AmiX Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Ach szkoda słów dziewczyny..... A wiesz Beata jak mi ciśnienie skoczyło..... Mam problem.... nie wim czy dobrą fotke Fasti wybrałam na strone główną.... jest ta oczywiście wyciąta=> ale czy ta fotka nie lepsza??? tylko te mam jedynie takie małe:placz: Quote
Kasia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 ta leżąca chyba lepsza...choć ta druga tez świetna. piękna panienka nasza!!!! :loveu::loveu: cze Aniu! Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 O kurde .. to jest faktycznie problem :crazyeye: Nie wiedziałabym co zrobić :shake: Chyba ta pierwsza :roll: A nie możesz obu ? :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='tigrunia']O kurde .. to jest faktycznie problem :crazyeye: Nie wiedziałabym co zrobić :shake: Chyba ta pierwsza :roll: A nie możesz obu ? :evil_lol: Najlepsze wyjście, też jestem za dwoma, ale jeśli jedna to pierwsza chyba. Quote
AmiX Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Hej Kasia:) ale mam problem..... tigrunia napisał(a):O kurde .. to jest faktycznie problem :crazyeye: Nie wiedziałabym co zrobić :shake: Chyba ta pierwsza :roll: A nie możesz obu ? :evil_lol: A gdzie miejsce dla Etuni??:cool3: Quote
AmiX Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Najlepsze wyjście, też jestem za dwoma, ale jeśli jedna to pierwsza chyba. No Adam też mówi że pierwsza.....;) Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 AmiX napisał(a): A gdzie miejsce dla Etuni??:cool3: Nie zmieści się już ? Kurcze.. to zrób w dwóch wersjach i zmieniaj co jakiś czas :evil_lol: Quote
AmiX Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 tigrunia napisał(a):Nie zmieści się już ? Kurcze.. to zrób w dwóch wersjach i zmieniaj co jakiś czas :evil_lol: dobre....:lol: na razie wygląda to tak [edit] albo narazie wam nie pokaże....:evil_lol: pokaże jak będzie skończona;) Quote
dzasta Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ehhh qrcze kilka dni nie mogłam wejść na DGM po tym jak dostałam na maila subskrypcje i wyczytałam że zamierzasz kokosy zarobić na hodowli :evil_lol: Ehhh ale nie ma co się przejmować :shake: A foteczka Fasti podoba mi się i jedna i druga na tej pierwszej ma taką dostojną głowę :p Quote
AmiX Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 HEJ:) Fotka zostanie ta z chustą..... Ale mam nowe fotki na strone główną i nie wiem jaką wstawić...spcjalnie do lasu dzisiaj pojechałam..... Fotki zaraz wstawie :) licze na pomoc:p Quote
AmiX Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Eti nie wykąpana ale trubno.....:roll: 1. 2. 3. 4. 5. Quote
dzasta Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Aniu wszystkie te foteczki takie ładnie że ciężko coś wybrać :loveu: 2,3,4,7 i 8 szczególnie przypadły mi do gustu :loveu: Quote
AmiX Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 no to teraz troche Fasti :) tak latała że nie dało sie zrobić fajnych fotek:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 cześć Aniu :) Ładny ten samiec, z którym Fasti ma być skojarzona, piękna parka z nich :) I pokaż koniecznie stronkę www :cool1: A Eti to wiesz, że mi się niesamowicie podoba :p Spacerek leśny chyba udany, widać po zdjęciach :evil_lol: Chętnie bym pofotografowała Fasti, chyba byłaby wdzięczną modelką :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='AmiX']dobre....:lol: na razie wygląda to tak [edit] albo narazie wam nie pokaże....:evil_lol: pokaże jak będzie skończona;) A ja zdążyłam zobaczyć:evil_lol: Bardzo fajnie to wygląda. Fotki oczywiście super, na każdej ślicznie wyszłyście. Quote
AmiX Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [FONT=Verdana][quote name='madziasto4']cześć Aniu [/FONT][quote name='madziasto4'] [FONT=Verdana]Ładny ten samiec, z którym Fasti ma być skojarzona, piękna parka z nich [/FONT] [FONT=Verdana]I pokaż koniecznie stronkę www [/FONT] [FONT=Verdana]A Eti to wiesz, że mi się niesamowicie podoba [/FONT] [FONT=Verdana]Spacerek leśny chyba udany, widać po zdjęciach Chętnie bym pofotografowała Fasti, chyba byłaby wdzięczną modelką [/FONT] [FONT=Times New Roman]Madzia dziękuje :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Strona w budowie....:p[/FONT] [FONT=Times New Roman]Fasti jest bardzo fotogeniczna....;)[/FONT] [FONT=Verdana][quote name='Zuza i Noddy']A ja zdążyłam zobaczyć Bardzo fajnie to wygląda.[/FONT][quote name='Zuza i Noddy'] [FONT=Verdana]Fotki oczywiście super, na każdej ślicznie wyszłyście.[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]Dzięki:)[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]Mam nadzieje że strona fajnie wyjdzie....w tym tygodniu może się już ukaże.:cool3:[/FONT][/FONT] [quote name='iberia'] [FONT=Verdana]Spadaj najlepsze co mozesz zrobić!!! A to czy my rozmnażamy nasze psy czy nie to nasza sprawa i nic tobie do tego[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kasia brawo za komentarz:calus:[/FONT] Quote
dzasta Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Amix a czy z piesami to tam można :cool3:??? Bo ja chyba się wybiorę do tego Waszego hoteliku :p Quote
AmiX Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 dzasta napisał(a):Amix a czy z piesami to tam można :cool3:??? Bo ja chyba się wybiorę do tego Waszego hoteliku :p [FONT=Times New Roman]Hej :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Akurat dzisiaj rozmawiałam z ojcem z tego co mówił mamy rezerwacje do końca listopada(nie wiem czy całość...może niemcy przyjechali) i już zaczynają rezerwować na grudzień....[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeśli będą wolne pokoje a recepcja ci odmówi to spróbuje to załatwić.....Ojciec jest trochę przewrażliwiony;) bo ostatnim razem Fasti wygryzła wykładzinę w pokoju....:roflt:.i psów juz za bardzo nie chce przyjmować:lol: a cała 3 ma jechać? Bo małe to on bardzo lubi ;) mają yorka :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]A kiedy macie zamiar jechać?? może się spotkamy bo my też się wybieramy...:p[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Beata i katik:klacz:[FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT] Quote
dzasta Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Raczej dopiero po nowym roku I zabralibyśmy pewnie tylko Gabi :) Ewentualnie Czesia jeszcze :) Bercie zostawimy u jej drugiej Mamci i współwłaścicielki a Gabi i Czesio nie niszczą nic bo ja już z nimi byłam w hotelach a poza tym zawsze zabieram klatkę bo to nigdy nie wiadomo :) Też o tym Aniu pomyślałam że może się tam spotkamy :) Jak już będę znała konkretny termin dam znać na pewno. Quote
AmiX Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 dzasta napisał(a):Raczej dopiero po nowym roku I zabralibyśmy pewnie tylko Gabi :) Ewentualnie Czesia jeszcze :) Bercie zostawimy u jej drugiej Mamci i współwłaścicielki a Gabi i Czesio nie niszczą nic bo ja już z nimi byłam w hotelach a poza tym zawsze zabieram klatkę bo to nigdy nie wiadomo :) Też o tym Aniu pomyślałam że może się tam spotkamy :) Jak już będę znała konkretny termin dam znać na pewno. My chyba pojedziemy 7-11.11 ale to jeszcze nie na 100%....nie wiem czy będzie nam sie chciało...Adam ma tam za dużo roboty;) i odwleka wyjazd:lol: Jak z Gabi to nawet jak odmówią to na 100% załatwię....a śliczny Czesio myślę że też się uda :) dobrze że staffik a nie amstaff.....:lol: Quote
AmiX Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 A pamiętacie taką Fastusie?? jeszcze na rękach:lol: Quote
Recommended Posts