Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']Ojj jak pięknie :loveu: To morze jest boskieee :loveu: W Egipcie nie było takie gorące :shake:

[quote name='madziasto4']Gratulacje Aniu :)

Ach, to morze...:loveu:

Madzia dzięki za gratulacje
Morze boskie i nagrzane przez całe lato tak że nawet za bardzo nie chłodziło.
Beata ty byłaś w czerwcu wiec jeszcze nie zdążyło się tak nagrzać :) ja za rok też wybieram się w czerwcu ale jeszcze nie wiem gdzie zastawaniem się nad: Chorwacją, Teneryfą, Tunezją, Egiptem
Dobrze że mam jeszcze dużo czasu do namyślenia.....:lol:
Mam jeszcze sporo fotek wiec jutro coś wrzucę

Posted

tigrunia napisał(a):
Juz koniec ?? :placz:
A byliście w Kapadocji, Pamukkale?

Fotek mam jeszcze mnustwo:evil_lol:
Nie na wycieczki nie jeżdziliśmy bo szkoda nam było czasu przecież byliśmy tylko 7dni:shake: I nie chcielismy sie męczyć godzinami w autokarze;) naprawde był upał niesamowity :evil_lol: Adam zarządził że za rok jedziemy maj albo czerwiec:evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):

Własne wieczory panieńskie są ekstra! Ja ze swojego jestem bardzo zadowolona :lol:

A co robiłaś Kaś? :loveu: Ja byłam na razie na jednym i dopóki byłyśmy w domu to było fajnie .. potem to już średnio :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):

A co robiłaś Kaś? :loveu: Ja byłam na razie na jednym i dopóki byłyśmy w domu to było fajnie .. potem to już średnio :cool1:

nie było żadnych wynajętych Panów :p - i z tego sie cieszę!
wpierw siedziałyśmy w domu, piłyśmy różny alkohol i oglądałyśmy prezenty które dziewczyny przytargały...a było śmiechu z nich niemało ;)
potem poszłysmy do knajpy/dyskoteki, w której miałam zarezerwowany stolik. było naprawdę wesoło :evil_lol:

Posted

Sama nie wiem jak chciałabym żeby wyglądał mój panieński :PROXY5:ale chyba bez „wynajętych panów” i tak samo nie chciałabym żeby takie „panie” były u Adama na kawalerskim.:nono:
Na pewno porządna impreza :drink1: ale co więcej to nie wiem.....nigdy nie byłam na panieńskim....:lookarou:
Mam jeszcze dużo czasu na namyślenie ale może jakieś propozycje macie?:cool3:

Posted

Aniu świetne zdjęcia! Pomyśleć, że u nas tak zimno i trzeba grzać, brr...

Pierścionek też ładny:cool3:

I litości! Max. 5 zdjęć w poście, proszę:placz:

Posted

AmiX z całego serduszka Gratuluję zaręczyn :loveu::loveu::loveu:

Zdjęcia z Turcji obejrzałam przepiękne :loveu:

Teraz czekam na zdjęcia psiaków.

Moje też ostatnio były na przechowaniu i również wróciły całe i zdrowe.

Mam nadzieję że już wkrótce spotkamy się na jakiejś wystawie bo mała mi coraz ładniej zarasta i ten odrastający włos ma super strukturę a poza tym za miesiąc przyjeżdża do nas mała staffinka z którą też będziemy jeździć .

Posted

[quote name='Kasia']cze Ania, cze Eti, cze Fasti :loveu:

Hej:)

[quote name='Aurunia']Aniu pokarz nam dziewczyny. Będziecie w Poznaniu?? :loveu:

Wystawy zaczynamy od wiosny teraz musze skupić się na ostatnim semestrze nauki oraz pracy magisterskiej W grudniu spodziewamy się cieczki Fasti wiec rodzina się powiększy a później trzeba zakończyć jej Ch Pl Więc Eti też będzie latać po ringach mam nadzieje że nie usłyszę już od żadnego sędziego że jest gruba:angryy:

Posted

Kasia napisał(a):
poniedziałkowe dzień dobry :lol:

zobaczyłoby się dziewczyny...

Hej Kasiu :)
Niestety nie mam sie kiedy zabrać za robienie fotek:shake: powinnam do dzisiaj oddać prace mgr a ja jestem jeszcze w polu.....:oops:
Mam nadzieje że promotor pójdzie mi na reke i przedłuży mi termin o tydzień:oops:
Jak tylko skończę porobie fotki :)

Posted

Kurcze dziewczyny zapomniałam jutro jest dzień chłopaka:mdleje: nic nie przygotowałam i nawet pomysłu nie mam:PROXY5:a wy co robicie??:Help_2: