Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To akurat nie problem dużego legowiska. Brajluś własne duże legowisko ma, a bardzo podobne nowe nawet zostało juz dla Brajluszka wybrane. Tak naprawdę to cała sprawa w tym, że wszytkie psiaki chcą spać dokładnie na tym legowisku. Poza bajką śpią w nim wszystkie na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. A ponieważ tylko Brajliński nie pcha się do pościeli, więc on ma największe szanse najczęściej na nim spać. A zdjęcia są rozkoszne. Mizianko dla wszystkich czterech łapek i dużo zdrówka dla Bartusia.

Posted

to chyba jakies magiczne legowisko:)
Fotki rewelacja ,strasznie sie usmialam:loveu:
A moj Bruno tez nie lubil spac w swoim pierwszym legowisku ..bylo wlasnie wielkie,kupilismy mniejsze i chetnie tam sobie odpoczywa.

Posted

No właśnie,cała tajemnica nie w legowisku,a w jego wielkości oraz w osobie właściciela tegoz.Jak widac na zdjęciu zbiorowym,owe bezcenne kojo,właśnie okupuje Bona.

Ale tak sobie myśłe,ze gdyby Brajl moze miał tego rodzalu łożo,to chetnie by w nim podsypiał.
U nas niestety jest tak,ze na pierwszym miejscu musi być jedzonko i leczenie,kojo to zbytek.

A skoro dzisiaj dzień fotkowy to jeszcze kilka:

Guest Elżbieta481
Posted

A na ostatnim,najniższym zdjęciu,który z psów?Ma takie rozumne wejrzenie..
Waldemar

Posted

halcia napisał(a):
Cudne zdjecia,dziekujemy.A Brajlus to minimalista,byle kawałeczek miekkiego i śpi snem zasłuzonym...

Fotki Brajla rewelacyjne. :evil_lol: Ale zauważcie, że ten minimalista, układa na maleńkim legowisku, po kolei , każdy kawałek swego ciala. Zeby było sprawiedliwie.:evil_lol:

Posted

waldi481 napisał(a):
A na ostatnim,najniższym zdjęciu,który z psów?Ma takie rozumne wejrzenie..
Waldemar

Jak to kto?No proszę,trochę mnie nie było i już mnie nie rozpoznają..

Bartek-literat

Guest Elżbieta481
Posted

Piękny jesteś bracie-literacie!A Twoje wejrzenie zawiera prawdę świata...
W/E

Posted

No dobrze,niech Wam bedzie..Jak tak mnie chwalicie,to Wam jeszcze pokaze swoje oblicze..I tego gnojka Borysa tez..

A w poezji to juz robiłem..Jak odszukam to wam zaprezentuje

Posted

Edytko :calus:.Nareszcie !!
Nie mogłam oderwac oczu od zdjęć .
jesteście wszyscy piękni.Bez wyjatku !
A Ty taka spokojna ....
Ale Bartek wypiekniał.Jest cudny :-) Słyszysz bartuś ? !
Uściski dla wszyskich.
p.S
Najlepsze zdjecia są w pościeli :multi:

Posted

witam się po długiej nieobecości :oops:
cieszę się że u Was wszystko w porządku :loveu: proszę wycałowac całą gromadkę :loveu:

BTW... mam takie pytanie... pamiętacie zdjęcie Brajla z Psim Aniołem unoszącym się nad nim... zdjęcie zrobione było w nocy na polu... bardzo chciałabym je jeszcze raz zobaczyc...jeśli wiecie gdzie ono się znajduje ... :oops:

• 2 weeks later...
Posted

:loveu::loveu:

]:bye::thumbs::buzi::Dog_run::iloveyou::iloveyou:Serce najpiekniejsze na swiecie hohoooooo:loveu:pozdrawiam goracoooooo i caluski w lapenkiiiiii

• 2 weeks later...