Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej :)

Wczoraj były u nas targi ślubne :loveu: oczywiście pojechalismy :) mam fotki tych dwóch sukienek co mi sie podobają jedna ecru ze złotem a druga z kamykami swarovskiego. I jeszcze auta....:loveu:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Wszystkie suknie cudne:loveu::loveu::loveu:
A samochód najfajniejszy ten ostatni:loveu:

Ten ostatni był najlepszy!! w środku plazma, super sprzęt muzyczny,oświetlenie, barek:loveu: juz sie dowiadywałam ile kosztuje:evil_lol: na panieński 350zł godzina albo 600zł za 2 godziny :) ale by była impreza....:evil_lol:
Na ślub też super (1000zł za 3godz) ale ja musze szukać w okolicy Szklarskiej Poręby.

Posted

AmiX napisał(a):
Ten ostatni był najlepszy!! w środku plazma, super sprzęt muzyczny,oświetlenie, barek:loveu: juz sie dowiadywałam ile kosztuje:evil_lol: na panieński 350zł godzina albo 600zł za 2 godziny :) ale by była impreza....:evil_lol:
Na ślub też super (1000zł za 3godz) ale ja musze szukać w okolicy Szklarskiej Poręby.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Aż tyle ma w środku?!?!? :-o
No to super:loveu::loveu::loveu:
Wynajmujesz sobie taki???

Posted

AmiX napisał(a):
Na panieński chyba tak:loveu: a na ślub jeszcze nie wiem...mój ojciec zaproponował dorożki :lol:;) a ja chyba wole limuzynę....zobaczę jeszcze mam czas. Jak narazie jestem za limuzyną:loveu: wczoraj zrobiły na nas wielkie wrażenie:loveu:

Dorożką też by było fajnie:loveu:
A kiedy ten ślub?
Ja na twoim miejscu nie wiedziałabym na co się zdecydować...:roll:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Aż tyle ma w środku?!?!? :-o
No to super:loveu::loveu::loveu:
Wynajmujesz sobie taki???

Na panieński chyba tak:loveu: a na ślub jeszcze nie wiem...mój ojciec zaproponował dorożki :lol:;) a ja chyba wole limuzynę....zobaczę jeszcze mam czas. Jak narazie jestem za limuzyną:loveu: wczoraj zrobiły na nas wielkie wrażenie:loveu:

Posted

Dorożką też by było fajnie:loveu:
A kiedy ten ślub?
Ja na twoim miejscu nie wiedziałabym na co się zdecydować...:roll:

Ślub 12.09 a ja mam tylko fotografa:oops: maje dwie koleżanki mają juz prawie wszystko załatwione ....jedna ma w sierpniu a druga też 12.09 ...a ja nic:oops:
Już z fotografem miałam problem.....kurcze nie mam kiedy załatwić tych spraw....jeszcze w kościele nie załatwiłam terminu......a teraz sesja, zaraz szczeniaki i obrona pr.mgr :shake: kiedy tu jechać do Szklarskiej.....

Posted

AmiX napisał(a):
Ślub 12.09 a ja mam tylko fotografa:oops: maje dwie koleżanki mają juz prawie wszystko załatwione ....jedna ma w sierpniu a druga też 12.09 ...a ja nic:oops:
Już z fotografem miałam problem.....kurcze nie mam kiedy załatwić tych spraw....jeszcze w kościele nie załatwiłam terminu......a teraz sesja, zaraz szczeniaki i obrona pr.mgr :shake: kiedy tu jechać do Szklarskiej.....

Będziesz miała piękny ślub w górach:loveu:
Tylko pozazdrościć... A data taka sobie czy coś znaczy???:cool3:
A masz jakąś restaurację albo coś? Chociaż upatrzoną???