Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 właśnie przypomniałaś mi o tym dniu chłopaka :evil_lol: sama jak na razie nie mam pomysłu.... Quote
tigrunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 A ja mojemu kupiłam maszynke do golenia :evil_lol: z baterią i niby jakieś drgania powoduje :cool1: Quote
AmiX Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ja chce coś zorganinować zeby było romantycznie:loveu: myślałam o kinie i kolacji ale to troche oklepane ;) może ktos ma jakiś inny pomysł na miłe spędzenie czasu...... Quote
Guest Agata_B Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 AmiX napisał(a):Ja chce coś zorganinować zeby było romantycznie:loveu: myślałam o kinie i kolacji ale to troche oklepane ;) może ktos ma jakiś inny pomysł na miłe spędzenie czasu......Kino fajne ;) Quote
AmiX Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 myśle że zrobie tak : 1. rano postaram sie wstać przed nim :placz:czyli o 7 i zrobie śniadanie. 2.oczywiście poczekam aż wróci z pracy z pysznym obiadem i z biletami do kina. 3.Wyciągne do aquaparku albo na spacer. 4. kino 5.kolacja w restauracji 6.romiantyczny wieczór z winem przy kominku........;) dobre??:cool3: No nic innego nie przychodzi i do głowy......mam nadziejeże po pracy nie będzie jechał zakładać monitoringu.....bo pewnie nie wie jaki jutro dzień i mógł przyjąć jakieś zlecenie:roll: Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 bardzo dobre :cool2: gdyby nie Łukaszek tez coś takiego może bym wymyśliła...:cool1: Quote
AmiX Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Wiesz co ja kiedyś zrobiłam ;) chyba 4 lata temu jak jeszcze ze sobą nie mieszkaliśmy.....wykupiłam noc w hotelu :) napisałam adamowi smsa z adresem gdzie na niego czekam....a czekałam z kolacją i "ładnie ubrana";) wszędzie świece:) może Łukaszka do babci lub cioci;) i nic straconego:) moze być przecież romantyczny obiad... kino i....romantyczny wieczór ;) a póżnym wieczorem odbierzacie synka:) Za 2-3lata też będe miala taki problem ale na miejscu mam 2 babcie:evil_lol: Jeszcze pamiętam jeden dzień chłopaka jak pojechaliśmy na weekend nad morze tam to było super.......za bardzo nie widziałam morza:lol: Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 babcia tez blisko więc coś mogę wymyśleć :razz: muszę pokombinować! Quote
tigrunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 O matko jakie inwencje twórcze :-o U mnie nic takiego nie przejdzie bo Łuk za bardzo zmeczony, żeby go ciągnąć do kina, na kolacje i jeszcze do aquaparku po ciężkim dniu w pracy :cool1::p Obiecał mi w sumie kino w tym tygodniu więc moze połączymy przyjemne z pożytecznym i dziś sie wybierzemy :loveu: Na jego koszt :evil_lol: Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Mamy przydomek hodowlany :multi: :laola:Magic Lider Quote
Aurunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Gratuluje. Mi odrzucili propozycję więc złożyłam jeszcze raz i czekam. Będziecie miel stronę internetową?? Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Aurunia napisał(a):Gratuluje. Mi odrzucili propozycję więc złożyłam jeszcze raz i czekam. Będziecie miel stronę internetową?? Pewnie że TAK:multi: właśnie przeglądam oferty na allegro :) Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 OO jak ładnie :loveu: Aniu na allegro też strony robią ? :roll: Szukam i szukam i nie mogę nikogo znaleźć kto fajne stronki robi .. :roll: Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='tigrunia']OO jak ładnie :loveu: Aniu na allegro też strony robią ? :roll: Szukam i szukam i nie mogę nikogo znaleźć kto fajne stronki robi .. :roll: Na allegro jest tego dużo :) wpisz => projektowanie stron www a tu masz przykład po lewej stronie są ich projekty :) http://www.allegro.pl/item449489717_twoje_wlasne_kompletne_www_domena_i_serwer_0zl.html Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Super i gratulacje :loveu: Dawno nie pokazywałaś Aniu swoich dziewczynek...Fasti bym se obejrzała :loveu: Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Kasia napisał(a):Super i gratulacje :loveu: Dawno nie pokazywałaś Aniu swoich dziewczynek...Fasti bym se obejrzała :loveu: Dzięki:) Wreszcie mam troche czasu ...skończyłam ten tragiczny rozdział III pracy mgr....jutro porobie jakieś fotki :) mam wolny dzień:multi: Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Dziewczyny jak się zmienia tytuł galerii??;) Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 AmiX napisał(a): Dziewczyny jak się zmienia tytuł galerii??;) w pierwszym poście wejdź w EDYCJĘ, potem w ZAAWANSOWANE, teraz zmień tytuł i daj ZAPISZ ;) Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Kasia napisał(a):w pierwszym poście wejdź w EDYCJĘ, potem w ZAAWANSOWANE, teraz zmień tytuł i daj ZAPISZ ;) Dzięki :) już zmieniłam :) Quote
Aurunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Fajnie że będą foty :multi:. co do strony ja sobie sama napisałam czekam na zatwierdzenie i do neta. Czekam na twoją stronę i trzymam kciuki za szybką publikację :kciuki: Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Aurunia napisał(a):Fajnie że będą foty :multi:. co do strony ja sobie sama napisałam czekam na zatwierdzenie i do neta. Czekam na twoją stronę i trzymam kciuki za szybką publikację :kciuki: Ja kiedyś też zrobiłam na zaliczenie informatyki ale idealna to ona nie była:oops: A jakie tobie przydomki odrzucili?? Bo tam trzeba był chyba 5 podać....i wszystkie odrzucili?? Quote
Aurunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Odrzucili wszystkie, może to też trochę moja wina bo wszystkie były podobne:evil_lol:. Ale złożyłam i Pani mi w związku powiedziała że dopisze pilne. mam nadzieje że rozpatrzą pilnie (związek główny dostał jaszcze ode mnie meila i fax). A co do strony to prostą muniem na zaliczenie informatyki robiłam i 6 nawet dostałam. jedna moja wada to to że nie umiem sobie ułatwić pracy nie robię w programach bo nie umiem):shake:.Ale to i tak nie problem mi jakieś chiper strona nie jest potrzebna prosta wystarczy. Jak wybierzesz ofertę to pokaż jaką. Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Aurunia napisał(a):Odrzucili wszystkie, może to też trochę moja wina bo wszystkie były podobne:evil_lol:. Ale złożyłam i Pani mi w związku powiedziała że dopisze pilne. mam nadzieje że rozpatrzą pilnie (związek główny dostał jaszcze ode mnie meila i fax). A co do strony to prostą muniem na zaliczenie informatyki robiłam i 6 nawet dostałam. jedna moja wada to to że nie umiem sobie ułatwić pracy nie robię w programach bo nie umiem):shake:.Ale to i tak nie problem mi jakieś chiper strona nie jest potrzebna prosta wystarczy. Jak wybierzesz ofertę to pokaż jaką. Moje w sumie też były podobne.....pierwszy miałam Golden Lider a drugi Magic Lider.....następne też podobne:lol: A sprawdzałaś na FCI czy są takie?? Quote
Zuza i Noddy Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Gratulujemy przydomka, bo bardzo fajny i czekamy na nowe fotki dziewczynek. Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Gratulujemy przydomka, bo bardzo fajny i czekamy na nowe fotki dziewczynek. Dziękujemy bardzo :) fotki już niedługo..... Quote
Recommended Posts