mysza 1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Cały czas bardzo kibicuję Brajlowi, będę o nim myslec i przkazywac mu same dobre fluidy, on musi z tego wyjść. Trzymam kciuki z całych sił.
iwop Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Trzymam bardzo mocno kciuki ... wiem co to znaczy bo moja onka po cięzkich przejściach teraz też walczy o życie:-( Brajl musi wygrać!
albiemu Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Edyciu szepnij mu na ucho że Wszyscy jesteśmy razem z Wami
Neris Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 On jest jeszcze taki młody, dużo ma sił i będzie żyć!!!! Musi...
fizia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mam nadzieję, że kryzys za Brajlem i teraz będzie tylko lepiej!!!
akucha Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Gorąco pragnę, aby Brajlowi się udało!!!! Jego ludziom życzę tyle wytrwałości, ile w nich dobrego serca. Jesteście wpaniali!!!
zdrojka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Bałam się tu wejść... Brajluniek, trzymaj się! Teraz może być tylko lepiej!
Edi100 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Czasem wiara czyni cuda. Wierze i teraz tez tak będzie!
VitisVini Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Widzieliście dzisiejsza interwencję polsatu? O Orzechowcach. [B][COLOR=red]MASAKRA[/COLOR][/B] [URL]http://interwencja.interia.pl/news?inf=1029934[/URL] piszcie póki co komentarze na tej stronie pod zamieszczonym reportażem. Może albiemu założyłaby nowy topik. Brajl uciekł z tego piekła, zróbmy coś dla tych psów które zostały.
mariee Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [COLOR="Red"][B][B]Tutaj jest juz watek[/B] [/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102118"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102118[/URL]
malagos Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Właśnie tam byłam, na tym wątku... Płakać sie chce....
VitisVini Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dzięki, faktycznie jest wątek. Ludzie przybywajcie robić zadymę. Dla i za Brajlusia!!!
Wiedźma Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Znowu tłumaczę św. Franciszkowi, że tam ma już dużo psów - a my chcemy się cieszyć Brajlem tutaj.
BajkaB Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Razem z Peterem byliśmy przed chwilą u Brajla w szpitalu. Brajl jest w śpiączce farmakologicznej,śpi ma tampony w nosie.Ma trudności z oddychaniem,ale to z powodu owych tamponów własnie.Miał prześwietlane płuca,są czyste.Nie krwawi obecnie.Ma wspaniała opiekę ,dostaje leki,kroplówki. Przyczyna całego krwotoku nadal jest zagadką.Według lekarzy mógł być to naczyniak,ale mozę być nowotwór,albo jeszcze jakiś splot,nie bardzo już zapamiętałam.Dalej czekamy i diagnozujemy. Jest na pewno poprawa stanu ogólnego,ale problem największy w tym,czy po wybudzeniu nie powtórzy się ta sama sytuacja.Tego nikt nie wie i nikt gwarancji nie da.Około 21-szej mam telefonowac do kliniki. Dziękuję raz jeszcze i nadal prosimy o wszelką pomoc i trzymanie kciuków.Brajla uratowała jak do tej pory tylko szybka reakcja,dostarczona krew i wspaniała opieka medyczna. Będziemy walczyć dalej. Peter wklei fotki,które zrobił Brajlowi.
albiemu Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 ja nie wiem czy chcę te zdjęcia widzieć ...mnie jużprzerasta jego cierpienie, Orzechowce z których jest ... Teraz wiecie skąd wyszedł .....
Wiedźma Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Albiemu, czuję to samo... Serce mnie boli, a wyobraźnia pokazuje cierpienie Brajla, Edyty, Włodka... Mam wielką nadzieję, że to jednorazowa zapaść i Brajluś zmoże choróbsko.
wapiszon Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='egradska']P. Edytko kochana, jak możemy pomóc?[/quote] Może jestem przyziemna, nie chcę być źle zrozumiana ale będzie chyba potrzebna duża kasa....
polciuaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Trzymam kciuczki.!Biedny Brajlus.:roll:I biedna Edytka i jej rodzinka.!:roll:
madziorna Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='wapiszon']Może jestem przyziemna, nie chcę być źle zrozumiana ale będzie chyba potrzebna duża kasa....[/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Uwierz mi, że nie będziesz źle zrozumiana. A kasa dla Brajla zawsze się znajdzie! Przynajmniej u mnie na koncie :roll:[/COLOR][/I][/B]
Recommended Posts