***Paulina*** Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 AmiX napisał(a):Dzięki dziewczyny :) Eti ma 22miesiące:loveu: Fasti 2lata i 8mies:loveu: No to Eti już prawie 2 latka a Fasti prawie 3... Będziecie na wystawie w Poznaniu??? Quote
AmiX Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No to Eti już prawie 2 latka a Fasti prawie 3... Będziecie na wystawie w Poznaniu??? Niestety nie:placz: Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 AmiX napisał(a):Niestety nie:placz: Szkoda... :-( A co? za daleko macie??? Quote
AmiX Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Szkoda... :-( A co? za daleko macie??? Nie w sumie blisko....ale nie zgłosiłam.....przeoczyłam termin zgłoszenia:-( Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 AmiX napisał(a):Nie w sumie blisko....ale nie zgłosiłam.....przeoczyłam termin zgłoszenia:-( Szkoda... :-( A było chyba do 20 września czy jakoś tak... Quote
AmiX Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Aż mi sie w głowie zakręciło ;) zobaczcie jakie piękne:loveu: taką chcę:loveu:znaczy upatrzyłam3 ;) do września jeszcze czas ale popatrzyć mozna;) Quote
***Paulina*** Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 No mi też 3 najbardziej się podoba:loveu: Quote
AmiX Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 2 pierwsze są z salony Agnes a 3 to suknia Urszuli Mateji w ogóle ona ma śliczne....ale 3 jest poprostu boska:loveu: przykłady z jej kolekcji : Quote
Zuza i Noddy Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ta przed ostatnia z tej serii też jest ładna. Quote
AmiX Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 ooo Ada wróciłaś:multi: widziałaś co sie u ciebie działo?? :angryy: A na poprawiny upatrzyłam sobie to: Albo to tylko że jaśniejsze Quote
Kasia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ale tu cuda pokazujesz Aniu :loveu: ta przedostatnia tez mi sie podoba bardzo! Quote
AmiX Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Kasia, Zuza,Ada właśnie te pierwsze 3 sobie upatrzyłam....zobaczymy jakie koszty bo chciałabym wydać max 4tys a najlepiej 3tys:lol:;) Normalne CUDA:loveu: już mogłabym kupować :) a to jeszcze rok:placz: Quote
AmiX Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Kasia napisał(a):ten rok zleci, że nawet sie nie obejrzysz...przygotowania i przygotowania ;) Mam nadziej bo już doczekać sie nie mogę:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ten rok zleci, że nawet sie nie obejrzysz...przygotowania i przygotowania ;) Quote
Aurunia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wróciłam nie ja ciągle jestem :evil_lol: Quote
AmiX Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Aurunia napisał(a):Wróciłam nie ja ciągle jestem :evil_lol: :evil_lol: no tak ale u ciebie piekiełko było:diabloti: a ciebie nie ma.....:evil_lol: Quote
Chanelka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Aniu ale sexy te sukienki, mąż będzie zachwycony ;) proponuję Eti i Fasti do niesienia obrączek . Quote
AmiX Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 iberia napisał(a):Anciu chodz na gg:) Ide:)....już pisałam do ciebie dzisiaj... Quote
Guest Agata_B Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Z Sukienek podoba mi sie ta 3 przed ostatnia i ostatnia najbardziej:) Quote
AmiX Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Chanelka napisał(a):Aniu ale sexy te sukienki, mąż będzie zachwycony ;) proponuję Eti i Fasti do niesienia obrączek . :) mam taką nadzieje :)Moje wesele będzie 2na jakim będę w mojej rodzine i nic sie więcej na razie na szykuje wiec kreacje musi być taka żeby każdy wspominał-Ania to miała piękną sukienkę:laugh2_2: Fastusia jast jak sroka uwielbia złoto:evil_lol: Agata mi też najbardziej podoba sie 3:loveu: Quote
tigrunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jakie cuda :mdleje: Aniu zaproś mnie na wesele :modla: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 tigrunia napisał(a): Aniu zaproś mnie na wesele :modla: :evil_lol: oj Be.. hihihi Jak tu pięknie !!! Quote
Recommended Posts