Aurunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Śliczna :loveu::loveu::loveu:. Ile ona już ma??:loveu: Quote
AmiX Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Aurunia napisał(a):Śliczna :loveu::loveu::loveu:. Ile ona już ma??:loveu: Dzięki :) 1rok i 10 mies:loveu: Quote
Aurunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 AmiX napisał(a):Dzięki :) 1rok i 10 mies:loveu: Prze piękna jest. :loveu::loveu::loveu::loveu: od jakiej wystawy zaczynacie w przyszłym roku?? Kitka pierwsza klasa ;);) Quote
AmiX Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Aurunia napisał(a):Prze piękna jest. :loveu::loveu::loveu::loveu: od jakiej wystawy zaczynacie w przyszłym roku?? Kitka pierwsza klasa ;);) Nooo kitka nawet wyszła ale nie tak jak tobie:oops::eviltong: co do wystaw to nie wiem kiedy pojedziemy bo Fasti będzie w ciąży:) Quote
AmiX Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 iberia napisał(a):Eti slicznotka ale wydoroślala :) Z wyglądu to już dama :) ale charakter ma jeszcze szczeniaka:lol: Quote
Zuza i Noddy Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Eti jest prześliczna, tylko 3 miesiące starsza od mojego Nodka. Prosimy więcej słodkiej mordeczki Fasti. Quote
tigrunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 To jej sie kolorki zmienily na pysiu :loveu: Nie byla taka zlota :loveu: Quote
AmiX Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Nie moge cytować.... Fotek Fasti na razie brak ale popracuje nad tym.......;) Beata masz racje Eti złocieje:multi: jeszcze trochę wąsy mają delikatyny nalot..........ale jeszcze trochę i będzie OK :) Quote
dzasta Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 AmiX Etinka jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Jak tylko ją zobaczyłam to się zakochałam :loveu: Wygłaskaj tą małą modelkę ode mnie :p A wyzłaca się przepięknie :loveu: Quote
AmiX Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='dzasta']AmiX Etinka jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Jak tylko ją zobaczyłam to się zakochałam :loveu: Wygłaskaj tą małą modelkę ode mnie :p A wyzłaca się przepięknie :loveu: [FONT=Times New Roman]Dziękuje bardzo:) [/FONT] [FONT=Times New Roman]Cieszę się bardzo że zrobiła się taka złota:multi: .....myślę że teraz weszła właśnie w ten wiek zmian:p...oby tak dalej :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania:)[/FONT] Quote
Kasia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Eti śliczna panienka, pozuje cudnie a i mordeczka Fasti śliczna :loveu: tylko mało jej... Quote
AmiX Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Dzięki Kasia :) nad fotkami Fasti popracuje;) Quote
AmiX Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [FONT=Times New Roman]Mogę się już pochwalić :multi:że w grudniu dojdzie w naszej hodowli Magic Lider do skojarzenie naszej suki [/FONT] [FONT=Times New Roman]FASTI-FASTRYGA Gold Bonzo x [/FONT][FONT=Times New Roman]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/FONT] [FONT=Times New Roman]Matka[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Ojciec[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Aurunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 super gratuluję :multi::klacz::multi::klacz: Quote
dzasta Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Aniu super skojarzenie :multi::multi::multi: Gratuluję wyboru kawalera teraz nie pozostaje nam nic innego jak ściskać mocno :kciuki: za powodzenie :kciuki: Quote
AmiX Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [FONT=Times New Roman]Bardzo dziękujemy:) ......już nie możemy się doczekać;)[/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Oczywiście będziemy trzymać kciuki, bo zapowiada się super miocik. Żeby ja tylko miała warunki na astka, to już bym rezerwowała. Quote
Recommended Posts