Kasia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Anuś wszystko będzie dobrze, grunt to się nie załamywać :loveu: Dasz radę wszystko załatwić!! Jak tam Fastusia nasza? :loveu: Quote
Kasia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Piękna jest, nawet taka zaokrąglona :loveu: Chyba wymienię TZta na inny model aby se kupić taką Fastusię :cool3: Quote
AmiX Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Kasia napisał(a):Anuś wszystko będzie dobrze, grunt to się nie załamywać :loveu: Dasz radę wszystko załatwić!! Jak tam Fastusia nasza? :loveu: Fasti to już ciężarówka:evil_lol: widać że jest w ciąży....ona zawsze szczupła była a teraz sie porządnie zaokrągliła;) Pije litry wody... z apetytem u niej różnie....a teraz śpi. Dzień 35 Quote
AmiX Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Kasia napisał(a):Piękna jest, nawet taka zaokrąglona :loveu: Chyba wymienię TZta na inny model aby se kupić taką Fastusię :cool3: Hehehehe :evil_lol: nie lubi dużych piesków?;) Quote
Kasia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 AmiX napisał(a): Hehehehe :evil_lol: nie lubi dużych piesków?;) on wyznaje zasadę - w mieszkaniu tylko jeden pies, będzie domek będzie więcej psów. więc albo zmienię TZta albo wygram w totka i kupie sobie chałupę :evil_lol: tylko z drugiej strony jak wygram kumululu w totka to i tak większość przekaże na psiaki w potrzebie... Quote
Zuza i Noddy Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 No rzeczywiście Fasti już pięknie okrąglutka. Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Muszę tutaj na bieżąco wpadać, bo jeszcze szczeniaki przegapię :lol: Quote
dzasta Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 O Faastusia robi się już okrąglusia :) A byliście na USG? A co do ślubu nie martw się ja wszystko załatwiałam na ostatnią chwilę i jakoś też się odbyło ;) Quote
AmiX Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='dzasta']O Faastusia robi się już okrąglusia :) A byliście na USG? A co do ślubu nie martw się ja wszystko załatwiałam na ostatnią chwilę i jakoś też się odbyło ;) Hej :) W piątek albo w sobotę się wybieramy do weterynarza… zobaczymy co powie w końcu ma specjalizacje w tych sprawach więc może wystarczy tylko jakieś badanie. Ja bym USG nie robiła bo nie chce stresować Fastusi ….a na moje oko to ciąża jest na pewno ;)No ale jak trzeba to trzeba.... [quote name='Sara_i_Aris']Muszę tutaj na bieżąco wpadać, bo jeszcze szczeniaki przegapię :lol: Czas szybko leci....;) Quote
Guest Agata_B Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 http://images41.fotosik.pl/48/91941c9587944ed5med.jpg No tu już coś widać :loveu: Cycolki jej się powiększyły i okrągła już troszkę jest więc jest w ciąży na pewno :multi: Quote
***Paulina*** Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Witamy:bye: Co tam u was??? A szczeniaczki kiedy będą??? Quote
Aurunia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='AmiX']Cześć dziewczyny :) Fastusia to już beczka:loveu:… dzisiaj mamy 40 ciąży dzień :)weterynarz powiedział że nie ma co USG robić…:p Więc teraz pozostało nam czekać do 10 lutego…. Nie mogę się już doczekać;) To już 10 lutego :crazyeye: jak ten czas szybko leci :loveu: Quote
AmiX Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='***Paulina***']Witamy:bye: Co tam u was??? A szczeniaczki kiedy będą??? [quote name='Kasia']cze Ania, cze piesy :loveu: Cześć dziewczyny :) Fastusia to już beczka:loveu:… dzisiaj mamy 40 ciąży dzień :)weterynarz powiedział że nie ma co USG robić…:p Więc teraz pozostało nam czekać do 10 lutego…. Nie mogę się już doczekać;) Quote
***Paulina*** Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='AmiX']Cześć dziewczyny :) Fastusia to już beczka:loveu:… dzisiaj mamy 40 ciąży dzień :)weterynarz powiedział że nie ma co USG robić…:p Więc teraz pozostało nam czekać do 10 lutego…. Nie mogę się już doczekać;) No to już tylko 24 dni:multi::multi::multi: Ale super :multi::multi::multi: Quote
AmiX Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Aurunia napisał(a):To już 10 lutego :crazyeye: jak ten czas szybko leci :loveu: Leci leci:multi: małe kluski do rozpieszczania niedługo się pojawią:loveu::loveu::loveu:obstawiam że będzie 6:loveu::loveu::loveu: Quote
wakeford Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 mi ślub robił ten gość , jestem bardzo zadowolony: www.artisfoto.pl fotografia ślubna Quote
AmiX Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No to już tylko 24 dni:multi::multi::multi: Ale super :multi::multi::multi: Tylko.... albo aż 24 dni :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Już się nie mogę doczekać tych słodki mordeczek:loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 AmiX napisał(a):Tylko.... albo aż 24 dni :evil_lol: Szybko zleci... Tylko powiedz że no może nie od razu jak się urodzą ale po kilku godzinach zrobisz im fotki prawda??? Quote
AmiX Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Szybko zleci... Tylko powiedz że no może nie od razu jak się urodzą ale po kilku godzinach zrobisz im fotki prawda??? Mam nadzieje że zleci ....no pewnie że zrobię fotki i napewno wam pokaże :) Zuza i Noddy napisał(a):Już się nie mogę doczekać tych słodki mordeczek:loveu: Ja też:loveu: Quote
AmiX Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='wakeford']mi ślub robił ten gość , jestem bardzo zadowolony: www.artisfoto.pl fotografia ślubna Naprawde śliczne!!! :loveu: A skąd jest ten fotograf?? Quote
***Paulina*** Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 AmiX napisał(a):Mam nadzieje że zleci ....no pewnie że zrobię fotki i napewno wam pokaże :) No to już się doczekać nie mogę... Quote
AmiX Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No to już się doczekać nie mogę... My też:loveu: Quote
Recommended Posts