AguśSosnowiec Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 BRAJLIKU!!:loveu: Wiedzialam, wszyscy wiedzielismy, ze przeciez musi byc dobrze!! Sciskam Cie kochany Brajluniu, i Twoja Pania- kochana Edytke, ktora jest tak CUDOWNA, DOBRA I WSPANIALA OSOBA!! :loveu:
elmira Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Trzymajcie sie Kochani, a mało madrymi ludzmi się nie martwcie :)
maciaszek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jakie fajne fotki na dobranoc! :) I wieści jakby lepsze, choć nie do końca... Mam nadzieję, że stan Brajla będzie ulegał dalszej poprawie. Że uda się dojść do tego co było przyczyną krwotoku i dlaczego Brajl ma taką słabą krzepliwość (a może hemofilia + "zespół autoagresji", co by tłumaczyło nie reagowanie na leki zwiększające krzepliwość?). I przede wszystkim, że NIGDY się to nie powtórzy! Wielkie podziękowania dla cudownego pana doktora :Rose:. Dużo zdrowia i siły dla Ciebie i Włodka. I umiejętności olewania debili, którzy zarzucają Ci jakieś bzdurne rzeczy...:mad: A dla Brajla to już chyba nie muszę pisać co :)!
Edi100 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ze spokojem ducha można iść spać.Brajlusiu wierzymy wszyscy że wyjdziesz z tego obronną łapką:)
Ziutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Będzie dobrze Brajlusiu - walcz chłopie jak do tej pory....
Brucio Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 no skoro na takim psiaku jak Brajl mozna zarobic:roll:, to ja sie pytam :gdzie te tabuny chetnych do zarobku??:mad: Brajlus zdrowiej, BajkaB- trzymajcie sie!
rita60 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kochana Edytko,głupich nie sieja,sami sie rodza:angryy:dlatego nie przejmuj sie i rob swoje,usciski dla całej ludzkiej i psiej rodzinki:lol:Brajlus trzymaj sie cieplutko i wracaj do zdrowia:calus:
SZPiLKA23 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wydaje mi sie ze jezeli Brajl trafiłby do mniej odpowiedzialnego o kochajacego do mu to mogłby juz nie zyc, a Ty Edyto zapewniasz mu wspaniała opieke i kazdy rozumie jaka masz sytuacje bo wiekszosc tu ma psy i wie z czym to sie wiaze... Trzymaj sie dzielnie :):):)
Anetka83 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='egradska']P. Edytko, dziękujemy za wiadomości na dobranoc:loveu: Wiem, że były przykre komentarze niektórych użytkowników forum, ale najwyraźniej w każdej grupie ludzi ktoś taki się musi:diabloti: znaleźć i wyrazić swoje zdanie:diabloti: Mam natomiast skromną nadzieję, że skoro jako DOGOMANIA "wrobiliśmy Was" w Brajla;), to zrobimy też wszystko, by Wam pomóc w trudnych chwilach - wiem, że wiele osób wlaśnie tak myśli. Dziękujemy bardzo za wszystko, co robicie dla tego psiaka, te łzy wzruszenia lejące się przy okazji czytania tego wątku to przede wszytkim Wasza zasługa:loveu:[/quote] Podpisuje się również pod tymi słowami :) !!! Wierzyłam w siłe Brajla... wiedziałam że psiakowi który ma taką chę zycia i takie szczęście że trafił właśnie do Was uda się przezwyciężyc krytyczny moment a później będzie już coraz lepiej i lepiej:) Pozdrawiamy Was bardzo gorąco:) Brajluś... no prezent trzeba domownikom zrobic i wrócic na Święta:)
taxelina Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ciesze sie ze wszystko idzie ku dobremu i mam nadzieje ze sie takie cos nie powtorzy, zeby ani oni ani wy nie cierpieli...
magdyska25 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wspaniale że Brajl już lepiej się czuję-apetyt raczej dopisuję:multi: Nie warto się przejmować takimi ludźmi, lepiej zbierać siły do powrotu Brajla bo na pewno stęsknił się za czworonożną rodzinką ;) My wszyscy trzymamy kciuki za Was za Brajla. Ilu ludzi jest tak wytrwałych w swoich postępowaniach jak Ty??!! Przykładem może być 9-letnia sunia,która przez cały okres swojego życia była u boku swojego właściciela...gdy zaczęły się problemy zdrowotne...jej "pan" przyprowadził ją do schroniska...pozbył się problemu...:mad: Natomiast Wy mimo dużej już gromadki psiulków znaleźliście miejsce dla Brajla, teraz jest w dobrych rękach. Proszę uściskać Brajla i całą gromadkę.
Monia70 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dzień dobry Brajluś i cała Twoja ludzko-psia rodznko! Trzymajcie sie dzielnie i nie dajcie chorobie ani dziwnym plotkom i pomówieniom!
giselle4 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ...Brajl wracaj do zdrowia:oops:Twoi ludzię Cie kochaja i cierpią kiedy Ty cierpisz:placz:bądż dzielym pieskiem ,całe zycie przed Toba:loveu:
taxelina Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Trzeba wierzyc ze bedzie juz tylko dobrze!!! Brajl sie wycierpial ale ma juz wspanialy domek no i teraz cud sie zdarzyl i piesio ma sie lepiej!
Alaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Edyta, szacunek dla Was. Glupkami sie nie przejmuj - predzej czy pozniej dostana od zycia w doope :diabloti: - czego im serdecznie zycze. Poprosze o nr konta.
albiemu Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Brajluś jaki jesteś dla nas ważny chłopie ..... Edyciu rozmowy z Tobą to balsam na moje nerwy ... DZIĘKI!
ALMA2 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Buziaki Brajl:buzi:. Zdowiej piesku. Edytko dla Ciebie i Twojego męża,:Rose: Poproszę o numer konta.
troglodytes Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Czekamy na wiesci o całkowitym wyzdrowieniu. Trzymajcie się :loveu:
Goldenka 02 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Edytko jak przeczytałam twój post to lzy mi w oczach stanęły. Ten psiak na prawde cię kocha - całym sercem - ciebie, męża, stadko... Brajlun koniecznie zdrowiej, trzymaj się chłopie. Na święta wróc do rodziny i ju,z nie strasz nas. życzę zdrówka!!! śliczne zdjęcia (zwłaszcza pierwsze) Pzdr.
taxelina Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Mi smutno ze przelew ze szwecji to jeszcze kosztuje ciebie.. inaczej bym juz wam cos wyslala
albiemu Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 a ja coś wieem !!!! Dostałam sms od Edytki Brajl wraca do domu!!!!!! :D
maciaszek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Hurra!!!! W domku najlepiej :). Szybciej dojdzie do siebie. I stadko będzie szczęśliwe, że kolega wrócił. A Edyta i Włodek... pewnie skaczą pod sufit z radości :).
Recommended Posts