Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie fajne fotki na dobranoc! :) I wieści jakby lepsze, choć nie do końca...
Mam nadzieję, że stan Brajla będzie ulegał dalszej poprawie. Że uda się dojść do tego co było przyczyną krwotoku i dlaczego Brajl ma taką słabą krzepliwość (a może hemofilia + "zespół autoagresji", co by tłumaczyło nie reagowanie na leki zwiększające krzepliwość?). I przede wszystkim, że NIGDY się to nie powtórzy!
Wielkie podziękowania dla cudownego pana doktora :Rose:.
Dużo zdrowia i siły dla Ciebie i Włodka. I umiejętności olewania debili, którzy zarzucają Ci jakieś bzdurne rzeczy...:mad:
A dla Brajla to już chyba nie muszę pisać co :)!

Posted

no skoro na takim psiaku jak Brajl mozna zarobic:roll:, to ja sie pytam :gdzie te tabuny chetnych do zarobku??:mad:

Brajlus zdrowiej, BajkaB- trzymajcie sie!

Posted

Kochana Edytko,głupich nie sieja,sami sie rodza:angryy:dlatego nie przejmuj sie i rob swoje,usciski dla całej ludzkiej i psiej rodzinki:lol:Brajlus trzymaj sie cieplutko i wracaj do zdrowia:calus:

Posted

Wydaje mi sie ze jezeli Brajl trafiłby do mniej odpowiedzialnego o kochajacego do mu to mogłby juz nie zyc, a Ty Edyto zapewniasz mu wspaniała opieke i kazdy rozumie jaka masz sytuacje bo wiekszosc tu ma psy i wie z czym to sie wiaze... Trzymaj sie dzielnie :):):)

Posted

[quote name='egradska']P. Edytko, dziękujemy za wiadomości na dobranoc:loveu:
Wiem, że były przykre komentarze niektórych użytkowników forum, ale najwyraźniej w każdej grupie ludzi ktoś taki się musi:diabloti: znaleźć i wyrazić swoje zdanie:diabloti:
Mam natomiast skromną nadzieję, że skoro jako DOGOMANIA "wrobiliśmy Was" w Brajla;), to zrobimy też wszystko, by Wam pomóc w trudnych chwilach - wiem, że wiele osób wlaśnie tak myśli.
Dziękujemy bardzo za wszystko, co robicie dla tego psiaka, te łzy wzruszenia lejące się przy okazji czytania tego wątku to przede wszytkim Wasza zasługa:loveu:[/quote]

Podpisuje się również pod tymi słowami :) !!!

Wierzyłam w siłe Brajla... wiedziałam że psiakowi który ma taką chę zycia i takie szczęście że trafił właśnie do Was uda się przezwyciężyc krytyczny moment a później będzie już coraz lepiej i lepiej:)

Pozdrawiamy Was bardzo gorąco:)

Brajluś... no prezent trzeba domownikom zrobic i wrócic na Święta:)

Posted

Wspaniale że Brajl już lepiej się czuję-apetyt raczej dopisuję:multi:
Nie warto się przejmować takimi ludźmi, lepiej zbierać siły do powrotu Brajla bo na pewno stęsknił się za czworonożną rodzinką ;)
My wszyscy trzymamy kciuki za Was za Brajla.
Ilu ludzi jest tak wytrwałych w swoich postępowaniach jak Ty??!!
Przykładem może być 9-letnia sunia,która przez cały okres swojego życia była u boku swojego właściciela...gdy zaczęły się problemy zdrowotne...jej "pan" przyprowadził ją do schroniska...pozbył się problemu...:mad:
Natomiast Wy mimo dużej już gromadki psiulków znaleźliście miejsce dla Brajla, teraz jest w dobrych rękach.
Proszę uściskać Brajla i całą gromadkę.

Posted

Edyta,
szacunek dla Was.
Glupkami sie nie przejmuj - predzej czy pozniej dostana od zycia w doope :diabloti: - czego im serdecznie zycze.
Poprosze o nr konta.

Posted

Edytko jak przeczytałam twój post to lzy mi w oczach stanęły. Ten psiak na prawde cię kocha - całym sercem - ciebie, męża, stadko...

Brajlun koniecznie zdrowiej, trzymaj się chłopie. Na święta wróc do rodziny i ju,z nie strasz nas. życzę zdrówka!!!
śliczne zdjęcia (zwłaszcza pierwsze)

Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...