dzasta Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 cześć Aniu :) śliczne suknie :loveu: Na pewno wybierzesz coś super z doświadczenia powiem tylko tyle chciałam koniecznie ecru a miałam białą. Byłam napalona na suknię ecru z kryształami svarowskiego a miałam białą bez :D Jak tam Fastusia? Kluski na pewno będą zobaczysz :) Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Tengusia bardzo dziękuje za życzenia :) Aurunia napisał(a):Aniu co u Fastusi?? No i kiedy będą zdjęcia dziewczyn. W środę Eti kończy 2 latka a ty nam się zdjęciami nie chwalisz. Hej :) Codziennie sobie obiecuje że zrobie fotki....i jakoś nie wychodzi:oops: Faktycznie Eti kończy już 2 lata :) jutro postaram sie zrobić kilka fotek :) Fastusie zapadła w sen zimowy:lol: dużo śpi a my czekamy do lutergo na małe fastusiowe:loveu::loveu::loveu:Mamy 2 rezerwacje wieć przyszli właściciele też czekają... Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 dzasta napisał(a):cześć Aniu :) śliczne suknie :loveu: Na pewno wybierzesz coś super z doświadczenia powiem tylko tyle chciałam koniecznie ecru a miałam białą. Byłam napalona na suknię ecru z kryształami svarowskiego a miałam białą bez :D Jak tam Fastusia? Kluski na pewno będą zobaczysz :) Cześć:) Jak sie chodzi po tych salonach to głowa pęka...wszystko ładne:loveu: W styczniu są u nas targi ślubne :multi: wiec sie wybieram może coś tam upatrze :) Mam nadzieje że maluchy będą:loveu::loveu::loveu:chyba nie wytrzymam i w styczniu zrobie USG;) Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 AmiX napisał(a):Tengusia bardzo dziękuje za życzenia :) Hej :) Codziennie sobie obiecuje że zrobie fotki....i jakoś nie wychodzi:oops: Faktycznie Eti kończy już 2 lata :) jutro postaram sie zrobić kilka fotek :) Fastusie zapadła w sen zimowy:lol: dużo śpi a my czekamy do lutergo na małe fastusiowe:loveu::loveu::loveu:Mamy 2 rezerwacje wieć przyszli właściciele też czekają... nie będziecie robić USG żeby wiedzeć czy się udało?? Będziecie w Bydgoszczy na welentynkowej?? Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Aurunia napisał(a):nie będziecie robić USG żeby wiedzeć czy się udało?? Będziecie w Bydgoszczy na welentynkowej?? No właśnie będziemy robić USG ale to w 6 tyg dopiero....Kluski planowo mają być koło 10 lutego wieć nie będe mogła przyjechać....chyba że mama będzie miała akurat wolne i wpadnie..... Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 AmiX napisał(a):No właśnie będziemy robić USG ale to w 6 tyg dopiero....Kluski planowo mają być koło 10 lutego wieć nie będe mogła przyjechać....chyba że mama będzie miała akurat wolne i wpadnie..... A w którym jest teraz Fastusia??? Zostawiacie sobie panienkę?? Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Aurunia napisał(a):A w którym jest teraz Fastusia??? Zostawiacie sobie panienkę?? 30.12 minie 3tydzień. Co do maliszka to bardzo bym chciała:loveu: ale jeszcze nie wiem....Przyszła teściowa mnie udusi(mimo że z nami nie mieszka):lol: Powinnam jej zdaniem myśleć o dzieciach....:evil_lol: a ja jeszcze chciałabym Yorka :) Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 AmiX napisał(a):30.12 minie 3tydzień. Co do maliszka to bardzo bym chciała:loveu: ale jeszcze nie wiem....Przyszła teściowa mnie udusi:lol: Powinnam jej zdaniem myśleć o dzieciach....:evil_lol: a ja jeszcze chciałabym Yorka :) No a w czym tu dzieci przeszkadzają. Tylko przydał by się dom dla piesków podwórko. A co do yorka to mało kto na jednym kończy :evil_lol: ja już trzecią dziewczynkę planuje a czwarty może będzie chłopak :razz: kto wie. Ale 3 na pewno i to jeszcze w przyszłym roku ;). Mój tata to już by chciał i mówił dzisiaj do mamy żeby już zamówić :evil_lol: Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 AmiX napisał(a):No widzisz sama nie wiem w czym.....;) chociaz małe zamieszanie juz teraz jest:evil_lol: ostatnio była u mnie koleżanka z dzieckiem...położyła Kube spać a Fasti kota zobaczyła w telewizorze...no i było po spaniu:evil_lol: Słyszałam że ta sama suczka nam sie podoba:loveu: Musze zrobić dobudówke żebyśmy sie wszyscy pomieścili bo York napewno będzie i amsraff przyszłościowo też ale chyba z następnego miotu:loveu:o ile taki będzie..... A o jakiej suce mówisz?? Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Aurunia napisał(a):No a w czym tu dzieci przeszkadzają. Tylko przydał by się dom dla piesków podwórko. A co do yorka to mało kto na jednym kończy :evil_lol: ja już trzecią dziewczynkę planuje a czwarty może będzie chłopak :razz: kto wie. Ale 3 na pewno i to jeszcze w przyszłym roku ;). Mój tata to już by chciał i mówił dzisiaj do mamy żeby już zamówić :evil_lol: No widzisz sama nie wiem w czym.....;) chociaz małe zamieszanie juz teraz jest:evil_lol: ostatnio była u mnie koleżanka z dzieckiem...położyła Kube spać a Fasti kota zobaczyła w telewizorze...no i było po spaniu:evil_lol: Słyszałam że ta sama suczka nam sie podoba:loveu: Musze zrobić dobudówke żebyśmy sie wszyscy pomieścili bo York napewno będzie i amsraff przyszłościowo też ale chyba z następnego miotu:loveu:o ile taki będzie..... Quote
Kasia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 cze Ania :lol: jak ja bym obejrzała se Fastusię :loveu: tak dawno nam nie pokazywałaś swoich dziewczynek... co do teściowych to one wszystkie takie same - zawsze będą sie do czegos czepiać, już taki ich urok :p Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='AmiX']Z Liberi Gaias aaaaa to tak ja chciałam ją kupić ale jest nie wystawowa :shake: niestety Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Aurunia']A o jakiej suce mówisz?? Z Liberi Gaias Quote
dzasta Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Z Liberi Gaias jest Tatuś mojej Gabci :) Ja też choruje na kolejną sunię Yorka :) Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Nie stety nie mam pojęcia bo P.Monika mi nie odpisała . Wiem tylko ile w Bakaracie trza dać. Ale to mogę ci na pm napisać bo na forum nie zdradzę :roll:. Ale mój tata powiedział że jeżeli kipi następniego yorka to tylko z Bakaratu bo podoba mu się ten typ psa. Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Ada no właśnie słyszałam...szkoda bo śliczna:loveu::loveu::loveu: Jak wiesz jakie ceny są u nich napisz.... dzasta napisał(a):Z Liberi Gaias jest Tatuś mojej Gabci :) Ja też choruje na kolejną sunię Yorka :) Ja też chce sunie:loveu: ale może dopiero pod konic roku:-( Kasia napisał(a):cze Ania :lol: jak ja bym obejrzała se Fastusię :loveu: tak dawno nam nie pokazywałaś swoich dziewczynek... co do teściowych to one wszystkie takie same - zawsze będą sie do czegos czepiać, już taki ich urok :p Fotki będą może jutro :) Moja przyszła teściowa jest za mną ale we wszystko sie wtrąca....:diabloti: Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Aurunia napisał(a):Nie stety nie mam pojęcia bo P.Monika mi nie odpisała . Wiem tylko ile w Bakaracie trza dać. Ale to mogę ci na pm napisać bo na forum nie zdradzę :roll:. Ale mój tata powiedział że jeżeli kipi następniego yorka to tylko z Bakaratu bo podoba mu się ten typ psa. Zapytam Izy bo jestem ciekawa...bardzo mi sie podobają pieski z tej hodowli....jeszcze z de Villaru bym sie skusiła bo mnie nie zawiodły :) Eti jest sunią taką jaką chciałam :loveu: teraz tylko chce większą.... Quote
Aurunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 BOSKA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Kilka Fotrk Etienny która w środe kończy dwa lata:loveu::loveu::loveu: fastusia będzie wieczirem :) Quote
Aurunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No będzie Aura miała konkuręcje na wystawach :loveu::loveu: Quote
dzasta Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Kocham Twoją Etinkę - Aniu :loveu: Jest przepiękna. Od małego bardzo mi się podoba :loveu: I tak w sercu po cichu to właśnie po niej marzy mi się mała Yorka :loveu: Wycałuj ją ode mnie Quote
tigrunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 iberia napisał(a):o kur..... ale ona bosko wyglada!!!! :crazyeye::crazyeye: Opanuj sie dziewczyno :crazyeye: :evil_lol: :roflt: Eti boska jak zwykle :loveu: Tak rzadko nam ją pokazujesz, że przeżywamy szok jak jej wloski cudnie rosną :crazyeye: :loveu: Quote
tigrunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 AmiX napisał(a):Ja też co kąpiel jestem w szoku:crazyeye::lol: Tak rzadko ją kąpiesz ?? :crazyeye: :roflt::roflt: Quote
Recommended Posts