tomcug Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Edytko, u Ciebie jak zwykle bardzo wesoło. :razz: Pięknie dziękuję za życzenia i prześliczną karteczkę ze zwierzęcą Rodzinką. :loveu: Quote
elmira Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Aaale u Was sie dzieje:crazyeye: mam nadzieję, ze dobrze sie trzymacie. Co tam u Ciebie, Edytko, co u Bartusia, u Brajla i u reszty B-stadka???? Quote
Nadziejka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 tomcug napisał(a):Edytko, u Ciebie jak zwykle bardzo wesoło. :razz: Pięknie dziękuję za życzenia i prześliczną karteczkę ze zwierzęcą Rodzinką. :loveu: przywitam sie u was:loveu:Dzien dobry wszystkim ,witajcie Edu,Brajluniu,Bartku Corleone,Borysiu ,Bonka ,Bajusiu i Kotusiu!! Tu ciotka gonzo.:loveu:A przepraszam ,a dlaczego ja nie dostalam karteczki?Ja tez siem domagam!!Bylam u was kilka dni temu , lecz cie Edu nie bylo . Jak zdrowie? Quote
tomcug Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 A bo karteczki są dla wybrańców. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Monia70 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Do nas tez prześliczna karteczka dotarła. BRadzo , bardzo dziekujemy za życzenia i portrety:loveu::loveu: W zeszłym roku był sam Brajluś. A pamiętam, że jak Edytka kartkę w zeszłym roku wysłała i w nadawcy było imie i anzwisko to moja mama mojego TZ o niewierność ;) pomyśliwała bo nadawca to kobieta była ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elmira Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Monia70 napisał(a):Do nas tez prześliczna karteczka dotarła. BRadzo , bardzo dziekujemy za życzenia i portrety:loveu::loveu: W zeszłym roku był sam Brajluś. A pamiętam, że jak Edytka kartkę w zeszłym roku wysłała i w nadawcy było imie i anzwisko to moja mama mojego TZ o niewierność ;) pomyśliwała bo nadawca to kobieta była ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: do mnie nic nie dotarło. Miało, ale Brajl się pochorował :( A jeśli u nich dobrze, to mi to wystarczy Quote
BajkaB Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Monia70 napisał(a): A pamiętam, że jak Edytka kartkę w zeszłym roku wysłała i w nadawcy było imie i anzwisko to moja mama mojego TZ o niewierność ;) pomyśliwała bo nadawca to kobieta była ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Monia,Uśmiałam sie do łez..A tego to nie wiedziałam,nie przyznałaś sie w ub.roku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brajluś w porządku,ostatnio to ja choruje wiecznie,teraz znowu jestem przeziębiona,mam katar ,kaszel i ogólnie marnie. GONZALESIE witaj w końcu na Forum!!:multi::multi::multi: Niedobra Ciotka o nas zapomniała:mad::mad:Nie wiesz,ze trzeba do nas najpierw dać sygnał,a potem przylatywac?:evil_lol: Ale dobrze,ze Cie tu widze,bo dzisiaj potłukłam lampę:placz:Gonzales juz bedzie wiedział o co chodzi:evil_lol::evil_lol: Elmira,jak to nic nie dotarło?:crazyeye: Quote
Nadziejka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 BajkaB napisał(a):Monia,Uśmiałam sie do łez..A tego to nie wiedziałam,nie przyznałaś sie w ub.roku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brajluś w porządku,ostatnio to ja choruje wiecznie,teraz znowu jestem przeziębiona,mam katar ,kaszel i ogólnie marnie. GONZALESIE witaj w końcu na Forum!!:multi::multi::multi: Niedobra Ciotka o nas zapomniała:mad::mad:Nie wiesz,ze trzeba do nas najpierw dać sygnał,a potem przylatywac?:evil_lol: Ale dobrze,ze Cie tu widze,bo dzisiaj potłukłam lampę:placz:Gonzales juz bedzie wiedział o co chodzi:evil_lol::evil_lol: Elmira,jak to nic nie dotarło?:crazyeye: No hestem:lol:Witam was dzis:loveu:Dopiero wstalam..i sie przejrzalam..no i Potwor:ekmm::eek2: ludzie .. potwor:shake:bo ja ostatniu duzo tabletek :oops::drinking:zazywam..masz racje ,trza mnie:mad:dla opamietania.jak sie ciesze , ze :tree1:swieta tuz tuz! Ciesze sie bardzo , ze zwierzaczki zdrowe:loveu::x-mas:bylam u was tez na mikolaja , ale ni zastalam.Jakzesz mozna bylo taka magiczna lampke stluc?:angryy: Quote
BajkaB Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Gonzalesie,to nie magiczna lampka sie potłukła..Ta ma sie dobrze:evil_lol: Eh,wszystko przez nadmiar pracy i zmęczenie:shake: Quote
Nadziejka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 BajkaB napisał(a):Gonzalesie,to nie magiczna lampka sie potłukła..Ta ma sie dobrze:evil_lol: Eh,wszystko przez nadmiar pracy i zmęczenie:shake: Bajko,witam was i caluje z rana,:calus: Nowa lampa juz przygotowana! w razie czegos.:razz: Quote
Nadziejka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 BajkaB napisał(a):Gonzalesie,to nie magiczna lampka sie potłukła..Ta ma sie dobrze:evil_lol: Eh,wszystko przez nadmiar pracy i zmęczenie:shake: Dzien dobry wszystkim! no i znow sie raniutenko do was wybieralam... ech czlowiek juz dziadostwo..:oops: Czasem tak sobie uplanuje , ze bede w kilku miejscach , a tu nic , nogi nie te ,glowizna nie ta.Wybaczcie ciotce , bo na ciotke chorobska sie uwziely. Ale przybede z zyczonkami ku wam ,dzis jeszcze:tree1:zaraz zaczne czarowac , bo musze wiele rzeczy dzis zalatwic , wiec do zobaczenia Bajkowe misiaki:multi: Quote
BajkaB Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wszystkim ,którzy kibicuja i wspieraja stadko,a także tym,którzy nie maja i nie mieli czasu nas poznac,zyczymy zdrowia i spokoju w Swięta. /*Ks. Jan Twardowski*/* Czekanie Popatrz na psa uwiązanego przed sklepem o swym panu myśli i rwie się do niego na dwóch łapach czeka pan dla niego podwórzem łąką lasem domem oczami za nim biegnie i tęskni ogonem pocałuj go w łapę bo uczy jak na Boga czekać * Radosnego oczekiwania na Chrystusa.. Zyczy Edyta ze Stadkiem B Quote
ALMA2 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 My osobiscie nie poznaliśmy się:p, ale całym sercem wspieram. W nadchodzace Święta Bożego Narodzenia życzę zdrowia i wszystkiego najlepszego.:p Quote
egradska Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Pod choinkę - spokoju, pogody ducha, cichego optymizmu na przekór całemu światu:tree1::tree1::tree1:, no i zdrowia - na Święta i calutki Nowy Rok, życzymy Edytce i gromadce BBBBB:loveu: E. i S. Quote
halcia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wspaniałych ,zdrowych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku dla Ciebie Edytko i podopiecznych składa Halina./Ps ,poznałam tylko Brajla,więc zawsze tym bardzej Cie podziwiam/ Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Życzymy Pani i jej gromadce spokojnych Świąt,zdrowia i pogody ducha. Niech Nowy 2009r przyniesie Pani i jej zwierzaczkom wszystko co nalepsze. Elżbieta,Waldemar,Gucio,Antoni,Dolores,Mercedes Quote
Volt Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 To my sie z okazji Świąt przypomnimy że Brutusek nadal szuka Quote
Nadziejka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='halcia']Wspaniałych ,zdrowych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku dla Ciebie Edytko i podopiecznych składa Halina./Ps ,poznałam tylko Brajla,więc zawsze tym bardzej Cie podziwiam/ Edu Droga!wyslalam cismsa chwilke temu, ale jeszcze napisze tu.Szlam do Was i nie doszlam z zyczeniami , z calusami:tree1::tree1:i do tesciowej isc nam na wilie przyszlo :placz::placz:i z calusow nic nie wyszlo!:shake::shake:Zycze Ci Edu , zeby zawsze obok ciebie i psiakow -byli ludzie, na ktorych mozna polegac.Te swieta , choc dla wielu smutne , niechaj przyniosa choc troche radosci , ze komus udalo sie pomoc,ze zyjemy raz tylko i mamy w sercach bol i wrazliwosc na krzywde..zrywamy sie wtedy ,bo moze pomoc sie uda.Edu badz silna i zdrowa ,na ten Nowy Rok gotowa.Psiaki miziaki kochane , caluje was goraco.DUUuuuzzzoooo zdrowenka dla was:x-mas::bye::bye::bye::x-mas::Rose:do zobaczenia:multi::buzi::buzi: Quote
BajkaB Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Litania wigilijna Boże Ojcze, Panie Wszelkiego Stworzenia w tę noc Narodzenia Twego Syna prosimy Cię : od kopnięć od ciosów łopatą od razów kijami od przekleństw i pomstowań wybaw nas Panie... od głodu i zimna od wiatru i śniegu od skwaru i pragnienia wybaw nas Panie... od drutu kolczastego od łańcucha na szyi wybaw nas Panie... od okrucieństwa dzieci wybaw nas Panie... za nasze wykłute oczy za wybite zęby, połamane żebra i nogi rozpłatane brzuchy wybacz im Panie... Matko Boża, Opiekunko każdego bezdomnego stworzenia wstaw się za nami... za podpalone za uduszone za powieszone za zagłodzone za skatowane spływające krwią strzępy, co były zwierzęciem za zamęczone dla nauki , za wszystkie ofiary ludzkiego bestialstwa módl się o Pani... za skomlące z trwogi za jęczące z bólu za pragnące miłości za umierające w męce módl się o Pani... Opiekunów, co dom dzielić będą z nami i chleb i posłanie i dzień swój każdy, po nasze skonanie racz dać nam Panie... ugaś pragnienie, ucisz cierpienie i miej nas w Swojej opiece W godzinie śmierci człowieka.... Quote
elmira Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='BajkaB'] Litania wigilijna Boże Ojcze, Panie Wszelkiego Stworzenia w tę noc Narodzenia Twego Syna prosimy Cię : od kopnięć od ciosów łopatą od razów kijami od przekleństw i pomstowań wybaw nas Panie... od głodu i zimna od wiatru i śniegu od skwaru i pragnienia wybaw nas Panie... od drutu kolczastego od łańcucha na szyi wybaw nas Panie... od okrucieństwa dzieci wybaw nas Panie... za nasze wykłute oczy za wybite zęby, połamane żebra i nogi rozpłatane brzuchy wybacz im Panie... Matko Boża, Opiekunko każdego bezdomnego stworzenia wstaw się za nami... za podpalone za uduszone za powieszone za zagłodzone za skatowane spływające krwią strzępy, co były zwierzęciem za zamęczone dla nauki , za wszystkie ofiary ludzkiego bestialstwa módl się o Pani... za skomlące z trwogi za jęczące z bólu za pragnące miłości za umierające w męce módl się o Pani... Opiekunów, co dom dzielić będą z nami i chleb i posłanie i dzień swój każdy, po nasze skonanie racz dać nam Panie... ugaś pragnienie, ucisz cierpienie i miej nas w Swojej opiece W godzinie śmierci człowieka.... Daj Boże. Wesołych Świąt! Quote
Nadziejka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='BajkaB'] Litania wigilijna Boże Ojcze, Panie Wszelkiego Stworzenia w tę noc Narodzenia Twego Syna prosimy Cię : od kopnięć od ciosów łopatą od razów kijami od przekleństw i pomstowań wybaw nas Panie... od głodu i zimna od wiatru i śniegu od skwaru i pragnienia wybaw nas Panie... od drutu kolczastego od łańcucha na szyi wybaw nas Panie... od okrucieństwa dzieci wybaw nas Panie... za nasze wykłute oczy za wybite zęby, połamane żebra i nogi rozpłatane brzuchy wybacz im Panie... Matko Boża, Opiekunko każdego bezdomnego stworzenia wstaw się za nami... za podpalone za uduszone za powieszone za zagłodzone za skatowane spływające krwią strzępy, co były zwierzęciem za zamęczone dla nauki , za wszystkie ofiary ludzkiego bestialstwa módl się o Pani... za skomlące z trwogi za jęczące z bólu za pragnące miłości za umierające w męce módl się o Pani... Opiekunów, co dom dzielić będą z nami i chleb i posłanie i dzień swój każdy, po nasze skonanie racz dać nam Panie... ugaś pragnienie, ucisz cierpienie i miej nas w Swojej opiece W godzinie śmierci człowieka.... Jakze to piekne i prawdziwe.Brajluszu , tys Aniolem:tree1: Quote
BajkaB Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 A oto nasza skromna,smutna w tym roku choinka.. Quote
Recommended Posts