Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aurunia napisał(a):
Aniu czy już coś wiadomo o Fastusi??:loveu:

Jeszcze nic nie wiemy.....Fasti dużo śpi więc może coś z tego będzie;)

Posted

Kasia napisał(a):
Żaden pech, nawet tak nie myślcie!!! ;)
Zresztą dla mnie np. 13 dzień był zawsze dniem normalnym, czasem nawet wydarzyło sie cos radosnego wtedy...nigdy żaden pech!

No no, zdjecia cudne :loveu:
Kto będzie wybierał obiekty i miejsca gdzie będziecie fotografowani? Wy czy fotograf? I gdzie to będzie? W Szklarskiej?
U nas fotograf wybrał miejsce...

Kasia napisał(a):
A jak dziewczyny sie sprawują?

No myśle że raczej my bo fotograf jest z Wrocławia....ja mam swoje ulubione miejsca w Szklarskiej ale jeszcze musze pomyśleć....napewno fotki będą wysoko w górach żeby były piękne widoki i jeszcze chciałabm gdzieś w polu :) i nad wodą...może wodospad:)

Co do dziewczyn to są grzeczne:loveu: teraz śpią...Fasti na sofie a Eti w sypialni :)

Posted

dzasta napisał(a):
A to dobry znak jak dużo śpi :) Ale wszystko okaże się na USG :)
Wygłaskaj dziewczynki ode mnie :)

Hej dzasta :)
No mam że dobry znak;) chciałabym takie dzieciaczki:loveu:mam przeczucie ze będą:p
USG zobacze może zrobie.....

Dziewczyny z sobote ide oglądać suknie ślubne :multi: będą fotki;)

Posted

tigrunia napisał(a):
Dzieciaczki na pewno będą Aniu :loveu:

Suknie slubne koniecznie obfoć i zaprezentuj .. wybierzemy, która najlepiej Ci leży :loveu:

No tak właśnie pomyślałam bo troche przywierzania będzie bo kupuje przecież 2szt:loveu: w salonie powiedzieli że mam koniecznie być z aparatem bo będzie dużo przymierzania....i w domu na spokojnie sie zastanowie:loveu:

Posted

Cześć :)

Dzisiaj byłam wybierać suknie...mam już swój typ ale jeszcze w poniedziałek sie wybieram :)
Wybierałam jeszcze suknie na poprawiny ale nic ciekawego nie było...no może 1szt ;)
1.

2. :)

3.

Posted

Według mnie najładniej wyglądasz w numerze 1 ;)
bo to chyba nie chodzi o to która suknia jest najładniejsza
ale o to żeby dobrze w niej wyglądać :cool1:

Posted

[quote name='nane']

Według mnie najładniej wyglądasz w numerze 1 ;)

bo to chyba nie chodzi o to która suknia jest najładniejsza
ale o to żeby dobrze w niej wyglądać :cool1:

Też właśnie o to mi chodziło :p W nr 1 wg mnie najgorzej :shake: 2 i 3 super :loveu:

Posted

Hej dziewczyn :) netu nie miałam.....:roll:

Mi się najbardziej podobała 2 a potem 3:loveu: ale mama twierdzi że lepiej mi w 3.... że szczuplej;) Teraz jak oglądam fotki to też mi sie tak wydaje ale pamiętam że była barrrrrdzo dopasowana....chyba za bardzo i dlatego takie wrażenie jest;) no ale przcież musze schudnąć:evil_lol:

Jutro ide do następnego salonu....może jeszcze cos lepszego znajde :)

Posted

AmiX napisał(a):
Hej dziewczyn :) netu nie miałam.....:roll:

Mi się najbardziej podobała 2 a potem 3:loveu: ale mama twierdzi że lepiej mi w 3.... że szczuplej;) Teraz jak oglądam fotki to też mi sie tak wydaje ale pamiętam że była barrrrrdzo dopasowana....chyba za bardzo i dlatego takie wrażenie jest;) no ale przcież musze schudnąć:evil_lol:

Jutro ide do następnego salonu....może jeszcze cos lepszego znajde :)

Widzisz Aniu one wszystkie się nie znają :evil_lol: Tylko ja dobrze trafiłam :diabloti:

Posted

Dzięki dziewczyny :)

Kaladan widziałam suknie na stronie...śliczne!! jedną chyba nawet przymieżałam albo bardzo podobną:loveu:

pysiulka86, ***Paulina*** no trzecia była cudna ale do przerobienia bo troche ciasna:oops: no chyba że schudne;) takie jest założenie:lol:

Jofka witaj :) długo ciebie nie było....
ja też chyba najbardziej jestem za 2:loveu: ale jeszcze nie wiem....

Beata chyba mamy podobny gust ja lubie suknie mało skromnie;)

Wczoraj była w następnym salonie...zakochałam sie w sukni :loveu: była poprostu bissssska.... kolor ecru ze złotem....a ja zawsze chciałam białą:roll: i teraz już nie wiem co robić ;) Jeszcze jedną widziałam z kamieniami swarovskiego też baska:loveu: i ta była biała :) po świętach ide je przymierzyć :)

Posted

Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-)

Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-)