Guest Agata_B Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Oo to już niedługo :loveu: Jeszcze z około 3tyg :multi: Ciekawa jestem potwornie ile klusek będzie :lol: Twoja Fasti ile rodzeństwa miała w miocie? Quote
AmiX Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 tigrunia napisał(a):Cześć Aniu :loveu: Fastusi do twarzy z brzuszkiem pełnym maluszków :evil_lol: :loveu: Słodka jest ....taka mamuśka sie zrobiła:loveu::loveu::loveu: Zuza i Noddy napisał(a):Zgadzam się, pięknie wygląda. Dziękuje :) Agata_B napisał(a):Oo to już niedługo :loveu: Jeszcze z około 3tyg :multi: Ciekawa jestem potwornie ile klusek będzie :lol: Twoja Fasti ile rodzeństwa miała w miocie? Dokładnie nie pamięta:oops: ale 6 albo 7:loveu: Quote
Guest Agata_B Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 No to ja stawiam, że urodzi się 5 lub 7 klusek :cool3: Quote
AmiX Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Agata_B napisał(a):No to ja stawiam, że urodzi się 5 lub 7 klusek :cool3: Ja też :p Quote
beatkacg Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 AmiX napisał(a):Ja też :p Aniu Fasti rewelacyjnie wygląda skoro to dopiero 41 dzień ciąży a juz taki ma brzusio, to napewno duuuuzzzzoooo Fastusiątek bedzie, ja obstawiam 8 szczylków (jak trafie to pierwsza wpraszam sie ma mizianko:razz:), w końcu jak robić potem remont po szczeniakach to niech bedzie ich dużo :evil_lol: bo po takich szczeniakach to mogą być niewielkie szkody, ja po 3 szczylkach yorka mialam tylko jedna nitkę z obszycia dywanu wyciągniętą i pogryziona, a dywanu nie zwijałam zeby szczeniakom wygodnie sie po dywanie brykało bo na panelach to im sie łapki rozjeżdzały, ale przy takiej wielkości szczylkach to moga być większe straty, ale napewno Wam to wynagrodzą pobudkami o 4 nad ranem, bo wtedy jest przecież najlepsza godzina na zabawy z prezentacją strun głosowych, ech dopiero po takich mało przespanych nocach docenia się 6-cio godzinny sen, który wczesniej wydawał sie niewystarczający. Ciekawe jak Eti zareaguje na nowych domowników Quote
AmiX Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 beatkacg napisał(a):Aniu Fasti rewelacyjnie wygląda skoro to dopiero 41 dzień ciąży a juz taki ma brzusio, to napewno duuuuzzzzoooo Fastusiątek bedzie, ja obstawiam 8 szczylków (jak trafie to pierwsza wpraszam sie ma mizianko:razz:), w końcu jak robić potem remont po szczeniakach to niech bedzie ich dużo :evil_lol: bo po takich szczeniakach to mogą być niewielkie szkody, ja po 3 szczylkach yorka mialam tylko jedna nitkę z obszycia dywanu wyciągniętą i pogryziona, a dywanu nie zwijałam zeby szczeniakom wygodnie sie po dywanie brykało bo na panelach to im sie łapki rozjeżdzały, ale przy takiej wielkości szczylkach to moga być większe straty, ale napewno Wam to wynagrodzą pobudkami o 4 nad ranem, bo wtedy jest przecież najlepsza godzina na zabawy z prezentacją strun głosowych, ech dopiero po takich mało przespanych nocach docenia się 6-cio godzinny sen, który wczesniej wydawał sie niewystarczający. Ciekawe jak Eti zareaguje na nowych domowników Hej:) Proszę kto tu zawitał:)...raz na rok!:eviltong: Hheheh ja cały czas jeszcze w remoncie jestem:lol: więc co za różnica:evil_lol: Już cie zapraszam do nas :) Do takiego budzenia to ja jestem przyzwyczajona;) nie mówiłam wam tego ale moje Eti jest jak dziecko:lol: budzi mnie w nocy ...po prostu drapie mnie łapką żebym ją wpuściła pod kołdrę a jak jej gorąco to wyłazi....i tak kilka razy w nocy:lol::evil_lol:no jak z dzieckiem....:lol: Quote
Kasia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ojej, jak ona cudownie wygląda :loveu: ale cycuchy też już ma takie dość... nie ważne szkody, nie ważne nie przespane noce - dla takich klusek to wszystko człowiek zdzierży byle tylko je mieć i móc przytulać :loveu: Quote
Aurunia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Śliczna Fastusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dzasta Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ojej jaka już z niej baryłeczka się zrobiła :loveu: Słodko wygląda :loveu: To teraz już po mału zaczynamy odliczanie do małych Fastusiek :multi: Quote
AmiX Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Kasia napisał(a):ojej, jak ona cudownie wygląda :loveu: ale cycuchy też już ma takie dość... nie ważne szkody, nie ważne nie przespane noce - dla takich klusek to wszystko człowiek zdzierży byle tylko je mieć i móc przytulać :loveu: Masz racje Kasiu:loveu: Fasti 48dzień ciąży:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja stawiam na razie:cool3: na 8 fastusiątek, a mamusia wygląda prześlicznie, napatrzeć się nie mogę na ta cudną mordkę. Quote
AmiX Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 dzasta napisał(a):Ojej jaka już z niej baryłeczka się zrobiła :loveu: Słodko wygląda :loveu: To teraz już po mału zaczynamy odliczanie do małych Fastusiek :multi: Jeszcze troche i będą:multi: Zuza i Noddy napisał(a):Ja stawiam na razie:cool3: na 8 fastusiątek, a mamusia wygląda prześlicznie, napatrzeć się nie mogę na ta cudną mordkę. Dzięki :) A ja myśle że będzie mało....max5 :loveu: Quote
AmiX Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Aga76 napisał(a):Mamuśka pełną parą i brzusio w rozkwicie Aurunia napisał(a):Śliczna Fastusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki dziewczyny :) Quote
Kasia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 http://images49.fotosik.pl/53/57125e2ceed53b0fmed.jpg cudowna mordka :loveu: Quote
AmiX Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Kasia napisał(a):http://images49.fotosik.pl/53/57125e2ceed53b0fmed.jpg cudowna mordka :loveu: Aga76 napisał(a):Eti wygląda zjawiskowo, piękny ma włos Zuza i Noddy napisał(a):Etusia prześliczna:loveu: Dzięki dziewczyny :) Quote
Aurunia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Śliczna Eti :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Qeeriefire Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Swietne zdjecia , swietny pies , no po prostu brak słów.:thumbs: Quote
dzasta Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Och i ach ta Eti ona jest boska :loveu: Aniu chyba stanę w kolejce po szczeniaczka po niej :loveu: Uwielbiam ją :) Ucałuj ją ode mnie w ten piękny pychulek i Fastusię Mamusię też:lol: Quote
AmiX Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Aurunia napisał(a):Śliczna Eti Collie napisał(a):Swietne zdjecia , swietny pies , no po prostu brak słów. Dziękujemy za miłe słowa :) i odwiedziny.... dzasta napisał(a):Och i ach ta Eti ona jest boska :loveu: Aniu chyba stanę w kolejce po szczeniaczka po niej :loveu: Uwielbiam ją :) Ucałuj ją ode mnie w ten piękny pychulek i Fastusię Mamusię też:lol: hehehe kiedy to będzie.....;) wstępnie planuje w wakacje;) Fasti ucałowana:loveu: Quote
Recommended Posts