Zuza i Noddy Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]No dla mnie to dalej szczeniak;)…. I do tego krasnal z niej :p[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybieram się z Jenny na kilka wystaw w tym roku.... W planach mam :[/FONT] [FONT=Times New Roman]maj -Czaplinek[/FONT] [FONT=Times New Roman]czerwiec- Szczecin[/FONT] [FONT=Times New Roman]czerwiec- Lubieszyn[/FONT] [FONT=Times New Roman]lipiec- Gorzów Wlkp.[/FONT] [FONT=Times New Roman]lipiec- Koszalin[/FONT] [FONT=Times New Roman]No i mam nadzieje że w końcu dotrę do Poznania.[/FONT] No to może w Szczecinie uda mi się was spotkać. Quote
chaotic Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Mam przyjemność poinformować, że dzisiaj na międzynarodowej wystawie w Opolu, Bolek (JAILHOUSE ROCK JR Magic Lider) ukończył [B]MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI :)))[/B] [img]http://img862.imageshack.us/img862/9928/img0887b.jpg[/img] Jesteśmy dumni, że idzie śladami starszej siostry :* Quote
iberia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Wielkie gratulacje!!! Jakoś nie dziwi mnie to hahaha piekny jest i tyle Quote
Recommended Posts