AmiX Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Agata_B napisał(a):http://images32.fotosik.pl/433/ea5f3a3c6b2026f7med.jpg za dużo nie widać, fakt :cool3: To jeszcze miesiąc i szczeniory bedą :loveu:! No na fotkach właśnie nie...ale na żywo tak :) Cycorki ma większe i sutki sie zaróżowiaja;) Quote
AmiX Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Fotki dla zdolnej Pauliny do banera :) Wybierz te co tobie pasują... Jak by sie dało to napis podobną czcionką jak u nas na stronie :) www.magiclider.pl Eti Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 A Fasti też ma być na banerze czy tylko Eti??? Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Mam:multi: Może być taki??? http://img363.imageshack.us/my.php?image=banereketiifastiri4.jpg Quote
AmiX Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Mam:multi: Może być taki??? ImageShack - Image Hosting :: banereketiifastiri4.jpg Ale cudne!!!! :loveu: super foty wybrałaś!!wiesz co jeśli możesz usuń tylko te dwie mała główki a na środku wiekszy napis zrób tylko Magic Lider FCI Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ImageShack - Image Hosting :: banereketiifastiik7.jpg Proszę:loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ups...:oops: Dopiero teraz zauważyłam że miał być napis Magic Lider FCI... Już zmieniałam: ImageShack - Image Hosting :: magicliderfl5.png Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 AmiX napisał(a):Cudnie!!:loveu::loveu: bardzo dziękuje!!:multi: Nie ma za co:loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ups...:oops: Dopiero teraz zauważyłam że miał być napis Magic Lider FCI... Już zmieniałam: ImageShack - Image Hosting :: magicliderfl5.png Cudnie!!:loveu::loveu: bardzo dziękuje!!:multi: Quote
AmiX Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Hej :) Wczoraj były u nas targi ślubne :loveu: oczywiście pojechalismy :) mam fotki tych dwóch sukienek co mi sie podobają jedna ecru ze złotem a druga z kamykami swarovskiego. I jeszcze auta....:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 http://images28.fotosik.pl/313/b09be395511e944cmed.jpg Ta jest śliczna:loveu: Quote
AmiX Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):http://images28.fotosik.pl/313/b09be395511e944cmed.jpg Ta jest śliczna:loveu: Mi też się b.podoba:loveu: i myślę że będę w niej lepiej wyglądała niż w tej dużej złotej....ale ta złota też jest boska:loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Wszystkie suknie cudne:loveu::loveu::loveu: A samochód najfajniejszy ten ostatni:loveu: Quote
AmiX Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Wszystkie suknie cudne:loveu::loveu::loveu: A samochód najfajniejszy ten ostatni:loveu: Ten ostatni był najlepszy!! w środku plazma, super sprzęt muzyczny,oświetlenie, barek:loveu: juz sie dowiadywałam ile kosztuje:evil_lol: na panieński 350zł godzina albo 600zł za 2 godziny :) ale by była impreza....:evil_lol: Na ślub też super (1000zł za 3godz) ale ja musze szukać w okolicy Szklarskiej Poręby. Quote
***Paulina*** Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 AmiX napisał(a):Ten ostatni był najlepszy!! w środku plazma, super sprzęt muzyczny,oświetlenie, barek:loveu: juz sie dowiadywałam ile kosztuje:evil_lol: na panieński 350zł godzina albo 600zł za 2 godziny :) ale by była impreza....:evil_lol: Na ślub też super (1000zł za 3godz) ale ja musze szukać w okolicy Szklarskiej Poręby. :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Aż tyle ma w środku?!?!? :-o No to super:loveu::loveu::loveu: Wynajmujesz sobie taki??? Quote
***Paulina*** Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 AmiX napisał(a):Na panieński chyba tak:loveu: a na ślub jeszcze nie wiem...mój ojciec zaproponował dorożki :lol:;) a ja chyba wole limuzynę....zobaczę jeszcze mam czas. Jak narazie jestem za limuzyną:loveu: wczoraj zrobiły na nas wielkie wrażenie:loveu: Dorożką też by było fajnie:loveu: A kiedy ten ślub? Ja na twoim miejscu nie wiedziałabym na co się zdecydować...:roll: Quote
AmiX Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Aż tyle ma w środku?!?!? :-o No to super:loveu::loveu::loveu: Wynajmujesz sobie taki??? Na panieński chyba tak:loveu: a na ślub jeszcze nie wiem...mój ojciec zaproponował dorożki :lol:;) a ja chyba wole limuzynę....zobaczę jeszcze mam czas. Jak narazie jestem za limuzyną:loveu: wczoraj zrobiły na nas wielkie wrażenie:loveu: Quote
AmiX Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Dorożką też by było fajnie:loveu: A kiedy ten ślub? Ja na twoim miejscu nie wiedziałabym na co się zdecydować...:roll: Ślub 12.09 a ja mam tylko fotografa:oops: maje dwie koleżanki mają juz prawie wszystko załatwione ....jedna ma w sierpniu a druga też 12.09 ...a ja nic:oops: Już z fotografem miałam problem.....kurcze nie mam kiedy załatwić tych spraw....jeszcze w kościele nie załatwiłam terminu......a teraz sesja, zaraz szczeniaki i obrona pr.mgr :shake: kiedy tu jechać do Szklarskiej..... Quote
***Paulina*** Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 AmiX napisał(a):Ślub 12.09 a ja mam tylko fotografa:oops: maje dwie koleżanki mają juz prawie wszystko załatwione ....jedna ma w sierpniu a druga też 12.09 ...a ja nic:oops: Już z fotografem miałam problem.....kurcze nie mam kiedy załatwić tych spraw....jeszcze w kościele nie załatwiłam terminu......a teraz sesja, zaraz szczeniaki i obrona pr.mgr :shake: kiedy tu jechać do Szklarskiej..... Będziesz miała piękny ślub w górach:loveu: Tylko pozazdrościć... A data taka sobie czy coś znaczy???:cool3: A masz jakąś restaurację albo coś? Chociaż upatrzoną??? Quote
AmiX Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Będziesz miała piękny ślub w górach:loveu: Tylko pozazdrościć... A data taka sobie czy coś znaczy???:cool3: A masz jakąś restaurację albo coś? Chociaż upatrzoną??? Sale i hotel mam http://www.hotelbosman.ta.pl http://images24.fotosik.pl/296/58ebebfcc32d5a2fmed.jpg Quote
Recommended Posts