ewatr Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Po cichu ;)ale czytam wszyskie wiesci o Brailu i jego wspaniałym domu chciałam złożyc zyczenia spokoju i dobrego zdrowia dla całej psio - ludzkiej Rodziny :loveu: [URL]http://rodzinnastrona.ovh.org/bozenarodzenie/20.htm[/URL] :tree1:
Wiedźma Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red]W PONIEDZIAŁEK I TAK ZAJRZĘ, ALE NA ŻYCZENIA ZAWSZE JEST CZAS.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red]Kochana, Tobie i Twoim bliskim - tylko dobrych dni, zdrowia dla wszystkich w ilościach przekraczających normę, życzliwych ludzi - jak najwięcej (w realu i wirtualu :) ). Mocno całuję, ściskam, przytulam, głaskam (rozdziel wedle życzenia).[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:
dona20 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Oj jak wspaniale, że Brail już w domku:multi: Na pewno w poniedzialek tu zajrzę.
BajkaB Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Brajlś ma sie na tyle dobrze,ze właśnie zeżąrł pręgę co miała być na obiad...[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley7.gif[/IMG]Oczywiście według meża to znowu moja wina,bo połozyłam za blisko brzegu...
SZPiLKA23 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Chłopak sobie radzi:) ja bym mu chyba wszystko wybaczyła:) Wszystkiego dobrego Edyto dla Ciebie i całej rodziny, zdrowia, spokoju i zeby nowy rok był jeszcze lepszy niz poprzedni:)
Goldenka 02 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ciekawe co myślal Brajl gdy zjadl tą rybę? Pewnie: -no co, nie wściekajcie się. Rybki są przecież zdrowe! :) Czasem tłuściutkie...:eating::facelick::eating: :evil_lol: Trzymajcie się! na pewno rano wejdę w poniedziałek (rano - czyt. 9:00 - 13:00)
halcia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Podobno dobry apetyt to oznaka porotu do zdrowia!Czekam nowych wiadomosci,pozdrawiam.
vesna30 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :loveu:Czorcik wie co dobre i zdrowe :sabber: :diabloti: Rybki mniamniuśne :D:diabloti: Jednym słowem Brajluś wraca do zdrowia :D:loveu::loveu:
BajkaB Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Tak,Moje kochane,tylko Brajluś zeżarł pręgę wołową...:diabloti:Pewnie chłopak wział sobie do serca słowa Doktora,ze ma dostawac psurowe miesko..Tylko Doktor mówił o 10 dkg,a nie o kilogramie..:angryy:
Kazoo Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Pewnie Brajluś zwiększył dawkę, żeby szybciej wrócić do zdrowia :) Jutro z pewnością tutaj zajrzę, przecież nie może mnie ominąć taki rarytas jak życzenia świąteczne od samego Brajla :D
vesna30 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :oops::oops: Czytam co chcę przeczytać nie to co napisane:oops: PANGĘ Przeczytałam :oops: Dobrze że wypełnia zalecenia doktora ;):loveu: Bo pańcia to może by zapomniała że piesek musi dostać mięsko........:evil_lol:;)
rotek_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 cudownie czytać takie ieści.. psiak trafił chyba do najlepszego domu:loveu:
Guest Elżbieta481 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Rozgorzała wielka dyskusja i muszę przyznać,że jestem ciekawa jak jest w innych domach..Łamiecie sie opłatkiem z podopiecznymi?Czy będziecie łamać się z Brajlem? Elżbieta
Aganiok Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ja swoim psom zawsze dawałam opłatek, w końcu to są również stworzenia Boże... Brajluś cieszę się, że Ci lepiej. A pręga wołowa - widać piesku że wiesz co dobre ;-)
Wiedźma Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [B][COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=royalblue]„Zwierzęta także mają duszę i ludzie powinni kochać [/COLOR][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=royalblue]i solidaryzować się ze swoimi mniejszymi braćmi. Są owocem kreatywnego działania Ducha Świętego i zasługują na szacunek. Są tak blisko Boga jak człowiek. Zwierzęta posiadają życiodajny oddech, który otrzymały od Stwórcy. Pod tym względem człowiek stworzony ręką Boga jest identyczny z wszystkimi żywymi istotami (...) Dlatego istnienie wszystkich stworzeń zależy od żywego ducha/oddechu Boga, który nie tylko kreuje, ale również podtrzymuje i odnawia oblicze Ziemi.” [/COLOR][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=royalblue]Jan Paweł II[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B] [FONT=Verdana][COLOR=black]Ten tekst dostałam od zaprzyjaźnionego psiarza. Nie zweryfikowałam go (tekstu :) ), ale bardzo mi się podoba.[/COLOR][/FONT]
elmira Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='BajkaB']Tak,Moje kochane,tylko Brajluś zeżarł pręgę wołową...:diabloti:Pewnie chłopak wział sobie do serca słowa Doktora,ze ma dostawac psurowe miesko..Tylko Doktor mówił o 10 dkg,a nie o kilogramie..:angryy:[/quote] Toz to Łobuz jest. Bestia krwiożercza :) Jak dobrze słyszeć, ze zdrowieje.
rita60 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Widze Brajlus,ze apetycik dopisuje:evil_lol:pozdrawiam cie Edytko i twoja rodzinke,na pewno wpadne jutro,poczytac co mowił Brajl:pmoze mu przekaze pozdrowienia od mojego pieska/jak sie odezwie ludzkim głosem/:lol:
Asior Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [CENTER][img]http://rodzinnastrona.ovh.org/bozenarodzenie/10_pliki/2.gif[/img] [color=blue][b][SIZE="6"]Cały świat się w radość stroi w dzień narodzin Chrystusowych. Ślę, więc życzenia serdeczne, zawsze świeże, choć odwieczne: zdrowia, szczęścia i wesela niechaj Dziecina Wam udziela.[/SIZE][/b] [/color] [img]http://www.geocities.com/Heartland/Lane/5166/XmasTree.gif[/img] [color=blue][b][SIZE="5"]Tradycyjnie, jak co roku Sypią się życzenia wokół, Większość życzy świąt obfitych I prezentów znakomitych, A ja życzę, moi mili, Byście święta te spędzili Tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu Idąc na spacer gdzieś do lasu, Może w gronie swoich bliskich Jedząc karpia z jednej miski, Może gdzieś tam w ciepłym kraju Czując się jak Adam w raju, Może lepiąc gdzieś bałwana, Jeśli śniegu napada. Wszystkiego dobrego.[/size] [/b] [/color] [img]http://rodzinnastrona.ovh.org/bozenarodzenie/2_pliki/9.gif[/img] [color=red][b][SIZE="5"]Niech nadchodzące święta, pełne rodzinnego ciepła i odpoczynku, napełnią Was prawdziwą radością i pokojem. Niech będzie to dla Was chwila wytchnienia od codzienności, chwilą refleksji i dobrej nowiny, która wyzwoli to, co najlepsze i da siły do podejmowania nowych zadań na cały zbliżający się nowy rok [/CENTER][/size][/b] [/color] [RIGHT][color=red][b][SIZE="6"]życzy Asior[/size][/b] [/color][/RIGHT] [CENTER][img]http://rodzinnastrona.ovh.org/bozenarodzenie/10_pliki/2.gif[/img][/CENTER]
pajunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [B][COLOR="SeaGreen"][SIZE="4"]Ja tez sie przylaczam do serdecznych Zyczen z Okazji Swiat Bozego narodzenia. Zycze Tobie Edytko, Wlodkowi, Brajlowi, Twojej pozostalej psiej Gromadce wszystkiego najlepszego z Okazji swiat Bozego Narodzenia. Do zyczen dolacza sie moja Gromadka 9 psow i jednego kota, czyli 40 lapek futrzanych[/SIZE][/COLOR][/B].:tree1::tree1::tree1:
halcia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 On Wam zezre wszystkie zapasy na Swieta!Ale Wam to dobrze zrobi na linie,a pies sie wzmocni!/żartuje!/Ja sie dziele oplatkiiem z psami,ale Nutce podkleja sie na podniebienie i jest duzo smiechu jak mlaska,albo dlubie w pysiu łapą.Nawet na wsi ludzie sie dziela,przeciez jest opl.kolorowy dla zwierzat.Wesolych Swiat i zdrowia ZAWSZE!!!!!
egradska Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Udanej Wigilii dla Cudownej Rodzinki Brajlusia, no i spokojnych, pogodnych, radosnych Świąt:tree1::tree1::tree1:
Edi100 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja także posyłam Życzenia. Miłości radości i spokoju. Wiele ciepła i serdeczności.Duzo zdrówka i słodyczy:loveu::loveu::loveu:
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Zdrówko niech Wam dopisuje, bo miłości - jestem pewna, że Wam nie brakuje. [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/965.gif[/IMG] Życzę pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
albiemu Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [COLOR=red][B]myśl Brajla[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]kiedy wtulam głowę w ciepłe dłonie Edyty[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]wyobrażam sobie, że tak wygląda nieskazitelna biel[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]kiedy przechylam glowę gdy mówi - widzę ruch jej ust[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]- wiem, że tak przemawia anioł[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]kiedy jestem sam wszystko czuję sercem[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]i moja droga zawsze prowadzi mnie do Edyty[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]przy niej widzę, przy niej wiem jak iść [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]przy niej przestałem żyć wbrew sobie ...[/B][/COLOR] Edyciu te Święta będą wyjątkowe, bo życie po raz drugi ofiarowało sobie fantastycznych ludzi i zwierzęta. Brajl do Was wrócił ścieżką, którą wcześniej mu pokazaliście. To dzięki mojej świadomości Was - moje Święta również będą wyjątkowe.
BajkaB Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [URL="http://www.owczarek.pl/forum/www.fotosik.pl"][IMG]http://images34.fotosik.pl/86/42f15742eb1fb3f6.jpg[/IMG][/URL] Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowo narodzoną miłość... do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja a miłość przyjdzie sama... Święta Bożego Narodzenia to czas, kiedy Bóg się rodzi, kiedy moc truchleje, kiedy cały świat kocha, Święta to czas, kiedy jedno serce podróżuje do wszystkich! Z najlepszymi życzeniami.... WESOŁYCH ŚWIĄT
Recommended Posts