Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

Posted

Aniu tak jak pisałam jak się będziemy wybierać dam wcześniej znać :p
A filmiki dwa pierwsze śliczne jakoś mnie pierwszy taniec zawsze wzrusza.
Ale może jakieś nowe fotki Etienki :eviltong:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Galeria Twoich piesków Amix, tak przykuła moją uwagę, że 2h spędziłam na oglądaniu i podziwianiu piękna suczek. W efekcie położyłam się o 3:10 spać ;-D
Świetne są, zarówno jedna jak i druga, mała bardzo elegancka, Fasti bardzo dostojna. Gratuluję pięknych psów, yoreczki mam, do amstaffów zawsze pałałam dużą sympatią... :)

Posted

Hej dzasta :) fotek Eti jak narazie brak :) musze nad tym popracować;)

[quote name='olico']Galeria Twoich piesków Amix, tak przykuła moją uwagę, że 2h spędziłam na oglądaniu i podziwianiu piękna suczek. W efekcie położyłam się o 3:10 spać ;-D
Świetne są, zarówno jedna jak i druga, mała bardzo elegancka, Fasti bardzo dostojna. Gratuluję pięknych psów, yoreczki mam, do amstaffów zawsze pałałam dużą sympatią... :)

Witam olico w naszej galerii :)
Dzięki za te miłe słowa pod adresem moich dziewczyn :)No to faktycznie fotki cie wciągnęły;)teraz trzeba odespać....;)
Zapraszamy ponownie
Ania

Posted

Hej Aniu:)
No takie suknie mi też sie podobają ale to nie do mojej figury:oops: ja jestem mała...nie mam takich dłuuuugich nóg:oops: i jeszcze one takie szczupłe.....;)

musze mieć coś takiego....

a na poprawiany też coś z gorsetem....

Posted

zapomniałam dodać że już fioła dostałam na temat tego wesela:lol: dzisiaj wybierałam fotografa....jutro zadzwonie do nich.... mają cudne fotki :)

Pospieszni - Fotografia Artystyczna i Reklamowa

Co do tańca to mój Adam chyba tym sie najbardziej stresuje i już ciągnie mnie do szkoły tańca:evil_lol: wieć on by tak solo nigdy w życiu nie wyszedł:evil_lol: jak na tym ostatnim filmiku............

Posted

Ech, no i sprowadziłaś mnie na ziemię... Ja też nie mam ani wzrostu ani długich nóg... :evil_lol: No ale wyglądają cudnie.

Suknie takie jak pokazałaś tez śliczne. A suknie z gorsetami szałowo modelują figurę. Moja koleżanka ostatnio mierzyła i jest zaskoczona i zachwycona :)

Posted

[quote name='Kaladan']Aniu ten ostatni taniec to fajny pomysł. Mi też by się marzyło coś nietypowego. Jakieś paso doble na przykład.

A co do sukni to ostatnio mnie takie zaczarowały:

Mi się też tego typu bardzo podobają.

Posted

[quote name='Kaladan']Noooo fotki super! Szczególnie te z pleneru.

Takie mi sie właśnie marzą w górach....:loveu::loveu::loveu:
W Szczecinie jest supoer sudio ale do Szklarskiej pewnie nie pojadą....jeśli mają w ogóle jakieś wolne terminy na wrzesień....

[url=http://www.studionapietrze.pl/]Zdj

Posted

Kaladan napisał(a):
Ech, no i sprowadziłaś mnie na ziemię... Ja też nie mam ani wzrostu ani długich nóg... :evil_lol: No ale wyglądają cudnie.

Suknie takie jak pokazałaś tez śliczne. A suknie z gorsetami szałowo modelują figurę. Moja koleżanka ostatnio mierzyła i jest zaskoczona i zachwycona :)

Gorsety :loveu::loveu::loveu:uwielbiam je i w tym sie zawsze świetnie wygląda:loveu::loveu: ja mam w domu dwie suknie z gorsetem :loveu::loveu::loveu: w jedną już nie wchodze bo ze studniówki jeszcze ją mam :lol:rozmiar 36:lol:
W tamtym roku kupiłam sobie jeszcze jedną na wesele.....uwielbiam je:loveu:

Posted

Jestem załamana:placz::placz::placz: dzwponiłam w sprawie fotek ślubnych na 5.09.09!!!! i termin jest już zajęty!!!!!:placz::placz::placz: A myślałam że głupio dzwonić...że niby zawcześnie....czy ci ludzie powariowali:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Agata_B']Tylko jednego fotografa macie we Wrocku?:lol:

Ja jestem ze Szczecina tylko wesele w Szczlarskiej Porębie...

Nie ;)ale ten najlepszy:placz:

Pospieszni - Fotografia Artystyczna i Reklamowa

Na pocieszenie znalazłam to:

http://www.k-artpolska.pl/index.php?k_d=637&

jutro dzwonie jak nie będzie wolnego terminu to sie załamie:placz::placz::placz:....bo nic takiego ciekawego w całym dolnośląskim nie moge znaleść:placz::placz::placz:

Posted

Kaladan napisał(a):
Aniu tak to teraz jest z tymi terminami...
A nie lepiej poszukać fotografa tam gdzie macie ślub i wesele?

Ania w Szklarskie Porębie nic ciekawego nie ma:placz: tam nawet porządnego fryzjera nie ma:lol:
Dopiero teraz widze jak szybko trzeba załatwiać takie sprawy:shake: a myślałam że ja jestem wariatka...:lol:

Dodam jeszcze że Adam zabije jak wróci z pracy:mad: przypominam sobie jego słowa "przecież jeszcze tyllllle czasu....pojedziemy w lutym do Szklarskiej to podjedziemy do tego fotografa"

Posted

Kaladan napisał(a):
Noooo Was to przynajmniej ominęło z salą. Większość jest zarezerwowanych dwa lata do przodu... To fakt, ludzie powariowali...

Dwa lata:crazyeye: Szok.....wiem że w Szczecinie najlepsze restauracje trzeba rezerwować rok wcześniej albo i więcej.....Więc raczej bym sie już nie załapała;)
Ale fotograf.....rok wcześniej....SZOK:shake:

Posted

cze Ania :hand:

no niestety, my też wszystko na ostatnią chwile załatwialiśmy i dużo było niedociągnięć niestety...fotografa tez chciałam innego ale było za późno, chociaż ten którego mielismy też zrobił nam fajne fotki wiec tak bardzo nie żałowaliśmy...
ale za to z knajpą mieliśmy przeboje bo nie było nic wolnego :shake: no ale znaleźliśmy w końcu, nawet bardzo fajną z przepyszna kuchnią śląską :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
cze Ania :hand:

no niestety, my też wszystko na ostatnią chwile załatwialiśmy i dużo było niedociągnięć niestety...fotografa tez chciałam innego ale było za późno, chociaż ten którego mielismy też zrobił nam fajne fotki wiec tak bardzo nie żałowaliśmy...
ale za to z knajpą mieliśmy przeboje bo nie było nic wolnego :shake: no ale znaleźliśmy w końcu, nawet bardzo fajną z przepyszna kuchnią śląską :loveu:

Cześć Kasia :)

Mówie ci załamka:grab:ludzie powariowali!!!!!:angryy:
Dostałam odpowiedz od tego fotografa znalezionego na pocieszenie....ma zajęty ten termin:placz: propomuje tylko plener:-( a ja chciałam plener+kościół+wesele:-(
Jak tak dalej pójdzie to fotografa chyba nie znajde....kurcze przecież jeszcze prawie rok! a już termin zajęty....:roll:
Co jak co ale myślałam że fotografa sie szuka prawie na końcu....:roll:
Ciekawa jestem jak w kościele z terminem.....:roll:

Posted

AmiX napisał(a):

Co jak co ale myślałam że fotografa sie szuka prawie na końcu....:roll:

Ciekawa jestem jak w kościele z terminem.....:roll:

niestety nie...

kościół może lepiej też już teraz załatwiaj bo sie okaże, ze nawet to trzeba na rok albo dwa o przodu...:evil_lol:

cze tak w ogóle :loveu: