AmiX Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 no i morze ciepłe jak zupa:loveu: Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ojj jak pięknie :loveu: To morze jest boskieee :loveu: W Egipcie nie było takie gorące :shake: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Gratulacje Aniu :) Ach, to morze...:loveu: Quote
AmiX Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='tigrunia']Ojj jak pięknie :loveu: To morze jest boskieee :loveu: W Egipcie nie było takie gorące :shake: [quote name='madziasto4']Gratulacje Aniu :) Ach, to morze...:loveu: Madzia dzięki za gratulacje Morze boskie i nagrzane przez całe lato tak że nawet za bardzo nie chłodziło. Beata ty byłaś w czerwcu wiec jeszcze nie zdążyło się tak nagrzać :) ja za rok też wybieram się w czerwcu ale jeszcze nie wiem gdzie zastawaniem się nad: Chorwacją, Teneryfą, Tunezją, Egiptem Dobrze że mam jeszcze dużo czasu do namyślenia.....:lol: Mam jeszcze sporo fotek wiec jutro coś wrzucę Quote
AmiX Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Ostatnia porcja fotek z Turcji :) Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Juz koniec ?? :placz: A byliście w Kapadocji, Pamukkale? Quote
AmiX Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 tigrunia napisał(a):Juz koniec ?? :placz: A byliście w Kapadocji, Pamukkale? Fotek mam jeszcze mnustwo:evil_lol: Nie na wycieczki nie jeżdziliśmy bo szkoda nam było czasu przecież byliśmy tylko 7dni:shake: I nie chcielismy sie męczyć godzinami w autokarze;) naprawde był upał niesamowity :evil_lol: Adam zarządził że za rok jedziemy maj albo czerwiec:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Piękne zdjęcia i przeżycia pewnie też :loveu: Własne wieczory panieńskie są ekstra! Ja ze swojego jestem bardzo zadowolona :lol: Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kasia napisał(a): Własne wieczory panieńskie są ekstra! Ja ze swojego jestem bardzo zadowolona :lol: A co robiłaś Kaś? :loveu: Ja byłam na razie na jednym i dopóki byłyśmy w domu to było fajnie .. potem to już średnio :cool1: Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 tigrunia napisał(a): A co robiłaś Kaś? :loveu: Ja byłam na razie na jednym i dopóki byłyśmy w domu to było fajnie .. potem to już średnio :cool1: nie było żadnych wynajętych Panów :p - i z tego sie cieszę! wpierw siedziałyśmy w domu, piłyśmy różny alkohol i oglądałyśmy prezenty które dziewczyny przytargały...a było śmiechu z nich niemało ;) potem poszłysmy do knajpy/dyskoteki, w której miałam zarezerwowany stolik. było naprawdę wesoło :evil_lol: Quote
AmiX Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Sama nie wiem jak chciałabym żeby wyglądał mój panieński :PROXY5:ale chyba bez „wynajętych panów” i tak samo nie chciałabym żeby takie „panie” były u Adama na kawalerskim.:nono: Na pewno porządna impreza :drink1: ale co więcej to nie wiem.....nigdy nie byłam na panieńskim....:lookarou: Mam jeszcze dużo czasu na namyślenie ale może jakieś propozycje macie?:cool3: Quote
tigrunia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Zdecydowanie nie polecam żadnego "Pana" :cool1: Taki wieczór jak Kasi jest super.. Zaprawa w domu i na miasto :multi: Quote
Magda Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Aniu świetne zdjęcia! Pomyśleć, że u nas tak zimno i trzeba grzać, brr... Pierścionek też ładny:cool3: I litości! Max. 5 zdjęć w poście, proszę:placz: Quote
dzasta Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 AmiX z całego serduszka Gratuluję zaręczyn :loveu::loveu::loveu: Zdjęcia z Turcji obejrzałam przepiękne :loveu: Teraz czekam na zdjęcia psiaków. Moje też ostatnio były na przechowaniu i również wróciły całe i zdrowe. Mam nadzieję że już wkrótce spotkamy się na jakiejś wystawie bo mała mi coraz ładniej zarasta i ten odrastający włos ma super strukturę a poza tym za miesiąc przyjeżdża do nas mała staffinka z którą też będziemy jeździć . Quote
Sara_i_Aris Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Cześć Aniu! Gratuluję zaręczyn :multi: Na Twoim miejscu też brałabym czerwiec, jest wtedy cieplutko i naprawdę super :loveu: Quote
Aurunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Aniu pokarz nam dziewczyny. Będziecie w Poznaniu?? :loveu: Quote
AmiX Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Kasia']cze Ania, cze Eti, cze Fasti :loveu: Hej:) [quote name='Aurunia']Aniu pokarz nam dziewczyny. Będziecie w Poznaniu?? :loveu: Wystawy zaczynamy od wiosny teraz musze skupić się na ostatnim semestrze nauki oraz pracy magisterskiej W grudniu spodziewamy się cieczki Fasti wiec rodzina się powiększy a później trzeba zakończyć jej Ch Pl Więc Eti też będzie latać po ringach mam nadzieje że nie usłyszę już od żadnego sędziego że jest gruba:angryy: Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 poniedziałkowe dzień dobry :lol: zobaczyłoby się dziewczyny... Quote
AmiX Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Kasia napisał(a):poniedziałkowe dzień dobry :lol: zobaczyłoby się dziewczyny... Hej Kasiu :) Niestety nie mam sie kiedy zabrać za robienie fotek:shake: powinnam do dzisiaj oddać prace mgr a ja jestem jeszcze w polu.....:oops: Mam nadzieje że promotor pójdzie mi na reke i przedłuży mi termin o tydzień:oops: Jak tylko skończę porobie fotki :) Quote
AmiX Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Kurcze dziewczyny zapomniałam jutro jest dzień chłopaka:mdleje: nic nie przygotowałam i nawet pomysłu nie mam:PROXY5:a wy co robicie??:Help_2: Quote
Recommended Posts