sacred PIRANHA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 taxi juz jest...ale musi poczekac, bo ja musze jeszcze Wam tutak linka dac do filmiku z Pestką...wczoraj wieczorem po klotni z Timkiem miala wysmienity humor jak widac:) http://pl.youtube.com/watch?v=Voa4Bispq_E Quote
Fusica Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Mmmmm... No cudny sugusik:loveu: Widzę, że się głównie "lampartuje" na pleckach. Quote
Czaka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Ciekawa jestem, czy uparty TZ da się przekonać :cool3: Quote
Tola Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dopiero weszlam i nadrabiam zaleglosci. Trzeci raz pisze i za kazdym razem znika mi:comp26::comp26: Cudne są te wiesci o Pestce:loveu: A ty Lidka zdrowiej nam i opowiadaj dalej.. Quote
Tola Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dopiero weszłam i walczę z dogo:mad: Cudnie się czyta wieści o Pestce:loveu: A Ty Lidka zdrowiej i pisz nam dalej… Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Ale zrobiło się cicho na wątku juz jestem...mialam ciekawy dzien dzis:roll: bylam u lekarza dostalam antybiotyki i tydzien zwolnienia...czuje sie fatalnie ale ponoc to przejdzie:diabloti: tak pochwalilam te psiaki, ze musialy cos na koniec wykrecic... bylismy na spacerze ostatnim...Tim wytarzal sie w czyms cuchnącym a Pestka to zmałpowała...wiec musieli przezyc przymusową kąpiel:cool3: Tim tego nie lubi ale jest grzeczny...Pestka tego nie lubi i na poczatku probuje wszytskiego zeby z wanny wyjsc...ale w koncu sie poddala i stala grzecznie...niestety dla Pestki na dworze jest zimno wiec po kąpieli trzeba bylo ich dokladnie wysuszyc...suszarką-demonem:diabloti: co ona nie wyprawiała:evil_lol:...ale w koncu tez sie poddala...ze mną nikt jeszcze nie wygral:diabloti: a teraz chodzi obrazona...hehe...zaraz pojdzie do kuchni letniej to sobie przemysli przez noc swoje naganne postępowanie:cool1: Quote
Czaka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Taak, jestem przekonana, że całą noc będzie myślała nad swoim zachowaniem :evil_lol:. A Ty Lidka szybciutko wracaj do zdrowia. :mad::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Taak, jestem przekonana, że całą noc będzie myślała nad swoim zachowaniem :evil_lol:. A Ty Lidka szybciutko wracaj do zdrowia. :mad::diabloti: juz poszla do kuchni...ledwo jej drzwi otworzylam, poszla polozyla sie na lezaczku (tylem do mnie oczywiscie)...i udaje, ze spi... moim zdaniem juz mysli nad swoim zachowaniem:evil_lol: a ja chora, czy nie i tak dam rade z tymi potworami:diabloti: Quote
Tola Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Przeczytaj!!! http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706 i podpisz petycje http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html Przeolij dalej do jak najwiekszej liczby osób jesli bedziesz sie podpisywal trzecia rubryka do wypelnienia to "miasto" a czwarta to "kraj" Quote
Czaka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 To nie może być prawda! :placz::placz::placz: Quote
Tola Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Niestety prawda:placz: Dostałam to na gg od syna. nazwal to sk........ Miał w pełni rację. Quote
Czaka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Fusica napisał(a): (zbieramy amunicję na tego upartego TZta). Chyba uparty TZ nie dał się przekonać :shake: Quote
Czaka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Lidko odezwij się do nas :cool3:, mam nadzieję ,że już się czujesz lepiej :roll: Quote
sacred PIRANHA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Lidko odezwij się do nas :cool3:, mam nadzieję ,że już się czujesz lepiej :roll: witam! czuje sie srednio...ale coz...mialam lezec tydzien w domu a od wczoraj chodze do pracy:( Pestka za to ma sie wysmienicie (dodalismy jej nowe leki, bo tamte byly za slabe)...wzielam sie za jej szkolenie, w koncu tym sie zajmuje tak naprawde i wstyd by mi bylo gdyby psiak ode mnie wyszedl bez podstawowych umiejetnosci:)...a teraz Pestka spaceruje sobie po pokoju i udaje niewiniątko...ale ja wiem, ze ona oproznila miske Tima...slyszalam:diabloti: musze przyznac ze jest pojetna...tylko wymaga delikatnego traktowania bo jeszcze pamięta...:roll: Quote
maciaszek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Niki, a musisz pracować? Bidulo... :( Życzę z całego serca, żebyś szybko wyzdrowiała i czuła się ŚWIETNIE! Quote
sacred PIRANHA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 maciaszek napisał(a):Niki, a musisz pracować? Bidulo... :( Życzę z całego serca, żebyś szybko wyzdrowiała i czuła się ŚWIETNIE! a no musze:shake: pewnie po prostu zamiast 5 dni ja sie bede leczyc dwa tygodnie:angryy: dzieki za zyczonka... ide pestke wygonic do kuchni letniej bo zasnela pod biurkiem az chrapie:evil_lol: Quote
Olivia102 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Mam nadzieje, ze znajdzie szybciutko nowy dom. Sliczna psinka:loveu::loveu::loveu: Quote
Dorothy Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Lidka jestes kochana jak nie wiem co. Trzymaj sie i zdrowiej. Ja mam zapalenie oskrzeli i sie dusze. To taka pora chyba, chorowita....:shake: Ciesze sie ze ona ma tam u Ciebie tak dobrze. Buziaki :calus: Quote
Fusica Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Przepraszam za tak długą nieobecność ale dopiero mi dogo wskoczyło... TZ nie dał się przekonać, więc zaczynam wystawiać dziś ogłoszenia o Pestce. Będę dziś mało gadatliwa, bo mam mega doła. Nie jestem w stanie pogodzić sie z tym... http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706 I nie chodzi tu o tego artystę, bo to 100% zwyrodnialec... ale tam przecież byli inni ludzie... właściciele galerii... ktokolwiek.... Siedzę teraz w robocie i ryczę... Quote
Czaka Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Widziałam to wczoraj i nie mogłam uwierzyć, że to prawda :placz::placz::placz: Quote
sacred PIRANHA Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Pestula brzydula sie przypomina:) dzis moj kolega, ktoremu nic sie niegdy nie podoba powiedzial, ze Pestka jest zajeb****...to dopiero komplement!! Quote
maciaszek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 A nie chce jej, skoro jest taka zajeb...a? :) Quote
sacred PIRANHA Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 maciaszek napisał(a):A nie chce jej, skoro jest taka zajeb...a? :) nie ma warunkow na piesa teraz... ale ja i tak bede wiercic dziure w brzuchu...komus w koncu wywierce:diabloti: a teraz fotki zimowe Pestki...nic nie wiedac, bo wszystko w nocy:eviltong: Pestka pierwszy raz w zyciu zobaczyla snieg...nie spodobal jej sie...patrzyla jak na wariata na tima ktory szalal z radosci na widok bielaego puchu i probowal kazda zaspe pochlonac:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 a teraz ...gdzie jest pestka?? tak tak zgubilismy druga smycz i pestka chodzi teraz bez smyczy...jest mega grzeczna:) Quote
Recommended Posts