Aurunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 a mi się podoba nr 1 (skromnie ale gustownie i ślicznie) :loveu: Quote
iberia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ja też jestem za [COLOR=Red][B]1[/B][/COLOR] Quote
Zuza i Noddy Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Aurunia']a mi się podoba nr 1 (skromnie ale gustownie i ślicznie) :loveu:[/quote] Mi też ta 1 najbardziej i jeszcze ta 2 fajna. No ale 1 zdecydowanie tez lubię takie proste. Quote
AmiX Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Hej dziewczyn :) netu nie miałam.....:roll: Mi się najbardziej podobała 2 a potem 3:loveu: ale mama twierdzi że lepiej mi w 3.... że szczuplej;) Teraz jak oglądam fotki to też mi sie tak wydaje ale pamiętam że była barrrrrdzo dopasowana....chyba za bardzo i dlatego takie wrażenie jest;) no ale przcież musze schudnąć:evil_lol: Jutro ide do następnego salonu....może jeszcze cos lepszego znajde :) Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='AmiX']Hej dziewczyn :) netu nie miałam.....:roll: Mi się najbardziej podobała 2 a potem 3:loveu: ale mama twierdzi że lepiej mi w 3.... że szczuplej;) Teraz jak oglądam fotki to też mi sie tak wydaje ale pamiętam że była barrrrrdzo dopasowana....chyba za bardzo i dlatego takie wrażenie jest;) no ale przcież musze schudnąć:evil_lol: Jutro ide do następnego salonu....może jeszcze cos lepszego znajde :)[/quote] Widzisz Aniu one wszystkie się nie znają :evil_lol: Tylko ja dobrze trafiłam :diabloti: Quote
Jofka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wow a tutaj jak weselnie i romantycznie!! witamy po długiej przerwie!!! Ślicznie Ci w tym białym:cool3::cool3: Suknia nr 2 jest boska!!!:loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Moim zdaniem najładniej w trzeciej wyglądasz:loveu::loveu::loveu: Quote
pysiulka86 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja jestem tego samego zdania, 3 najladniejsza i super sie w niej prezentujesz :) Quote
Kaladan Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Mnie najbardziej podoba się pierwsza, bo jest najprostsza :) Aniu polecam firme White One, mają cudne kreacje. Quote
AmiX Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Dzięki dziewczyny :) Kaladan widziałam suknie na stronie...śliczne!! jedną chyba nawet przymieżałam albo bardzo podobną:loveu: pysiulka86, ***Paulina*** no trzecia była cudna ale do przerobienia bo troche ciasna:oops: no chyba że schudne;) takie jest założenie:lol: Jofka witaj :) długo ciebie nie było.... ja też chyba najbardziej jestem za 2:loveu: ale jeszcze nie wiem.... Beata chyba mamy podobny gust ja lubie suknie mało skromnie;) Wczoraj była w następnym salonie...zakochałam sie w sukni :loveu: była poprostu bissssska.... kolor ecru ze złotem....a ja zawsze chciałam białą:roll: i teraz już nie wiem co robić ;) Jeszcze jedną widziałam z kamieniami swarovskiego też baska:loveu: i ta była biała :) po świętach ide je przymierzyć :) Quote
Tengusia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [CENTER][FONT=Monotype Corsiva][SIZE=7][COLOR=#800000][B]Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Monotype Corsiva][SIZE=7][COLOR=#800000][B]Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images31.fotosik.pl/424/3db00a381d5d3358.jpg[/IMG][/URL] Quote
Jofka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Na pewno wybierzesz coś odpowiedniego.Mi osobiście bardziej podoba się kolor ecru hehe co kobita to inny gust,ale swavorski też brzmi suuper Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Aniu co u Fastusi?? No i kiedy będą zdjęcia dziewczyn. W środę Eti kończy 2 latka a ty nam się zdjęciami nie chwalisz. Quote
dzasta Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 cześć Aniu :) śliczne suknie :loveu: Na pewno wybierzesz coś super z doświadczenia powiem tylko tyle chciałam koniecznie ecru a miałam białą. Byłam napalona na suknię ecru z kryształami svarowskiego a miałam białą bez :D Jak tam Fastusia? Kluski na pewno będą zobaczysz :) Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Tengusia bardzo dziękuje za życzenia :) [quote name='Aurunia']Aniu co u Fastusi?? No i kiedy będą zdjęcia dziewczyn. W środę Eti kończy 2 latka a ty nam się zdjęciami nie chwalisz.[/quote] Hej :) Codziennie sobie obiecuje że zrobie fotki....i jakoś nie wychodzi:oops: Faktycznie Eti kończy już 2 lata :) jutro postaram sie zrobić kilka fotek :) Fastusie zapadła w sen zimowy:lol: dużo śpi a my czekamy do lutergo na małe fastusiowe:loveu::loveu::loveu:Mamy 2 rezerwacje wieć przyszli właściciele też czekają... Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='dzasta']cześć Aniu :) śliczne suknie :loveu: Na pewno wybierzesz coś super z doświadczenia powiem tylko tyle chciałam koniecznie ecru a miałam białą. Byłam napalona na suknię ecru z kryształami svarowskiego a miałam białą bez :D Jak tam Fastusia? Kluski na pewno będą zobaczysz :)[/quote] Cześć:) Jak sie chodzi po tych salonach to głowa pęka...wszystko ładne:loveu: W styczniu są u nas targi ślubne :multi: wiec sie wybieram może coś tam upatrze :) Mam nadzieje że maluchy będą:loveu::loveu::loveu:chyba nie wytrzymam i w styczniu zrobie USG;) Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='AmiX']Tengusia bardzo dziękuje za życzenia :) Hej :) Codziennie sobie obiecuje że zrobie fotki....i jakoś nie wychodzi:oops: Faktycznie Eti kończy już 2 lata :) jutro postaram sie zrobić kilka fotek :) Fastusie zapadła w sen zimowy:lol: dużo śpi a my czekamy do lutergo na małe fastusiowe:loveu::loveu::loveu:Mamy 2 rezerwacje wieć przyszli właściciele też czekają...[/quote] nie będziecie robić USG żeby wiedzeć czy się udało?? Będziecie w Bydgoszczy na welentynkowej?? Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Aurunia']nie będziecie robić USG żeby wiedzeć czy się udało?? Będziecie w Bydgoszczy na welentynkowej??[/quote] No właśnie będziemy robić USG ale to w 6 tyg dopiero....Kluski planowo mają być koło 10 lutego wieć nie będe mogła przyjechać....chyba że mama będzie miała akurat wolne i wpadnie..... Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='AmiX']No właśnie będziemy robić USG ale to w 6 tyg dopiero....Kluski planowo mają być koło 10 lutego wieć nie będe mogła przyjechać....chyba że mama będzie miała akurat wolne i wpadnie.....[/quote] A w którym jest teraz Fastusia??? Zostawiacie sobie panienkę?? Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Aurunia']A w którym jest teraz Fastusia??? Zostawiacie sobie panienkę??[/quote] 30.12 minie 3tydzień. Co do maliszka to bardzo bym chciała:loveu: ale jeszcze nie wiem....Przyszła teściowa mnie udusi(mimo że z nami nie mieszka):lol: Powinnam jej zdaniem myśleć o dzieciach....:evil_lol: a ja jeszcze chciałabym Yorka :) Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='AmiX']30.12 minie 3tydzień. Co do maliszka to bardzo bym chciała:loveu: ale jeszcze nie wiem....Przyszła teściowa mnie udusi:lol: Powinnam jej zdaniem myśleć o dzieciach....:evil_lol: a ja jeszcze chciałabym Yorka :)[/quote] No a w czym tu dzieci przeszkadzają. Tylko przydał by się dom dla piesków podwórko. A co do yorka to mało kto na jednym kończy :evil_lol: ja już trzecią dziewczynkę planuje a czwarty może będzie chłopak :razz: kto wie. Ale 3 na pewno i to jeszcze w przyszłym roku ;). Mój tata to już by chciał i mówił dzisiaj do mamy żeby już zamówić :evil_lol: Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='AmiX']No widzisz sama nie wiem w czym.....;) chociaz małe zamieszanie juz teraz jest:evil_lol: ostatnio była u mnie koleżanka z dzieckiem...położyła Kube spać a Fasti kota zobaczyła w telewizorze...no i było po spaniu:evil_lol: Słyszałam że ta sama suczka nam sie podoba:loveu: Musze zrobić dobudówke żebyśmy sie wszyscy pomieścili bo York napewno będzie i amsraff przyszłościowo też ale chyba z następnego miotu:loveu:o ile taki będzie.....[/quote] A o jakiej suce mówisz?? Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Aurunia']No a w czym tu dzieci przeszkadzają. Tylko przydał by się dom dla piesków podwórko. A co do yorka to mało kto na jednym kończy :evil_lol: ja już trzecią dziewczynkę planuje a czwarty może będzie chłopak :razz: kto wie. Ale 3 na pewno i to jeszcze w przyszłym roku ;). Mój tata to już by chciał i mówił dzisiaj do mamy żeby już zamówić :evil_lol:[/quote] No widzisz sama nie wiem w czym.....;) chociaz małe zamieszanie juz teraz jest:evil_lol: ostatnio była u mnie koleżanka z dzieckiem...położyła Kube spać a Fasti kota zobaczyła w telewizorze...no i było po spaniu:evil_lol: Słyszałam że ta sama suczka nam sie podoba:loveu: Musze zrobić dobudówke żebyśmy sie wszyscy pomieścili bo York napewno będzie i amsraff przyszłościowo też ale chyba z następnego miotu:loveu:o ile taki będzie..... Quote
Kasia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 cze Ania :lol: jak ja bym obejrzała se Fastusię :loveu: tak dawno nam nie pokazywałaś swoich dziewczynek... co do teściowych to one wszystkie takie same - zawsze będą sie do czegos czepiać, już taki ich urok :p Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='AmiX'][COLOR=black]Z [/COLOR][COLOR=black]Liberi Gaias[/COLOR][/quote] aaaaa to tak ja chciałam ją kupić ale jest nie wystawowa :shake: niestety Quote
Recommended Posts