Kasia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Witamy i gratulujemy :loveu: Piździonek pokaż...:cool3: I dziewczyny tez pokaż :loveu: Quote
AmiX Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Hej Dzięki dziewczyny za gratulacje [quote name='tigrunia']Łał Aniu świetnie - gratuluję :loveu: Oświadczył się na plaży czy gdzie ? :loveu: Dawaj zdjęcia to sobie powspominam Że syf to masz rację.. ja po Turcji zrobilam 2500 km i widziałam jak w wioskach żyją i jaka tam jest bieda ale chyba i tak nie umywa się to do Egiptu . Tam jest o wiele gorzej [quote name='tigrunia'] Aniu przy jakiej plaży mieliście hotel? Kleopatra czy ta po drugiej stronie? Mówiłam, ze będzie gorąco Beata pewnie że na plaży a konkretnie to wyciągnął mnie na kąpiel przy zachodzie słońca...:loveu: Ja szukam sobie kamyczka na pamiątkę a Adam mówi że on mi znajdzie :) najpierw podoje mi jeden kamyk;) a za drugim razem podaje mi „czerwony kamyk” czyli pudełeczko:loveu: a ja przy tym zmroku mówię „o czerwony”:oops::lol: patrzę bliżej a to pudełko z pierścionkiem:loveu:. Ale mnie zaskoczył...:loveu: Hotel mieliśmy przy plaży Kleopatry:loveu: [quote name='Magda']Aniu gratulacje! Pokaż łapkę:razz:[quote name='Magda'] Czekamy oczywiście na fotki. Nie byłam to nie wiem jak tam to wszystko wygląda. [quote name='Kasia']Witamy i gratulujemy :loveu:[quote name='Kasia'] Piździonek pokaż...:cool3: I dziewczyny tez pokaż :loveu: Fotek mam mnustwo wiec zaczynam :) pierścionek też będzie :loveu: wieczór zaręczynowy:loveu: pierścionek oczywiście certyfikat też dostałam:cool3::loveu: plaża Kleopatra Quote
AmiX Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 oczekiwania na rewelacyjnego kebaba :) Quote
Aga76 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Bardzo Romantyczna FotoRelacja :loveu: pozdrowienia dla dziewczyn Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Świetne fotki :loveu: Wiele miejsc poznaje :loveu: Czekam na więcej :razz: Quote
iberia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 :loveu:Wielkie gratulacje Aniu:loveu: To kiedy robimy panieński??:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 iberia napisał(a): To kiedy robimy panieński??:evil_lol: Ooo.. hehe.. dobra myśl :evil_lol: Quote
iberia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 tigrunia napisał(a):Ooo.. hehe.. dobra myśl :evil_lol: Ja mam zawsze dobre pomysły :evil_lol: Quote
AmiX Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Dziwewczyny wesele bedzie ale nie możemy sie dogadać kiedy:lol: Sa trzy terminy: 09.2009 03.2010 06.2010 wiec do panieńskiego jeszcze czas :) ale dobrze kąbinujecie :) Tylko jedno jest pewne wesele będzie w Hotelu Bosman w Szklarskiej Porębie:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 AmiX napisał(a):Dziwewczyny wesele bedzie ale nie możemy sie dogadać kiedy:lol: Sa trzy terminy: 09.2009 03.2010 06.2010 wiec do panieńskiego jeszcze czas :) ale dobrze kąbinujecie :) Tylko jedno jest pewne wesele będzie w Hotelu Bosman w Szklarskiej Porębie:evil_lol: Ja bym w czerwcu brała :razz: Cieplo przynajmniej :loveu: Tak daleko :crazyeye: Autobusa dla gości będziecie musieli wynająć czy cuś :evil_lol: Quote
AmiX Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='tigrunia']Ja bym w czerwcu brała :razz: Cieplo przynajmniej :loveu: Tak daleko :crazyeye: Autobusa dla gości będziecie musieli wynająć czy cuś :evil_lol: Ja też wolałabym w czerwcu ale nie chce mi sie tyle czekać:eviltong: mimo że zawsze planowałam ze to bedzie napewno w czerwcu.... Jeszcze zastanawiam sie nad marcem w naszą 11 rocznice :loveu: tylko boje sie że będzie zimno;) Autobus będzie tylko ze Szczecina....Adam ma rodzina koło Łodzi wiec i tak będą musieli jechać.... chyba im to bez różnicy czy Szczecin i Szklarska :) Pod koniec września jedziemy do Szklarskiej troche rzeczy uzgodnić i pogadać z moim ojcem :) bo u mojej mamy już Adam by z kwiatami teraz musi kupić Jonny Wakera i prosić ojca o ręke córki :) ale to tylko formalność ojciec już sie bardzo ucieszył tak samo jak mama :) Dostali smsa z Turcji:lol: Link do hotelu http://www.hotelbosman.ta.pl/dane/index.html Quote
Cheritka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 No prosze piękne zdjęcia, piękna para i........ już niedługo będą zdjęcia ze ślubu :cool3: Quote
iberia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 hmmm zastanawiam się gdzie zrobimy ci panieńskie :razz: Quote
AmiX Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='iberia']hmmm zastanawiam się gdzie zrobimy ci panieńskie :razz: No panieńskie to pewnie w Szczecinie:) Quote
Recommended Posts