Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To cieszę się bardzo, że zgadzasz się na publikowanie Twojego wiersza - ale może jakoś go podpiszę - w końcu to Twoje dzieło! Bardzo się cieszę, że udało mi się odnaleźc autorkę, bo trochę mi było głupio tak go samowolnie używać.

A co do poruszania serc to jestem pewna, że poruszy ich wiele - ja czytałam go juz tyle razy, a zawsze mnie wzrusza.

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani z Lublina chciala mała wziasc...ale mieszka w wynajmowanym mieszkaniu a wlasciciel sie nie zgodzil:(
wiec Pestka caly czas czeka na domek...
z nowych info co u Pestki...dzis bylam w lublinie, wiec mala zaliczyla tylko rano spacerek ze mna, potem sekundke na dworze (siostra ją wypuscila) i do wieczora siedziala sama w kuchni letniej...byla bardzo grzeczna...a jaka zaspana:)
w zwiazku z tym, ze domku narazie nie widać my sie bierzemy za szkolenie, na weekendzie mamy tez wizyte u weta, badania (krew i zeskrobina)...no i musimy kupic kubraczek bo drapie sie i robi sobie nowe ranki:(
...poza tym zamowilismy juz wieksze puszki z zarciem dla alergikow...
i to tyle z nowosci...teraz Pestka poszla spac...ja tez zaraz sie wybieram:)
dziekuje wszystkim w swoim imieniu i imieniu Pesi...serdecznie dzieki dla Fusicy za ogloszonka i dla Dorothy za allegro...ja robie tutaj mała robote...Wy ogloszeniami dajecie jej szanse:) dzieki raz jeszcze:)
co do wiersza...jest piękny i uwierzcie mi na slowo bardzo do Pesi pasuje:)

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Czy w W-wie trzeba domek sprawdzić? Na pewno z ciotką Fusicą możemy pomóc. Mamy wprawę w nachodzeniu ludzi ;) Ciotka Fusica, jesteśmy na posterunku, prawda?

...oj wiesz ona juz tam jedzie jutro(poszlo tak nagle szybko bo tranporst za darmo sie trafil - poczatkowo mialo byc za pare dni), ale wizyty poadopcyjne są jak najbardziej wskazane...przeciez wszyscy o tym wiemy:diabloti:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Rano zwerbujemy Fusicę na akcję sprawdzania domku. A na jaką ulicę Pestka jedzie?

wiecie co...mysle, ze damy im pare dni i wtedy ich odwiedzicie...ona bedzie mieszkac na warszawskiej pradze gdzies kolo parku?
porobicie fotki przy okazji maluchowi:)

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Koło parku Skaryszewskiego? Obiecuję, że jutro z rana nie popędzimy. Hehehehe. No jasne, że poczekamy, aż się trochę zaklimatyzują.

nooo to chyba taka nazwa byla (pani mi mowila ale coz skleroza:):evil_lol:

Posted

No ja was zabiję, Ciotki wy wredne!!!!!!!!
I nikt od wczoraj do mnie nie zadzwonił, że małej kroi się domek!?!?!?!?!?!
Ciotko Wilejkaros, my się jeszcze policzymy :mad::mad::mad:

A jeśli chodzi o park na pradze, to może być parę możliwości: Skaryszewski, Jordanowski, tzw. Balaton, Praski (zaraz obok szpitala na Szaserów), ten przy zoo i jeszcze parę mniejszych... Ale nic to, damy radę... Ja jestem Prażanką od urodzenia i będę miała ich pod ręką :evil_lol:
Jeśli możesz, to podaj mi adres domku Pesi na PM...

Posted

Fusica napisał(a):
No ja was zabiję, Ciotki wy wredne!!!!!!!!
I nikt od wczoraj do mnie nie zadzwonił, że małej kroi się domek!?!?!?!?!?!
Ciotko Wilejkaros, my się jeszcze policzymy :mad::mad::mad:

A jeśli chodzi o park na pradze, to może być parę możliwości: Skaryszewski, Jordanowski, tzw. Balaton, Praski (zaraz obok szpitala na Szaserów), ten przy zoo i jeszcze parę mniejszych... Ale nic to, damy radę... Ja jestem Prażanką od urodzenia i będę miała ich pod ręką :evil_lol:
Jeśli możesz, to podaj mi adres domku Pesi na PM...

jak dobrze, ze tutaj jestes!!!
mam pytanie, czy ty jestes mobilna dzis teraz???
nikt nie zadzwonil, bo numeru tel nie ma:)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
jak dobrze, ze tutaj jestes!!!
mam pytanie, czy ty jestes mobilna dzis teraz???
nikt nie zadzwonil, bo numeru tel nie ma:)

Jestem dziś mobilna ale dopiero po 17.00 bo siedzę w robocie :roll:
I proszę mi nie mówić, że nie macie mojego tel.... Romkowa Zamościowa ma i Ciotka Wilejkaros też ma :mad: Ale w łaskawości mej nieprzebranej wybaczam wam o ludkowie malutcy... Najważniejsze że głutaska będzie miałą domek :evil_lol:

A mój tel. 696-438-060

Posted

Fusica napisał(a):
Jestem dziś mobilna ale dopiero po 17.00 bo siedzę w robocie :roll:
I proszę mi nie mówić, że nie macie mojego tel.... Romkowa Zamościowa ma i Ciotka Wilejkaros też ma :mad: Ale w łaskawości mej nieprzebranej wybaczam wam o ludkowie malutcy... Najważniejsze że głutaska będzie miałą domek :evil_lol:

A mój tel. 696-438-060

o łaskawa Ty:evil_lol:
szkoda ze jestes mobilna dopiero wieczorem bo na to wychodzi, ze mamy big problem:shake: