Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej dziewczyn :) netu nie miałam.....:roll:

Mi się najbardziej podobała 2 a potem 3:loveu: ale mama twierdzi że lepiej mi w 3.... że szczuplej;) Teraz jak oglądam fotki to też mi sie tak wydaje ale pamiętam że była barrrrrdzo dopasowana....chyba za bardzo i dlatego takie wrażenie jest;) no ale przcież musze schudnąć:evil_lol:

Jutro ide do następnego salonu....może jeszcze cos lepszego znajde :)

Posted

[quote name='AmiX']Hej dziewczyn :) netu nie miałam.....:roll:

Mi się najbardziej podobała 2 a potem 3:loveu: ale mama twierdzi że lepiej mi w 3.... że szczuplej;) Teraz jak oglądam fotki to też mi sie tak wydaje ale pamiętam że była barrrrrdzo dopasowana....chyba za bardzo i dlatego takie wrażenie jest;) no ale przcież musze schudnąć:evil_lol:

Jutro ide do następnego salonu....może jeszcze cos lepszego znajde :)[/quote]
Widzisz Aniu one wszystkie się nie znają :evil_lol: Tylko ja dobrze trafiłam :diabloti:

Posted

Dzięki dziewczyny :)

Kaladan widziałam suknie na stronie...śliczne!! jedną chyba nawet przymieżałam albo bardzo podobną:loveu:

pysiulka86, ***Paulina*** no trzecia była cudna ale do przerobienia bo troche ciasna:oops: no chyba że schudne;) takie jest założenie:lol:

Jofka witaj :) długo ciebie nie było....
ja też chyba najbardziej jestem za 2:loveu: ale jeszcze nie wiem....

Beata chyba mamy podobny gust ja lubie suknie mało skromnie;)

Wczoraj była w następnym salonie...zakochałam sie w sukni :loveu: była poprostu bissssska.... kolor ecru ze złotem....a ja zawsze chciałam białą:roll: i teraz już nie wiem co robić ;) Jeszcze jedną widziałam z kamieniami swarovskiego też baska:loveu: i ta była biała :) po świętach ide je przymierzyć :)

Posted

[CENTER][FONT=Monotype Corsiva][SIZE=7][COLOR=#800000][B]Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Monotype Corsiva][SIZE=7][COLOR=#800000][B]Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images31.fotosik.pl/424/3db00a381d5d3358.jpg[/IMG][/URL]

Posted

cześć Aniu :) śliczne suknie :loveu:
Na pewno wybierzesz coś super z doświadczenia powiem tylko tyle chciałam koniecznie ecru a miałam białą. Byłam napalona na suknię ecru z kryształami svarowskiego a miałam białą bez :D
Jak tam Fastusia? Kluski na pewno będą zobaczysz :)

Posted

Tengusia bardzo dziękuje za życzenia :)

[quote name='Aurunia']Aniu co u Fastusi??
No i kiedy będą zdjęcia dziewczyn. W środę Eti kończy 2 latka a ty nam się zdjęciami nie chwalisz.[/quote]

Hej :)

Codziennie sobie obiecuje że zrobie fotki....i jakoś nie wychodzi:oops:
Faktycznie Eti kończy już 2 lata :) jutro postaram sie zrobić kilka fotek :)
Fastusie zapadła w sen zimowy:lol: dużo śpi a my czekamy do lutergo na małe fastusiowe:loveu::loveu::loveu:Mamy 2 rezerwacje wieć przyszli właściciele też czekają...

Posted

[quote name='dzasta']cześć Aniu :) śliczne suknie :loveu:
Na pewno wybierzesz coś super z doświadczenia powiem tylko tyle chciałam koniecznie ecru a miałam białą. Byłam napalona na suknię ecru z kryształami svarowskiego a miałam białą bez :D
Jak tam Fastusia? Kluski na pewno będą zobaczysz :)[/quote]

Cześć:)
Jak sie chodzi po tych salonach to głowa pęka...wszystko ładne:loveu:
W styczniu są u nas targi ślubne :multi: wiec sie wybieram może coś tam upatrze :)

Mam nadzieje że maluchy będą:loveu::loveu::loveu:chyba nie wytrzymam i w styczniu zrobie USG;)

Posted

[quote name='AmiX']Tengusia bardzo dziękuje za życzenia :)

Hej :)

Codziennie sobie obiecuje że zrobie fotki....i jakoś nie wychodzi:oops:
Faktycznie Eti kończy już 2 lata :) jutro postaram sie zrobić kilka fotek :)
Fastusie zapadła w sen zimowy:lol: dużo śpi a my czekamy do lutergo na małe fastusiowe:loveu::loveu::loveu:Mamy 2 rezerwacje wieć przyszli właściciele też czekają...[/quote]
nie będziecie robić USG żeby wiedzeć czy się udało?? Będziecie w Bydgoszczy na welentynkowej??

Posted

[quote name='Aurunia']nie będziecie robić USG żeby wiedzeć czy się udało?? Będziecie w Bydgoszczy na welentynkowej??[/quote]

No właśnie będziemy robić USG ale to w 6 tyg dopiero....Kluski planowo mają być koło 10 lutego wieć nie będe mogła przyjechać....chyba że mama będzie miała akurat wolne i wpadnie.....

Posted

[quote name='AmiX']No właśnie będziemy robić USG ale to w 6 tyg dopiero....Kluski planowo mają być koło 10 lutego wieć nie będe mogła przyjechać....chyba że mama będzie miała akurat wolne i wpadnie.....[/quote]
A w którym jest teraz Fastusia??? Zostawiacie sobie panienkę??

Posted

[quote name='Aurunia']A w którym jest teraz Fastusia??? Zostawiacie sobie panienkę??[/quote]

30.12 minie 3tydzień. Co do maliszka to bardzo bym chciała:loveu: ale jeszcze nie wiem....Przyszła teściowa mnie udusi(mimo że z nami nie mieszka):lol: Powinnam jej zdaniem myśleć o dzieciach....:evil_lol: a ja jeszcze chciałabym Yorka :)

Posted

[quote name='AmiX']30.12 minie 3tydzień. Co do maliszka to bardzo bym chciała:loveu: ale jeszcze nie wiem....Przyszła teściowa mnie udusi:lol: Powinnam jej zdaniem myśleć o dzieciach....:evil_lol: a ja jeszcze chciałabym Yorka :)[/quote]
No a w czym tu dzieci przeszkadzają. Tylko przydał by się dom dla piesków podwórko. A co do yorka to mało kto na jednym kończy :evil_lol: ja już trzecią dziewczynkę planuje a czwarty może będzie chłopak :razz: kto wie. Ale 3 na pewno i to jeszcze w przyszłym roku ;). Mój tata to już by chciał i mówił dzisiaj do mamy żeby już zamówić :evil_lol:

Posted

[quote name='AmiX']No widzisz sama nie wiem w czym.....;) chociaz małe zamieszanie juz teraz jest:evil_lol: ostatnio była u mnie koleżanka z dzieckiem...położyła Kube spać a Fasti kota zobaczyła w telewizorze...no i było po spaniu:evil_lol:
Słyszałam że ta sama suczka nam sie podoba:loveu:
Musze zrobić dobudówke żebyśmy sie wszyscy pomieścili bo York napewno będzie i amsraff przyszłościowo też ale chyba z następnego miotu:loveu:o ile taki będzie.....[/quote]
A o jakiej suce mówisz??

Posted

[quote name='Aurunia']No a w czym tu dzieci przeszkadzają. Tylko przydał by się dom dla piesków podwórko. A co do yorka to mało kto na jednym kończy :evil_lol: ja już trzecią dziewczynkę planuje a czwarty może będzie chłopak :razz: kto wie. Ale 3 na pewno i to jeszcze w przyszłym roku ;). Mój tata to już by chciał i mówił dzisiaj do mamy żeby już zamówić :evil_lol:[/quote]

No widzisz sama nie wiem w czym.....;) chociaz małe zamieszanie juz teraz jest:evil_lol: ostatnio była u mnie koleżanka z dzieckiem...położyła Kube spać a Fasti kota zobaczyła w telewizorze...no i było po spaniu:evil_lol:
Słyszałam że ta sama suczka nam sie podoba:loveu:
Musze zrobić dobudówke żebyśmy sie wszyscy pomieścili bo York napewno będzie i amsraff przyszłościowo też ale chyba z następnego miotu:loveu:o ile taki będzie.....

Posted

cze Ania :lol:

jak ja bym obejrzała se Fastusię :loveu:
tak dawno nam nie pokazywałaś swoich dziewczynek...

co do teściowych to one wszystkie takie same - zawsze będą sie do czegos czepiać, już taki ich urok :p