BajkaB Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A tu jak nas odwiedziła Ciocia Ania z Małborka A potem postaram sie jeszcze dać jakies fotki Quote
zachary Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 BajkaB, jak sądzisz, czy Brajluś chciałby mieć własne,duże legowisko ? Quote
a.piurek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 To akurat nie problem dużego legowiska. Brajluś własne duże legowisko ma, a bardzo podobne nowe nawet zostało juz dla Brajluszka wybrane. Tak naprawdę to cała sprawa w tym, że wszytkie psiaki chcą spać dokładnie na tym legowisku. Poza bajką śpią w nim wszystkie na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. A ponieważ tylko Brajliński nie pcha się do pościeli, więc on ma największe szanse najczęściej na nim spać. A zdjęcia są rozkoszne. Mizianko dla wszystkich czterech łapek i dużo zdrówka dla Bartusia. Quote
monika083 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 to chyba jakies magiczne legowisko:) Fotki rewelacja ,strasznie sie usmialam:loveu: A moj Bruno tez nie lubil spac w swoim pierwszym legowisku ..bylo wlasnie wielkie,kupilismy mniejsze i chetnie tam sobie odpoczywa. Quote
BajkaB Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No właśnie,cała tajemnica nie w legowisku,a w jego wielkości oraz w osobie właściciela tegoz.Jak widac na zdjęciu zbiorowym,owe bezcenne kojo,właśnie okupuje Bona. Ale tak sobie myśłe,ze gdyby Brajl moze miał tego rodzalu łożo,to chetnie by w nim podsypiał. U nas niestety jest tak,ze na pierwszym miejscu musi być jedzonko i leczenie,kojo to zbytek. A skoro dzisiaj dzień fotkowy to jeszcze kilka: Quote
halcia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cudne zdjecia,dziekujemy.A Brajlus to minimalista,byle kawałeczek miekkiego i śpi snem zasłuzonym... Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 A na ostatnim,najniższym zdjęciu,który z psów?Ma takie rozumne wejrzenie.. Waldemar Quote
bela51 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 halcia napisał(a):Cudne zdjecia,dziekujemy.A Brajlus to minimalista,byle kawałeczek miekkiego i śpi snem zasłuzonym... Fotki Brajla rewelacyjne. :evil_lol: Ale zauważcie, że ten minimalista, układa na maleńkim legowisku, po kolei , każdy kawałek swego ciala. Zeby było sprawiedliwie.:evil_lol: Quote
BajkaB Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 waldi481 napisał(a):A na ostatnim,najniższym zdjęciu,który z psów?Ma takie rozumne wejrzenie.. Waldemar Jak to kto?No proszę,trochę mnie nie było i już mnie nie rozpoznają.. Bartek-literat Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Piękny jesteś bracie-literacie!A Twoje wejrzenie zawiera prawdę świata... W/E Quote
halcia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Taaaak,ma takie twórcze spojrzenie,pewnie w poezję teraz pójdzie...:eviltong: Quote
BajkaB Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No dobrze,niech Wam bedzie..Jak tak mnie chwalicie,to Wam jeszcze pokaze swoje oblicze..I tego gnojka Borysa tez.. A w poezji to juz robiłem..Jak odszukam to wam zaprezentuje Quote
halcia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Super,poczytamy.Serdeczne pozdrowienia wszystkim. Quote
halbina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dziękujemy, Bartku, że chociaż Ty się ulitowałeś i coś skrobnąłeś... :loveu: Quote
Monia70 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Edytko :calus:.Nareszcie !! Nie mogłam oderwac oczu od zdjęć . jesteście wszyscy piękni.Bez wyjatku ! A Ty taka spokojna .... Ale Bartek wypiekniał.Jest cudny :-) Słyszysz bartuś ? ! Uściski dla wszyskich. p.S Najlepsze zdjecia są w pościeli :multi: Quote
Anetka83 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 witam się po długiej nieobecości :oops: cieszę się że u Was wszystko w porządku :loveu: proszę wycałowac całą gromadkę :loveu: BTW... mam takie pytanie... pamiętacie zdjęcie Brajla z Psim Aniołem unoszącym się nad nim... zdjęcie zrobione było w nocy na polu... bardzo chciałabym je jeszcze raz zobaczyc...jeśli wiecie gdzie ono się znajduje ... :oops: Quote
a.piurek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 mam to cudowne zdjęcie, poproszę o maila wyślę, niestety nie umiem go tu wstawić Quote
Anetka83 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 a.piurek, BajkaB dziękuję Wam bardzo :loveu: Quote
Nadziejka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 :loveu::loveu: ]:bye::thumbs::buzi::Dog_run::iloveyou::iloveyou:Serce najpiekniejsze na swiecie hohoooooo:loveu:pozdrawiam goracoooooo i caluski w lapenkiiiiii Quote
halcia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Kolejny raz mnie to wzruszyło.Oby nie opuszczał Braila i całej gromadki.Pozdrowienia. Quote
a.piurek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Pokażcie się, tęsknię za Wami:placz: Quote
Recommended Posts