Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
No i jak ? Dzwoniłaś ? :razz: Może znalazłaś już kogoś ?

Kurcze zadzwonie jutro bo myślałam że terminu nie mają.... cały weekend miałam gości:p padam....ide sie położyć:p

Posted

Kasia napisał(a):
to na to wychodzi, że najlepiej wszystko związane ze ślubem załatwiać zanim pozna sie faceta a faceta szukać na samym końcu...:evil_lol:

cze Aniu :loveu:

Cześć Kasiu :)

I tu masz racje:evil_lol:

Posted

AmiX napisał(a):
Wczoraj dzwoniłam i termin 5.09 mają zajęty:placz:

Ojć :-( a do Edyci dzwoniłaś ?

Kasia napisał(a):
to na to wychodzi, że najlepiej wszystko związane ze ślubem załatwiać zanim pozna sie faceta a faceta szukać na samym końcu...:evil_lol:

cze Aniu :loveu:

Ty Kaśka dobrze gadasz.. ja chyba też juz zaczne załatwiać. Wybiore se jakiś termin za 5 lat np. do tego czasu już wsio powinno byc jasne kto z kim i dlaczego :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):

Ty Kaśka dobrze gadasz.. ja chyba też juz zaczne załatwiać. Wybiore se jakiś termin za 5 lat np. do tego czasu już wsio powinno byc jasne kto z kim i dlaczego :evil_lol:

i to będzie najlepszy pomysł.
fotografa se znajdziesz najlepszego, knajpę jeszcze lepszą a chłopa to już złotego :evil_lol:

Posted

[quote name='Magda']Hahaha się uśmiałam:evil_lol:

Aniu trzymam kciuki! Szukaj, a znajdziesz. Zobaczysz.

Stronka bardzo fajna. Czekamy na fotki szczeniaczków:cool3::cool3:

No dziewczyny dobrze gadają też sie uśmiełam:lol::lol::lol::lol:
Coś już mam na oku....ale zastanawiam sie bo strasznie drogo....myślałam że sie zmieszcze do 2tys ale widze że musze podnieść i to sporo wydatki na fotografa do około 3,5tys:shake: głowa pęka:evil_lol: oni chcą 3,5tys

Pracownia Wspomnień - artystyczna fotografia ślubna Kraków

ale zastanawiam sie jeszcze nad:

fotoduet.com - fotografia ślubna wrocław 1700zł ale mają wolny 12 i 19.09

Graphia - Marcin �ukaszewicz - , - Fotografia artystyczna i komercyjna, fotografia cieszyn, fotografia bielsko, studio fotograficzne 2,5tys ale wolny 19 i 26.09

ARKADIUSZ FILIPIAK FOTOGRAFIA ŚLUBNA - około 2tys ale wolny tylko 12.09

Wyjdzie na to że chyba zmienie date ślubu na 12.09....tylko Adam nie chce bo mówi że wesele będzie z 12 na 13.09 wiec pechowo:lol:

Do szczeniaków jeszcze długa droga....cieczka w grudniu;)

Posted

[quote name='Magda']Ja się tam nie znam na fotografach... Widzę, że szukasz w różnych rejonach Polski.
Mam w swoich znajomych na nk jednego fotografa - może się przyda
Logowanie do nasza-klasa.pl

A szczeniaczki to wiem:eviltong: Czekamy.

Ale jaja tu ci pisze że cieczka w grudniu....ide do kuchnie a tam białe kafelki...patrze a tam plamki krwi....a to Fasti:evil_lol:...aż dziwne jutro ide do weta;)

Posted

AmiX napisał(a):
No naprawne niespodzienke nam zrobiła:p jestem w szoku:-o spodziewałam sie w połowie grudnia....:roll:

Aniu ty się ciesz Aura miała cieczkę dostać we wrześniu i nie dostała do tej pory :evil_lol: ale z drugiej strony co się dziwić jak dzieciaka dostała :cool3:

Guest Agata_B
Posted

Haha, a to niespodzianka :evil_lol:
ale w sumie, czym wcześniej tym lepiej, szczeniaczki wcześniej beda;)

Posted

Beata no niby nie dużo...ale jednak spodziewałam sie póżniej niż wcześniej:lol: jutro ide do weta bo aż nie moge uwierzyć;)

Ada no wiadomo Aura dostala szczeniaka to jej się nie śpieszy:evil_lol:

Kasia napisał(a):
2 tydnie to nie taka duża znów różnica :lol:
małe fastikulce będą :loveu:

No niby nie duża ale pierwszy raz mnie tak zaskoczyła:-o a właściwie to Adam mnie zawołał do kuchni że któryś pies sie chyba skaleczył w łape na ogrodzie:evil_lol:

Agata_B napisał(a):
Haha, a to niespodzianka :evil_lol:
ale w sumie, czym wcześniej tym lepiej, szczeniaczki wcześniej beda;)

No my nie możemy sie doczekać :loveu: najgorzej będzie później oddać.....

Posted

tigrunia napisał(a):
I jak, wizyta u weta już zaliczona ? :razz:

Wiec tak....Fastusia zrobiła nam niespodzianke :multi: i dostała cieczke:)

Dzisiaj miała robioną cytologie... w środe ma jeszcze jedną i badania hormonalne żeby wskazać najlepszy dzień na randkę....A randka w tym tygodniu;)

Pozdrawiam Ania

Guest Agata_B
Posted

AmiX napisał(a):
Wiec tak....Fastusia zrobiła nam niespodzianke :multi: i dostała cieczke:)

Dzisiaj miała robioną cytologie... w środe ma jeszcze jedną i badania hormonalne żeby wskazać najlepszy dzień na randkę....A randka w tym tygodniu;)

Pozdrawiam Ania
No to super;):multi:
Szczeniaczki bedą na wiosne, świetnie;) poczatek lutego chyba? :evil_lol: nie wiem nie znam sie:evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_B']No to super;):multi:
Szczeniaczki bedą na wiosne, świetnie;) poczatek lutego chyba? :evil_lol: nie wiem nie znam sie:evil_lol:

Ciąża u suk może trwać od 58 do 63 dni. Zwykle poród następuje w 61-62 dniu, nie licząc pierwszego dnia krycia. Przy małej ilości szczeniąt ciąża może przedłużyć się ponad 63 dni. Wiec maluchy powinny być na początku lutego:multi::multi::multi: