ewatr Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Po cichu ;)ale czytam wszyskie wiesci o Brailu i jego wspaniałym domu chciałam złożyc zyczenia spokoju i dobrego zdrowia dla całej psio - ludzkiej Rodziny :loveu: http://rodzinnastrona.ovh.org/bozenarodzenie/20.htm :tree1: Quote
Wiedźma Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: [FONT=Comic Sans MS]W PONIEDZIAŁEK I TAK ZAJRZĘ, ALE NA ŻYCZENIA ZAWSZE JEST CZAS.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kochana, Tobie i Twoim bliskim - tylko dobrych dni, zdrowia dla wszystkich w ilościach przekraczających normę, życzliwych ludzi - jak najwięcej (w realu i wirtualu :) ). Mocno całuję, ściskam, przytulam, głaskam (rozdziel wedle życzenia).[/FONT] :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Quote
dona20 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Oj jak wspaniale, że Brail już w domku:multi: Na pewno w poniedzialek tu zajrzę. Quote
BajkaB Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Brajlś ma sie na tyle dobrze,ze właśnie zeżąrł pręgę co miała być na obiad...Oczywiście według meża to znowu moja wina,bo połozyłam za blisko brzegu... Quote
SZPiLKA23 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Chłopak sobie radzi:) ja bym mu chyba wszystko wybaczyła:) Wszystkiego dobrego Edyto dla Ciebie i całej rodziny, zdrowia, spokoju i zeby nowy rok był jeszcze lepszy niz poprzedni:) Quote
Goldenka 02 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ciekawe co myślal Brajl gdy zjadl tą rybę? Pewnie: -no co, nie wściekajcie się. Rybki są przecież zdrowe! :) Czasem tłuściutkie...:eating::facelick::eating: :evil_lol: Trzymajcie się! na pewno rano wejdę w poniedziałek (rano - czyt. 9:00 - 13:00) Quote
halcia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Podobno dobry apetyt to oznaka porotu do zdrowia!Czekam nowych wiadomosci,pozdrawiam. Quote
vesna30 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :loveu:Czorcik wie co dobre i zdrowe :sabber: :diabloti: Rybki mniamniuśne :D:diabloti: Jednym słowem Brajluś wraca do zdrowia :D:loveu::loveu: Quote
BajkaB Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Tak,Moje kochane,tylko Brajluś zeżarł pręgę wołową...:diabloti:Pewnie chłopak wział sobie do serca słowa Doktora,ze ma dostawac psurowe miesko..Tylko Doktor mówił o 10 dkg,a nie o kilogramie..:angryy: Quote
Kazoo Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Pewnie Brajluś zwiększył dawkę, żeby szybciej wrócić do zdrowia :) Jutro z pewnością tutaj zajrzę, przecież nie może mnie ominąć taki rarytas jak życzenia świąteczne od samego Brajla :D Quote
vesna30 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :oops::oops: Czytam co chcę przeczytać nie to co napisane:oops: PANGĘ Przeczytałam :oops: Dobrze że wypełnia zalecenia doktora ;):loveu: Bo pańcia to może by zapomniała że piesek musi dostać mięsko........:evil_lol:;) Quote
rotek_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 cudownie czytać takie ieści.. psiak trafił chyba do najlepszego domu:loveu: Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Rozgorzała wielka dyskusja i muszę przyznać,że jestem ciekawa jak jest w innych domach..Łamiecie sie opłatkiem z podopiecznymi?Czy będziecie łamać się z Brajlem? Elżbieta Quote
Aganiok Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ja swoim psom zawsze dawałam opłatek, w końcu to są również stworzenia Boże... Brajluś cieszę się, że Ci lepiej. A pręga wołowa - widać piesku że wiesz co dobre ;-) Quote
Wiedźma Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Verdana]„Zwierzęta także mają duszę i ludzie powinni kochać [/FONT] [FONT=Verdana]i solidaryzować się ze swoimi mniejszymi braćmi. Są owocem kreatywnego działania Ducha Świętego i zasługują na szacunek. Są tak blisko Boga jak człowiek. Zwierzęta posiadają życiodajny oddech, który otrzymały od Stwórcy. Pod tym względem człowiek stworzony ręką Boga jest identyczny z wszystkimi żywymi istotami (...) Dlatego istnienie wszystkich stworzeń zależy od żywego ducha/oddechu Boga, który nie tylko kreuje, ale również podtrzymuje i odnawia oblicze Ziemi.” [/FONT] [FONT=Verdana]Jan Paweł II[/FONT] [FONT=Verdana]Ten tekst dostałam od zaprzyjaźnionego psiarza. Nie zweryfikowałam go (tekstu :) ), ale bardzo mi się podoba.[/FONT] Quote
elmira Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 BajkaB napisał(a):Tak,Moje kochane,tylko Brajluś zeżarł pręgę wołową...:diabloti:Pewnie chłopak wział sobie do serca słowa Doktora,ze ma dostawac psurowe miesko..Tylko Doktor mówił o 10 dkg,a nie o kilogramie..:angryy: Toz to Łobuz jest. Bestia krwiożercza :) Jak dobrze słyszeć, ze zdrowieje. Quote
rita60 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Widze Brajlus,ze apetycik dopisuje:evil_lol:pozdrawiam cie Edytko i twoja rodzinke,na pewno wpadne jutro,poczytac co mowił Brajl:pmoze mu przekaze pozdrowienia od mojego pieska/jak sie odezwie ludzkim głosem/:lol: Quote
Asior Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [SIZE="6"]Cały świat się w radość stroi w dzień narodzin Chrystusowych. Ślę, więc życzenia serdeczne, zawsze świeże, choć odwieczne: zdrowia, szczęścia i wesela niechaj Dziecina Wam udziela. [SIZE="5"]Tradycyjnie, jak co roku Sypią się życzenia wokół, Większość życzy świąt obfitych I prezentów znakomitych, A ja życzę, moi mili, Byście święta te spędzili Tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu Idąc na spacer gdzieś do lasu, Może w gronie swoich bliskich Jedząc karpia z jednej miski, Może gdzieś tam w ciepłym kraju Czując się jak Adam w raju, Może lepiąc gdzieś bałwana, Jeśli śniegu napada. Wszystkiego dobrego. [SIZE="5"]Niech nadchodzące święta, pełne rodzinnego ciepła i odpoczynku, napełnią Was prawdziwą radością i pokojem. Niech będzie to dla Was chwila wytchnienia od codzienności, chwilą refleksji i dobrej nowiny, która wyzwoli to, co najlepsze i da siły do podejmowania nowych zadań na cały zbliżający się nowy rok [SIZE="6"]życzy Asior Quote
pajunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [SIZE="4"]Ja tez sie przylaczam do serdecznych Zyczen z Okazji Swiat Bozego narodzenia. Zycze Tobie Edytko, Wlodkowi, Brajlowi, Twojej pozostalej psiej Gromadce wszystkiego najlepszego z Okazji swiat Bozego Narodzenia. Do zyczen dolacza sie moja Gromadka 9 psow i jednego kota, czyli 40 lapek futrzanych.:tree1::tree1::tree1: Quote
halcia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 On Wam zezre wszystkie zapasy na Swieta!Ale Wam to dobrze zrobi na linie,a pies sie wzmocni!/żartuje!/Ja sie dziele oplatkiiem z psami,ale Nutce podkleja sie na podniebienie i jest duzo smiechu jak mlaska,albo dlubie w pysiu łapą.Nawet na wsi ludzie sie dziela,przeciez jest opl.kolorowy dla zwierzat.Wesolych Swiat i zdrowia ZAWSZE!!!!! Quote
egradska Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Udanej Wigilii dla Cudownej Rodzinki Brajlusia, no i spokojnych, pogodnych, radosnych Świąt:tree1::tree1::tree1: Quote
Edi100 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja także posyłam Życzenia. Miłości radości i spokoju. Wiele ciepła i serdeczności.Duzo zdrówka i słodyczy:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Zdrówko niech Wam dopisuje, bo miłości - jestem pewna, że Wam nie brakuje. Życzę pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Quote
albiemu Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 myśl Brajla kiedy wtulam głowę w ciepłe dłonie Edyty wyobrażam sobie, że tak wygląda nieskazitelna biel kiedy przechylam glowę gdy mówi - widzę ruch jej ust - wiem, że tak przemawia anioł kiedy jestem sam wszystko czuję sercem i moja droga zawsze prowadzi mnie do Edyty przy niej widzę, przy niej wiem jak iść przy niej przestałem żyć wbrew sobie ... Edyciu te Święta będą wyjątkowe, bo życie po raz drugi ofiarowało sobie fantastycznych ludzi i zwierzęta. Brajl do Was wrócił ścieżką, którą wcześniej mu pokazaliście. To dzięki mojej świadomości Was - moje Święta również będą wyjątkowe. Quote
BajkaB Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowo narodzoną miłość... do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja a miłość przyjdzie sama... Święta Bożego Narodzenia to czas, kiedy Bóg się rodzi, kiedy moc truchleje, kiedy cały świat kocha, Święta to czas, kiedy jedno serce podróżuje do wszystkich! Z najlepszymi życzeniami.... WESOŁYCH ŚWIĄT Quote
Recommended Posts