaniem..jak by zastanawiała się co to jest?:evil_lol:[/FONT] Aurunia napisał(a):Aniu a czy jakieś szczeniaki z zarezerwowanych idą w ręce wystawowe?? Śliczne są :loveu::loveu::loveu: [FONT=Calibri]Podobno sunia nr 3 i 8 ale zastanawiają się też przyszli właściciele 2 i 6 nad wystawami…. ja mam nadzieje że tak się stanie! Bo 5,8,3,1,:loveu: to są mojej faworytki na dzień dzisiejszy:) Zresztą wszystkie są śliczne:loveu:[/FONT] [FONT=Calibri]Nie wspomniałam o rodzynku:loveu: jak by był sunią to za żadne skarby i groźby bym go nie oddała:loveu:… jak nie przekonam jego właściciela do wystaw to się załamie.:evil_lol:[/FONT] Quote
laurin Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Prześliczne maleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i ta łapeczka http://i44.tinypic.com/2cgm35k.jpg boska :loveu::loveu::loveu: Amstafki są piękne i takie dostojne, nawet mi się śniło że chciałam kupić takiego:loveu: Boję się tylko że mógłby być później problem z małymi dziećmi... Quote
AmiX Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 laurin napisał(a):Prześliczne maleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i ta łapeczka http://i44.tinypic.com/2cgm35k.jpg boska :loveu::loveu::loveu: Amstafki są piękne i takie dostojne, nawet mi się śniło że chciałam kupić takiego:loveu: Boję się tylko że mógłby być później problem z małymi dziećmi... [FONT=Calibri]No coś ty :shake: Wczoraj był u nas Kuba ma roczek :loveu:[/FONT][FONT=Calibri]Fakt boi się Fasti bo mówi że jest „duźźźźa”:evil_lol: ale też nie wychowuje się z psami…. a Fast tylko szukała z nim kontaktu i wreszcie dostał buziaka :lol:a jak była delikatna :loveu:[/FONT] [FONT=Calibri]Z drugiej strony przecież ja jeszcze trochę i tez będę miała dzieci… no i o nic się nie martwię :)[/FONT] [FONT=Calibri]Amstaffy są cudowne:loveu:[/FONT] Quote
AmiX Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Kaladan napisał(a):Aniu dzieci zachwycające! :loveu: Dzięki Aniu :) A jak tam Di??:loveu: Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ta gromadka jest rewelacyjna!!!! mogłabym tak patrzeć się na nie, i patrzeć i patrzeć...:loveu: i te łapinki :mdleje: Quote
laurin Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 AmiX napisał(a):[FONT=Calibri]No coś ty :shake: Wczoraj był u nas Kuba ma roczek :loveu:[/FONT][FONT=Calibri]Fakt boi się Fasti bo mówi że jest „duźźźźa”:evil_lol: ale też nie wychowuje się z psami…. a Fast tylko szukała z nim kontaktu i wreszcie dostał buziaka :lol:a jak była delikatna :loveu:[/FONT] [FONT=Calibri]Z drugiej strony przecież ja jeszcze trochę i tez będę miała dzieci… no i o nic się nie martwię :)[/FONT] [FONT=Calibri]Amstaffy są cudowne:loveu:[/FONT] Muszę się poważnie zastanowić. Ale z drugiej strony to Ty znasz już Fastusię i wiesz że jest łagodna, a wiadomo że psiaki mają różne charakterki i niektóre nie tolerują dzieci... Ale to chyba też dużo zależ od wychowania... Fasti jest cudna i kochaniutkie ma maluszki:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts