tigrunia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 AmiX napisał(a):Wreszcie przeszłam:p długo mnie nie było:pBeata no fotograf super!!!! No i jak ? Dzwoniłaś ? :razz: Może znalazłaś już kogoś ? Quote
AmiX Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 tigrunia napisał(a):No i jak ? Dzwoniłaś ? :razz: Może znalazłaś już kogoś ? Kurcze zadzwonie jutro bo myślałam że terminu nie mają.... cały weekend miałam gości:p padam....ide sie położyć:p Quote
AmiX Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 tigrunia napisał(a):No i jak ? Dzwoniłaś ? :razz: Może znalazłaś już kogoś ? Wczoraj dzwoniłam i termin 5.09 mają zajęty:placz: Quote
Kasia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 to na to wychodzi, że najlepiej wszystko związane ze ślubem załatwiać zanim pozna sie faceta a faceta szukać na samym końcu...:evil_lol: cze Aniu :loveu: Quote
AmiX Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kasia napisał(a):to na to wychodzi, że najlepiej wszystko związane ze ślubem załatwiać zanim pozna sie faceta a faceta szukać na samym końcu...:evil_lol: cze Aniu :loveu: Cześć Kasiu :) I tu masz racje:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 AmiX napisał(a):Wczoraj dzwoniłam i termin 5.09 mają zajęty:placz: Ojć :-( a do Edyci dzwoniłaś ? Kasia napisał(a):to na to wychodzi, że najlepiej wszystko związane ze ślubem załatwiać zanim pozna sie faceta a faceta szukać na samym końcu...:evil_lol: cze Aniu :loveu: Ty Kaśka dobrze gadasz.. ja chyba też juz zaczne załatwiać. Wybiore se jakiś termin za 5 lat np. do tego czasu już wsio powinno byc jasne kto z kim i dlaczego :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 tigrunia napisał(a): Ty Kaśka dobrze gadasz.. ja chyba też juz zaczne załatwiać. Wybiore se jakiś termin za 5 lat np. do tego czasu już wsio powinno byc jasne kto z kim i dlaczego :evil_lol: i to będzie najlepszy pomysł. fotografa se znajdziesz najlepszego, knajpę jeszcze lepszą a chłopa to już złotego :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kasia napisał(a):i to będzie najlepszy pomysł. fotografa se znajdziesz najlepszego, knajpę jeszcze lepszą a chłopa to już złotego :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Kasia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 i będziesz se go mogła sprawdzić wpierw co by potem nie stwierdzić, że na wesele z dziadem tyle kasy poszło! :diabloti: Quote
Magda Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Hahaha się uśmiałam:evil_lol: Aniu trzymam kciuki! Szukaj, a znajdziesz. Zobaczysz. Stronka bardzo fajna. Czekamy na fotki szczeniaczków:cool3::cool3: Quote
AmiX Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Magda']Hahaha się uśmiałam:evil_lol: Aniu trzymam kciuki! Szukaj, a znajdziesz. Zobaczysz. Stronka bardzo fajna. Czekamy na fotki szczeniaczków:cool3::cool3: No dziewczyny dobrze gadają też sie uśmiełam:lol::lol::lol::lol: Coś już mam na oku....ale zastanawiam sie bo strasznie drogo....myślałam że sie zmieszcze do 2tys ale widze że musze podnieść i to sporo wydatki na fotografa do około 3,5tys:shake: głowa pęka:evil_lol: oni chcą 3,5tys Pracownia Wspomnień - artystyczna fotografia ślubna Kraków ale zastanawiam sie jeszcze nad: fotoduet.com - fotografia ślubna wrocław 1700zł ale mają wolny 12 i 19.09 Graphia - Marcin �ukaszewicz - , - Fotografia artystyczna i komercyjna, fotografia cieszyn, fotografia bielsko, studio fotograficzne 2,5tys ale wolny 19 i 26.09 ARKADIUSZ FILIPIAK FOTOGRAFIA ŚLUBNA - około 2tys ale wolny tylko 12.09 Wyjdzie na to że chyba zmienie date ślubu na 12.09....tylko Adam nie chce bo mówi że wesele będzie z 12 na 13.09 wiec pechowo:lol: Do szczeniaków jeszcze długa droga....cieczka w grudniu;) Quote
Magda Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja się tam nie znam na fotografach... Widzę, że szukasz w różnych rejonach Polski. Mam w swoich znajomych na nk jednego fotografa - może się przyda Logowanie do nasza-klasa.pl A szczeniaczki to wiem:eviltong: Czekamy. Quote
AmiX Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Magda']Ja się tam nie znam na fotografach... Widzę, że szukasz w różnych rejonach Polski. Mam w swoich znajomych na nk jednego fotografa - może się przyda Logowanie do nasza-klasa.pl A szczeniaczki to wiem:eviltong: Czekamy. Ale jaja tu ci pisze że cieczka w grudniu....ide do kuchnie a tam białe kafelki...patrze a tam plamki krwi....a to Fasti:evil_lol:...aż dziwne jutro ide do weta;) Quote
Magda Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 I co teraz? Wcześniejsze spotkanko?:razz: Quote
Aurunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No to dostała cieczkę wcześniej zrobiła Panci niespodziankę :cool3:. Quote
AmiX Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 No naprawne niespodzienke nam zrobiła:p jestem w szoku:-o spodziewałam sie w połowie grudnia....:roll: Quote
Aurunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 AmiX napisał(a):No naprawne niespodzienke nam zrobiła:p jestem w szoku:-o spodziewałam sie w połowie grudnia....:roll: Aniu ty się ciesz Aura miała cieczkę dostać we wrześniu i nie dostała do tej pory :evil_lol: ale z drugiej strony co się dziwić jak dzieciaka dostała :cool3: Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 AmiX napisał(a):No naprawne niespodzienke nam zrobiła:p jestem w szoku:-o spodziewałam sie w połowie grudnia....:roll: E tam dużo się nie przesuneło ;) Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 2 tydnie to nie taka duża znów różnica :lol: małe fastikulce będą :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Haha, a to niespodzianka :evil_lol: ale w sumie, czym wcześniej tym lepiej, szczeniaczki wcześniej beda;) Quote
AmiX Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Beata no niby nie dużo...ale jednak spodziewałam sie póżniej niż wcześniej:lol: jutro ide do weta bo aż nie moge uwierzyć;) Ada no wiadomo Aura dostala szczeniaka to jej się nie śpieszy:evil_lol: Kasia napisał(a):2 tydnie to nie taka duża znów różnica :lol: małe fastikulce będą :loveu: No niby nie duża ale pierwszy raz mnie tak zaskoczyła:-o a właściwie to Adam mnie zawołał do kuchni że któryś pies sie chyba skaleczył w łape na ogrodzie:evil_lol: Agata_B napisał(a):Haha, a to niespodzianka :evil_lol: ale w sumie, czym wcześniej tym lepiej, szczeniaczki wcześniej beda;) No my nie możemy sie doczekać :loveu: najgorzej będzie później oddać..... Quote
tigrunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 I jak, wizyta u weta już zaliczona ? :razz: Quote
AmiX Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 tigrunia napisał(a):I jak, wizyta u weta już zaliczona ? :razz: Wiec tak....Fastusia zrobiła nam niespodzianke :multi: i dostała cieczke:) Dzisiaj miała robioną cytologie... w środe ma jeszcze jedną i badania hormonalne żeby wskazać najlepszy dzień na randkę....A randka w tym tygodniu;) Pozdrawiam Ania Quote
Guest Agata_B Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 AmiX napisał(a):Wiec tak....Fastusia zrobiła nam niespodzianke :multi: i dostała cieczke:) Dzisiaj miała robioną cytologie... w środe ma jeszcze jedną i badania hormonalne żeby wskazać najlepszy dzień na randkę....A randka w tym tygodniu;) Pozdrawiam AniaNo to super;):multi: Szczeniaczki bedą na wiosne, świetnie;) poczatek lutego chyba? :evil_lol: nie wiem nie znam sie:evil_lol: Quote
AmiX Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Agata_B']No to super;):multi: Szczeniaczki bedą na wiosne, świetnie;) poczatek lutego chyba? :evil_lol: nie wiem nie znam sie:evil_lol: Ciąża u suk może trwać od 58 do 63 dni. Zwykle poród następuje w 61-62 dniu, nie licząc pierwszego dnia krycia. Przy małej ilości szczeniąt ciąża może przedłużyć się ponad 63 dni. Wiec maluchy powinny być na początku lutego:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts