Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

[FONT=Comic Sans MS]W PONIEDZIAŁEK I TAK ZAJRZĘ, ALE NA ŻYCZENIA ZAWSZE JEST CZAS.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kochana, Tobie i Twoim bliskim - tylko dobrych dni, zdrowia dla wszystkich w ilościach przekraczających normę, życzliwych ludzi - jak najwięcej (w realu i wirtualu :) ). Mocno całuję, ściskam, przytulam, głaskam (rozdziel wedle życzenia).[/FONT]
:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

Posted

Brajlś ma sie na tyle dobrze,ze właśnie zeżąrł pręgę co miała być na obiad...Oczywiście według meża to znowu moja wina,bo połozyłam za blisko brzegu...

Posted

Ciekawe co myślal Brajl gdy zjadl tą rybę? Pewnie:
-no co, nie wściekajcie się. Rybki są przecież zdrowe! :) Czasem tłuściutkie...:eating::facelick::eating:
:evil_lol:

Trzymajcie się! na pewno rano wejdę w poniedziałek (rano - czyt. 9:00 - 13:00)

Posted

Tak,Moje kochane,tylko Brajluś zeżarł pręgę wołową...:diabloti:Pewnie chłopak wział sobie do serca słowa Doktora,ze ma dostawac psurowe miesko..Tylko Doktor mówił o 10 dkg,a nie o kilogramie..:angryy:

Posted

Pewnie Brajluś zwiększył dawkę, żeby szybciej wrócić do zdrowia :)

Jutro z pewnością tutaj zajrzę, przecież nie może mnie ominąć taki rarytas jak życzenia świąteczne od samego Brajla :D

Posted

:oops::oops: Czytam co chcę przeczytać nie to co napisane:oops: PANGĘ Przeczytałam :oops:

Dobrze że wypełnia zalecenia doktora ;):loveu: Bo pańcia to może by zapomniała że piesek musi dostać mięsko........:evil_lol:;)

Guest Elżbieta481
Posted

Rozgorzała wielka dyskusja i muszę przyznać,że jestem ciekawa jak jest w innych domach..Łamiecie sie opłatkiem z podopiecznymi?Czy będziecie łamać się z Brajlem?
Elżbieta

Posted

ja swoim psom zawsze dawałam opłatek, w końcu to są również stworzenia Boże...
Brajluś cieszę się, że Ci lepiej. A pręga wołowa - widać piesku że wiesz co dobre ;-)

Posted

[FONT=Verdana]„Zwierzęta także mają duszę i ludzie powinni kochać [/FONT]
[FONT=Verdana]i solidaryzować się ze swoimi mniejszymi braćmi. Są owocem kreatywnego działania Ducha Świętego i zasługują na szacunek. Są tak blisko Boga jak człowiek. Zwierzęta posiadają życiodajny oddech, który otrzymały od Stwórcy. Pod tym względem człowiek stworzony ręką Boga jest identyczny z wszystkimi żywymi istotami (...) Dlatego istnienie wszystkich stworzeń zależy od żywego ducha/oddechu Boga, który nie tylko kreuje, ale również podtrzymuje i odnawia oblicze Ziemi.” [/FONT]

[FONT=Verdana]Jan Paweł II[/FONT]

[FONT=Verdana]Ten tekst dostałam od zaprzyjaźnionego psiarza. Nie zweryfikowałam go (tekstu :) ), ale bardzo mi się podoba.[/FONT]

Posted

BajkaB napisał(a):
Tak,Moje kochane,tylko Brajluś zeżarł pręgę wołową...:diabloti:Pewnie chłopak wział sobie do serca słowa Doktora,ze ma dostawac psurowe miesko..Tylko Doktor mówił o 10 dkg,a nie o kilogramie..:angryy:

Toz to Łobuz jest. Bestia krwiożercza :) Jak dobrze słyszeć, ze zdrowieje.

Posted

Widze Brajlus,ze apetycik dopisuje:evil_lol:pozdrawiam cie Edytko i twoja rodzinke,na pewno wpadne jutro,poczytac co mowił Brajl:pmoze mu przekaze pozdrowienia od mojego pieska/jak sie odezwie ludzkim głosem/:lol:

Posted

[SIZE="6"]Cały świat się w radość stroi
w dzień narodzin Chrystusowych.
Ślę, więc życzenia serdeczne,
zawsze świeże, choć odwieczne:
zdrowia, szczęścia i wesela
niechaj Dziecina Wam udziela.

[SIZE="5"]Tradycyjnie, jak co roku
Sypią się życzenia wokół,
Większość życzy świąt obfitych
I prezentów znakomitych,
A ja życzę, moi mili,
Byście święta te spędzili
Tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
Idąc na spacer gdzieś do lasu,
Może w gronie swoich bliskich
Jedząc karpia z jednej miski,
Może gdzieś tam w ciepłym kraju
Czując się jak Adam w raju,
Może lepiąc gdzieś bałwana,
Jeśli śniegu napada.
Wszystkiego dobrego.

[SIZE="5"]Niech nadchodzące święta,
pełne rodzinnego ciepła i odpoczynku,
napełnią Was prawdziwą radością i pokojem.
Niech będzie to dla Was
chwila wytchnienia od codzienności,
chwilą refleksji i dobrej nowiny,
która wyzwoli to, co najlepsze
i da siły do podejmowania nowych zadań
na cały zbliżający się nowy rok

[SIZE="6"]życzy Asior

Posted

[SIZE="4"]Ja tez sie przylaczam do serdecznych Zyczen z Okazji Swiat Bozego narodzenia. Zycze Tobie Edytko, Wlodkowi, Brajlowi, Twojej pozostalej psiej Gromadce wszystkiego najlepszego z Okazji swiat Bozego Narodzenia.
Do zyczen dolacza sie moja Gromadka 9 psow i jednego kota, czyli 40 lapek futrzanych
.:tree1::tree1::tree1:

Posted

On Wam zezre wszystkie zapasy na Swieta!Ale Wam to dobrze zrobi na linie,a pies sie wzmocni!/żartuje!/Ja sie dziele oplatkiiem z psami,ale Nutce podkleja sie na podniebienie i jest duzo smiechu jak mlaska,albo dlubie w pysiu łapą.Nawet na wsi ludzie sie dziela,przeciez jest opl.kolorowy dla zwierzat.Wesolych Swiat i zdrowia ZAWSZE!!!!!

Posted

myśl Brajla

kiedy wtulam głowę w ciepłe dłonie Edyty
wyobrażam sobie, że tak wygląda nieskazitelna biel
kiedy przechylam glowę gdy mówi - widzę ruch jej ust
- wiem, że tak przemawia anioł
kiedy jestem sam wszystko czuję sercem
i moja droga zawsze prowadzi mnie do Edyty
przy niej widzę, przy niej wiem jak iść
przy niej przestałem żyć wbrew sobie ...

Edyciu te Święta będą wyjątkowe, bo życie po raz drugi ofiarowało sobie fantastycznych ludzi i zwierzęta. Brajl do Was wrócił ścieżką, którą wcześniej mu pokazaliście. To dzięki mojej świadomości Was - moje Święta również będą wyjątkowe.

Posted

Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,
że może z niej uczynić Betlejem
Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce,
że może przyjąć nowo narodzoną miłość...
do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja
a miłość przyjdzie sama...

Święta Bożego Narodzenia to czas,
kiedy Bóg się rodzi,
kiedy moc truchleje,
kiedy cały świat kocha,
Święta to czas,
kiedy jedno serce podróżuje do wszystkich!
Z najlepszymi życzeniami....

WESOŁYCH ŚWIĄT