madziorna Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Jest mi bardzo smutno, że los doświadcza tak dobrych ludzi, jak Ty, Edytko :-( Mam jednak nadzieję, że przezwyciężysz wszystkie choroby, zarówno swoje, jak i stadka i na wiosnę będziecie mogli wspólnie cieszyć się spacerami. Trzymam za to mocno kciuki :kciuki: i ściskam Cię bardzo mocno :calus: Quote
jadwiga Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 smutno się robi na duszy,takie rzeczy nie powinny się przydarzać tak wspaniałym ludziom...:-(:-(:-( ale może naprawdę - jutro będzie lepiej? trzymajcie się:loveu::loveu::loveu: Quote
mszelong Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 życzę dużo zdrowia,bardzo dużo i samych dobrych dni Quote
Lidan Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Co slychać u chorowitków? Czy pieski i ich Pani czują się lepiej? Quote
halbina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Edytko, szczerze życzę zdrowia! Tobie i Twoim pupilom! Quote
halcia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Równiez czekam na dobre wieści i zycze duuuuuużo zdrowia Wam wszystkim.Trzymajcie sie,musi być lepiej! Quote
Volt Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 a ja bym sobie zyczyl nowego postu Bartka :eviltong::loveu:;):roll: Quote
BajkaB Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Kochani,przepraszam,ze sie nie odzywam,ale niestety choróbsko tak mi daje w kośc,ze szkoda gadac.Psiaki dobrze,choć Brajl ma chore ucho,ale ja nadal źle. Dostałam wczoraj skierowania na rehabilitacje,tmografie,do Poradni leczenia bólu,no i niestety do szpitala.Naturalnie szpital w mojej sytuacji odpada,chyba,ze bedzie to jakas ostatecznoc. Dzisiaj wyjeżdza po dwóch tygodniach moja kochana Gosia ze Słupska i musze wszystkiemu sama znowu podołac.Nie wiem jak to bedzie,jestem przerażona. To na razie tyleWszystkich gorąco pozdrawiam i dziękuje za dobre słowa i pamięć Quote
Kanzaj Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pozdrowienia i życzenia zdrowia dla Brajlowej Rodzinki:) Quote
BajkaB Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Wiem,ze wielu naszych Przyjaciół czeka na jakieś nowiny i fotki. No cóz,u nas nie dzieje sie nic nadzwyczajnego.Ostatnie tygodnie upłynęły pod znakiem rwy kluszowej i intensywnego leczenia.jest juz jako tako,ale teraz czekam na badania,kolejne wizyty i rehabilitacje.A ze wszyscy wiemy jak u nas wyglada leczenie i terminy to nawet nie pisze. Stadko sie trzyma,Brajl ma chore ucho,ale juz jest coraz lepiej. Dwa tygodnie spędziła u nas Kochana Cioteczka Małgosia i to za jej sprawa wogóle mogliśmy funkcjonowac.Oj narobiła sie Cioteczka,narobiła.(kichać taki urlop,sami przyznacie) A jak było to,krótka historyjka obrazkowa. Małgosia dzielnie walczyła w kuchni pilnowana przez stadko wygłodniałych potworów Wydawała leki.. Zadnego nie pominęła.. Biegała na spacerki.. No i w końcu padała..(na chwilkę):loveu: Tęsknimy za Ciocią.. A jeśłi macie czas to zajrzyjcie do topiku naszego biednego,połamanego Emirka...:-( Pozdrawiamy wszystkich Quote
Nadziejka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 :cunao::Cool!:Piekna byla wczoraj Bajka Edycia w telewizji:multi::loveu: tylko za malo cie bylo na wizji !!! My chcemyyy wiecejjjjj!! Miziaki dla psiaczkow przesylam z domku ...bom dzis :cool1::shake: uwiezionaaaaa:angryy: ale to nic , jutro zrobie chyc ! Na dworze zimnica brrrr ....pozdrawiam Was goracoooooo:multi::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 super foty czekającego stadka:loveu: duzo zdrowia życzę Quote
halcia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Szkoda,ze nie ma zdjęć zza Małgosi,byłoby widać te głodne oczyska:evil_lol:,ale i tak piekne.Dziekujemy za zdjęcia.Życze zdrowia. Quote
halbina Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 fotostory ekstra! widziałam też programik z Edytką! polecam! :loveu: Quote
Nadziejka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 :multi::multi:program fajowy , ale mogli zropbic nieco dluzszy ...:shake: zamiast jakichs przyspiewek :shake: Ziutki a ja dzis lod samiuskiego ranca ..:angryy::angryy: kotlety ujarzmiam i rozmrazam i smaze ...krwia ociekajace :ekmm::nonono2:..no ale mus to mus!Buziaki miziaki !:loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='tomcug']A ja nie widziałam tego programu. :shake:To zobacz: Miau Hau - TVS - Telewizja Silesia odcinek "Sterylizacja zwierząt". Quote
bela51 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Program zainspirowal mnie do podjęcia decyzji. Zapisałam Janke na sterylke :placz::placz::placz: Quote
BajkaB Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Iza,to słuszna i mądra decyzja.Zobaczysz jak szybko Janka dojdzie do siebie,ja to przerabiałam już 6 razy na moich i nie wiem ile na tymczasach.A wiesz,ze ja tymczasy to traktuje jak swoje. Gonzalesie to zabieraj te kotlety i zjawiaj sie u nas:evil_lol: Quote
BajkaB Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Na miły początek kilka fotek pt,,Wzajemna fascynacja,, Quote
halcia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Albo czuwanie nad spokojnym snem kota:evil_lol:Śliczne fotki. Quote
Recommended Posts