Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

Posted

Ach szkoda słów dziewczyny.....
A wiesz Beata jak mi ciśnienie skoczyło.....

Mam problem.... nie wim czy dobrą fotke Fasti wybrałam na strone główną....

jest ta oczywiście wyciąta=>

ale czy ta fotka nie lepsza??? tylko te mam jedynie takie małe:placz:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']O kurde .. to jest faktycznie problem :crazyeye: Nie wiedziałabym co zrobić :shake: Chyba ta pierwsza :roll: A nie możesz obu ? :evil_lol:
Najlepsze wyjście, też jestem za dwoma, ale jeśli jedna to pierwsza chyba.

Posted

Hej Kasia:)
ale mam problem.....

tigrunia napisał(a):
O kurde .. to jest faktycznie problem :crazyeye: Nie wiedziałabym co zrobić :shake: Chyba ta pierwsza :roll: A nie możesz obu ? :evil_lol:

A gdzie miejsce dla Etuni??:cool3:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Najlepsze wyjście, też jestem za dwoma, ale jeśli jedna to pierwsza chyba.

No Adam też mówi że pierwsza.....;)

Posted

tigrunia napisał(a):
Nie zmieści się już ? Kurcze.. to zrób w dwóch wersjach i zmieniaj co jakiś czas :evil_lol:

dobre....:lol:

na razie wygląda to tak
[edit] albo narazie wam nie pokaże....:evil_lol: pokaże jak będzie skończona;)

Posted

Ehhh qrcze kilka dni nie mogłam wejść na DGM po tym jak dostałam na maila subskrypcje i wyczytałam że zamierzasz kokosy zarobić na hodowli :evil_lol:

Ehhh ale nie ma co się przejmować :shake:

A foteczka Fasti podoba mi się i jedna i druga na tej pierwszej ma taką dostojną głowę :p

Posted

HEJ:)
Fotka zostanie ta z chustą.....
Ale mam nowe fotki na strone główną i nie wiem jaką wstawić...spcjalnie do lasu dzisiaj pojechałam.....
Fotki zaraz wstawie :) licze na pomoc:p

Posted

cześć Aniu :)

Ładny ten samiec, z którym Fasti ma być skojarzona, piękna parka z nich :)
I pokaż koniecznie stronkę www :cool1:

A Eti to wiesz, że mi się niesamowicie podoba :p

Spacerek leśny chyba udany, widać po zdjęciach :evil_lol: Chętnie bym pofotografowała Fasti, chyba byłaby wdzięczną modelką :lol:

Posted

[quote name='AmiX']dobre....:lol:

na razie wygląda to tak
[edit] albo narazie wam nie pokaże....:evil_lol: pokaże jak będzie skończona;)
A ja zdążyłam zobaczyć:evil_lol: Bardzo fajnie to wygląda.
Fotki oczywiście super, na każdej ślicznie wyszłyście.

Posted

[FONT=Verdana][quote name='madziasto4']cześć Aniu [/FONT][quote name='madziasto4']

[FONT=Verdana]Ładny ten samiec, z którym Fasti ma być skojarzona, piękna parka z nich [/FONT]
[FONT=Verdana]I pokaż koniecznie stronkę www [/FONT]

[FONT=Verdana]A Eti to wiesz, że mi się niesamowicie podoba [/FONT]

[FONT=Verdana]Spacerek leśny chyba udany, widać po zdjęciach Chętnie bym pofotografowała Fasti, chyba byłaby wdzięczną modelką [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Madzia dziękuje :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Strona w budowie....:p[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Fasti jest bardzo fotogeniczna....;)[/FONT]

[FONT=Verdana][quote name='Zuza i Noddy']A ja zdążyłam zobaczyć Bardzo fajnie to wygląda.[/FONT][quote name='Zuza i Noddy']
[FONT=Verdana]Fotki oczywiście super, na każdej ślicznie wyszłyście.[/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]Dzięki:)[/FONT][/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]Mam nadzieje że strona fajnie wyjdzie....w tym tygodniu może się już ukaże.:cool3:[/FONT][/FONT]

[quote name='iberia']

[FONT=Verdana]Spadaj najlepsze co mozesz zrobić!!! A to czy my rozmnażamy nasze psy czy nie to nasza sprawa i nic tobie do tego[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kasia brawo za komentarz:calus:[/FONT]

Posted

dzasta napisał(a):
Amix a czy z piesami to tam można :cool3:???
Bo ja chyba się wybiorę do tego Waszego hoteliku :p

[FONT=Times New Roman]Hej :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Akurat dzisiaj rozmawiałam z ojcem z tego co mówił mamy rezerwacje do końca listopada(nie wiem czy całość...może niemcy przyjechali) i już zaczynają rezerwować na grudzień....[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jeśli będą wolne pokoje a recepcja ci odmówi to spróbuje to załatwić.....Ojciec jest trochę przewrażliwiony;) bo ostatnim razem Fasti wygryzła wykładzinę w pokoju....:roflt:.i psów juz za bardzo nie chce przyjmować:lol: a cała 3 ma jechać? Bo małe to on bardzo lubi ;) mają yorka :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]A kiedy macie zamiar jechać?? może się spotkamy bo my też się wybieramy...:p[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Beata i katik:klacz:[FONT=Verdana][/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT]

Posted

Raczej dopiero po nowym roku
I zabralibyśmy pewnie tylko Gabi :) Ewentualnie Czesia jeszcze :) Bercie zostawimy u jej drugiej Mamci i współwłaścicielki a Gabi i Czesio nie niszczą nic bo ja już z nimi byłam w hotelach a poza tym zawsze zabieram klatkę bo to nigdy nie wiadomo :)
Też o tym Aniu pomyślałam że może się tam spotkamy :)
Jak już będę znała konkretny termin dam znać na pewno.

Posted

dzasta napisał(a):
Raczej dopiero po nowym roku
I zabralibyśmy pewnie tylko Gabi :) Ewentualnie Czesia jeszcze :) Bercie zostawimy u jej drugiej Mamci i współwłaścicielki a Gabi i Czesio nie niszczą nic bo ja już z nimi byłam w hotelach a poza tym zawsze zabieram klatkę bo to nigdy nie wiadomo :)
Też o tym Aniu pomyślałam że może się tam spotkamy :)
Jak już będę znała konkretny termin dam znać na pewno.

My chyba pojedziemy 7-11.11 ale to jeszcze nie na 100%....nie wiem czy będzie nam sie chciało...Adam ma tam za dużo roboty;) i odwleka wyjazd:lol:
Jak z Gabi to nawet jak odmówią to na 100% załatwię....a śliczny Czesio myślę że też się uda :) dobrze że staffik a nie amstaff.....:lol: