dzasta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Aniu tak jak pisałam jak się będziemy wybierać dam wcześniej znać :p A filmiki dwa pierwsze śliczne jakoś mnie pierwszy taniec zawsze wzrusza. Ale może jakieś nowe fotki Etienki :eviltong: Quote
olico Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Galeria Twoich piesków Amix, tak przykuła moją uwagę, że 2h spędziłam na oglądaniu i podziwianiu piękna suczek. W efekcie położyłam się o 3:10 spać ;-D Świetne są, zarówno jedna jak i druga, mała bardzo elegancka, Fasti bardzo dostojna. Gratuluję pięknych psów, yoreczki mam, do amstaffów zawsze pałałam dużą sympatią... :) Quote
AmiX Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Hej dzasta :) fotek Eti jak narazie brak :) musze nad tym popracować;) [quote name='olico']Galeria Twoich piesków Amix, tak przykuła moją uwagę, że 2h spędziłam na oglądaniu i podziwianiu piękna suczek. W efekcie położyłam się o 3:10 spać ;-D Świetne są, zarówno jedna jak i druga, mała bardzo elegancka, Fasti bardzo dostojna. Gratuluję pięknych psów, yoreczki mam, do amstaffów zawsze pałałam dużą sympatią... :) Witam olico w naszej galerii :) Dzięki za te miłe słowa pod adresem moich dziewczyn :)No to faktycznie fotki cie wciągnęły;)teraz trzeba odespać....;) Zapraszamy ponownie Ania Quote
Kaladan Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Aniu ten ostatni taniec to fajny pomysł. Mi też by się marzyło coś nietypowego. Jakieś paso doble na przykład. A co do sukni to ostatnio mnie takie zaczarowały: Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Hej Aniu:) No takie suknie mi też sie podobają ale to nie do mojej figury:oops: ja jestem mała...nie mam takich dłuuuugich nóg:oops: i jeszcze one takie szczupłe.....;) musze mieć coś takiego.... a na poprawiany też coś z gorsetem.... Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 zapomniałam dodać że już fioła dostałam na temat tego wesela:lol: dzisiaj wybierałam fotografa....jutro zadzwonie do nich.... mają cudne fotki :) Pospieszni - Fotografia Artystyczna i Reklamowa Co do tańca to mój Adam chyba tym sie najbardziej stresuje i już ciągnie mnie do szkoły tańca:evil_lol: wieć on by tak solo nigdy w życiu nie wyszedł:evil_lol: jak na tym ostatnim filmiku............ Quote
Kaladan Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ech, no i sprowadziłaś mnie na ziemię... Ja też nie mam ani wzrostu ani długich nóg... :evil_lol: No ale wyglądają cudnie. Suknie takie jak pokazałaś tez śliczne. A suknie z gorsetami szałowo modelują figurę. Moja koleżanka ostatnio mierzyła i jest zaskoczona i zachwycona :) Quote
Zuza i Noddy Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Kaladan']Aniu ten ostatni taniec to fajny pomysł. Mi też by się marzyło coś nietypowego. Jakieś paso doble na przykład. A co do sukni to ostatnio mnie takie zaczarowały: Mi się też tego typu bardzo podobają. Quote
Kaladan Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Noooo fotki super! Szczególnie te z pleneru. Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='Kaladan']Noooo fotki super! Szczególnie te z pleneru. Takie mi sie właśnie marzą w górach....:loveu::loveu::loveu: W Szczecinie jest supoer sudio ale do Szklarskiej pewnie nie pojadą....jeśli mają w ogóle jakieś wolne terminy na wrzesień.... [url=http://www.studionapietrze.pl/]Zdj Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Kaladan napisał(a):Ech, no i sprowadziłaś mnie na ziemię... Ja też nie mam ani wzrostu ani długich nóg... :evil_lol: No ale wyglądają cudnie. Suknie takie jak pokazałaś tez śliczne. A suknie z gorsetami szałowo modelują figurę. Moja koleżanka ostatnio mierzyła i jest zaskoczona i zachwycona :) Gorsety :loveu::loveu::loveu:uwielbiam je i w tym sie zawsze świetnie wygląda:loveu::loveu: ja mam w domu dwie suknie z gorsetem :loveu::loveu::loveu: w jedną już nie wchodze bo ze studniówki jeszcze ją mam :lol:rozmiar 36:lol: W tamtym roku kupiłam sobie jeszcze jedną na wesele.....uwielbiam je:loveu: Quote
AmiX Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Jestem załamana:placz::placz::placz: dzwponiłam w sprawie fotek ślubnych na 5.09.09!!!! i termin jest już zajęty!!!!!:placz::placz::placz: A myślałam że głupio dzwonić...że niby zawcześnie....czy ci ludzie powariowali:-(:-(:-( Quote
Guest Agata_B Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Tylko jednego fotografa macie we Wrocku?:lol: Quote
Kaladan Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Aniu tak to teraz jest z tymi terminami... A nie lepiej poszukać fotografa tam gdzie macie ślub i wesele? Quote
AmiX Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='Agata_B']Tylko jednego fotografa macie we Wrocku?:lol: Ja jestem ze Szczecina tylko wesele w Szczlarskiej Porębie... Nie ;)ale ten najlepszy:placz: Pospieszni - Fotografia Artystyczna i Reklamowa Na pocieszenie znalazłam to: http://www.k-artpolska.pl/index.php?k_d=637& jutro dzwonie jak nie będzie wolnego terminu to sie załamie:placz::placz::placz:....bo nic takiego ciekawego w całym dolnośląskim nie moge znaleść:placz::placz::placz: Quote
Kaladan Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Noooo Was to przynajmniej ominęło z salą. Większość jest zarezerwowanych dwa lata do przodu... To fakt, ludzie powariowali... Quote
AmiX Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Kaladan napisał(a):Aniu tak to teraz jest z tymi terminami... A nie lepiej poszukać fotografa tam gdzie macie ślub i wesele? Ania w Szklarskie Porębie nic ciekawego nie ma:placz: tam nawet porządnego fryzjera nie ma:lol: Dopiero teraz widze jak szybko trzeba załatwiać takie sprawy:shake: a myślałam że ja jestem wariatka...:lol: Dodam jeszcze że Adam zabije jak wróci z pracy:mad: przypominam sobie jego słowa "przecież jeszcze tyllllle czasu....pojedziemy w lutym do Szklarskiej to podjedziemy do tego fotografa" Quote
AmiX Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Takie chce fotki:placz: http://www.k-artpolska.pl/_bypase/gallery_file.php?id=333&w=700&q=97&h=500& Quote
AmiX Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Kaladan napisał(a):Noooo Was to przynajmniej ominęło z salą. Większość jest zarezerwowanych dwa lata do przodu... To fakt, ludzie powariowali... Dwa lata:crazyeye: Szok.....wiem że w Szczecinie najlepsze restauracje trzeba rezerwować rok wcześniej albo i więcej.....Więc raczej bym sie już nie załapała;) Ale fotograf.....rok wcześniej....SZOK:shake: Quote
Kasia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 cze Ania :hand: no niestety, my też wszystko na ostatnią chwile załatwialiśmy i dużo było niedociągnięć niestety...fotografa tez chciałam innego ale było za późno, chociaż ten którego mielismy też zrobił nam fajne fotki wiec tak bardzo nie żałowaliśmy... ale za to z knajpą mieliśmy przeboje bo nie było nic wolnego :shake: no ale znaleźliśmy w końcu, nawet bardzo fajną z przepyszna kuchnią śląską :loveu: Quote
AmiX Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Kasia napisał(a):cze Ania :hand: no niestety, my też wszystko na ostatnią chwile załatwialiśmy i dużo było niedociągnięć niestety...fotografa tez chciałam innego ale było za późno, chociaż ten którego mielismy też zrobił nam fajne fotki wiec tak bardzo nie żałowaliśmy... ale za to z knajpą mieliśmy przeboje bo nie było nic wolnego :shake: no ale znaleźliśmy w końcu, nawet bardzo fajną z przepyszna kuchnią śląską :loveu: Cześć Kasia :) Mówie ci załamka:grab:ludzie powariowali!!!!!:angryy: Dostałam odpowiedz od tego fotografa znalezionego na pocieszenie....ma zajęty ten termin:placz: propomuje tylko plener:-( a ja chciałam plener+kościół+wesele:-( Jak tak dalej pójdzie to fotografa chyba nie znajde....kurcze przecież jeszcze prawie rok! a już termin zajęty....:roll: Co jak co ale myślałam że fotografa sie szuka prawie na końcu....:roll: Ciekawa jestem jak w kościele z terminem.....:roll: Quote
Sara_i_Aris Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cześć Aniu! Stronka bardzo mi się podoba, grafika super i jest przejrzyście :loveu: Nie ma się do czego przyczepić. Życzę też szczęścia w szukaniu dobrego fotografa ;) Pozdrawiamy! Quote
Kasia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 AmiX napisał(a): Co jak co ale myślałam że fotografa sie szuka prawie na końcu....:roll: Ciekawa jestem jak w kościele z terminem.....:roll: niestety nie... kościół może lepiej też już teraz załatwiaj bo sie okaże, ze nawet to trzeba na rok albo dwa o przodu...:evil_lol: cze tak w ogóle :loveu: Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Aniu masz PMa ale wstawię jeszcze tu bo zdjecia są tak piękne, ze warto je obejrzeć :loveu: Gubała Sławomir, Fotografia ślubna, Zdjęcia ślubne, fotograf Kraków Quote
AmiX Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 tigrunia napisał(a):Aniu masz PMa ale wstawię jeszcze tu bo zdjecia są tak piękne, ze warto je obejrzeć :loveu: Gubała Sławomir, Fotografia ślubna, Zdjęcia ślubne, fotograf Kraków Wreszcie przyszłam:p długo mnie nie było:pBeata no fotograf super!!!! Quote
Recommended Posts