Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak bardzo mi przykro, że Bajeczka w klinice, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że dacie sobie radę, że wszystko dobrze się skończy, że Bajeczka będzie zdrowa i znowu przy Tobie. A Twój Włodek patrzy na Ciebie z góry i dzieli z Tobą każdą radość i każdą troskę. Stara się Ci z góry pomóc. Na pewno jest tam szczęśliwy, otoczony stadem ogonów, tych ogonów, które są teraz zdrowe i radosne. Wpatrują się w Włodka i czekają na głaski i dobre słowo. Trzymaj się. Pozdrawiam.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Nie sądziliśmy,że minął już rok,czas leci.Wierzymy głęboko,że p.Włodek patrzy na Panią i widzi,że dzielnie dzień po dniu Pani trwa.Jest tak bowiem,że kiedy przyjdzie chwila rozstania Ci,którzy zostają muszą trwać..Dla tych ukochanych co wiernie patrzą,machają ogonem,czekają kiedy wychodzimy i witają kiedy wracamy..Niewielu jest takich dobrych,dzielnych ludzi jak Pani.Trzymamy kciuki.Pozdrawiamy najserdeczniej.
Elżbieta i Waldek
Rumia

Posted

Malutka bardzo zestresowana,obolała,smutna.Widac,ze cierpi.Pozszywana,ma tez wiele otarc,no i to złamanie miednicy,któe według weta bedzie zrastało sie około 2 miesięcy.Wynosze ja na rękach na siku,ale nawet jak ja delikatnie biore to płacze z bólu,a mnie serce pęka

Posted

Dziękujemy serdecznie za zainteresowanie.
Bajeczka bardzo biedna i bardzo cierpi.Poza tym straszliwie boi sie wychodzenia.Niose ja na rękach a urzadza taką histerie,tak skowyczy i płacze,ze wszyscy ludzie sie oglądaja z przerazeniem.Ktoś gotów Policje wewac ze sie nad psem znęcam:shake:.Stoi na trawce sztywna ze strachu i boi sie zrobic kroku,dopiero po chwili kiedy ja głaskam i pocieszam załątwi sie.
Przezyła straszna traume.
Na noc dałam jej lek przeciwbólowy zapisany w klinice,mam nadzieje ze spokojnie przespi