ANETTTA Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 pozdrowienia brajlus slicznotko ...trzymaj sie ..tesknie za nim
BajkaB Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Brajl orzekł,ze nie będzie nagrody pocieszenia,skoro TAKIEJ łapy nie rozpoznano..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zresztą trzeba było skorzystać z kół ratunkowych np.telefon do przyjaciela...:loveu: Za to myśłę nad nowym konkursem,aby dać Wam jeszcze jedną szansę.. A teraz przedstawe Wam nową metodę leczenia..Jak Wiecie Małgorzata nam zachorzała mocno i biedactwo leży w łózku cały czas.Postanowiłam coś zadziałac i..odkryłam.. Oto nie ma lepszego środka jak..okład z psa.. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/263/8c099c3f60ac99ba.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/262/eb6fbe1e5fbe45a8.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/263/e87ca8f144245227.jpg[/IMG][/URL] Ciekawe czy pomogło..Zaraz jadę to sie przekonam..:diabloti:
Volt Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 "Brajl orzekł,ze nie będzie nagrody pocieszenia,skoro TAKIEJ łapy nie rozpoznano..." Oj ja sobie wypraszam na owczarku zgadnalem, tu nie zagladalem ;) a pozatym za latwa ta zagadka
tomcug Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Volt']"Brajl orzekł,ze nie będzie nagrody pocieszenia,skoro TAKIEJ łapy nie rozpoznano..." Oj ja sobie wypraszam na owczarku zgadnalem, tu nie zagladalem ;) a pozatym za latwa ta zagadka[/quote] Prosimy o trudniejsze zagadki. I trzeba było od razu mówić, że można korzystać z kół ratunkowych. :cool3:
Volt Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='tomcug']Prosimy o trudniejsze zagadki. I trzeba było od razu mówić, że można korzystać z kół ratunkowych. :cool3:[/QUOTE] Bede Cham i Prostak i wam nie pomoge w nastepnym konkursie :p tez chce go wygrac :diabloti::evil_lol:
tomcug Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Volt']Bede Cham i Prostak i wam nie pomoge w nastepnym konkursie :p tez chce go wygrac :diabloti::evil_lol:[/quote] No tak, to przynajmniej wiemy, do którego przyjaciela nie należy dzwonić :eviltong: :evil_lol:.
maciaszek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 To i ja przybywam do Anioła Brajla z prywatą... Moja była tymczasowiczka Ziutka musi znaleźć JAK NAJSZYBCIEJ nowy dom. [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102525[/url] [B]Proszę o pomoc !!!![/B]
mysza 1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Oj cisza niesamowita dwa dni nikt nie zajrzał, jak nigdy na wątku Brajla. Może to przez problemy z dogo, ja bynajmniej ostatnio mało piszę, bo mam dostęp tylko z pracy:shake:
sonica Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 no właśnie co tam u Brajlusia słychać? jak jego i Edytki zdrówko?
tomcug Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='sonica']no właśnie co tam u Brajlusia słychać? jak jego i Edytki zdrówko?[/quote] Właśnie, Edytka pewnie obmyśla plan nowego konkursu :eviltong:.
BajkaB Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 KOCHANI TERAZ JA I BRAJL APELUJEMY O POMOC: [url]http://allegro.pl/item373166458_psi_oboz_zaglady_edycja_ii_nowe_fotki.html[/url] POMOZCIE W TEJ TRAGEDII!!!:placz::placz::placz:
Beata J. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 kupiłam 10 cegiełek, ale zastanawiam się czy jest odrębny wątek na dogo? Może udałoby się wiecej osób do pomocy skrzyknąć, może jakieś bazarki... Ktos coś wie na ten temat?
SZPiLKA23 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111470[/URL] czasami brak mi słow :(
Beata J. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Bardzo dziękuję za linka, byłam na urlopie i mam zaległości. Niewiarygodne do czego zdolni są ludzie :-(:-(:-(
bea_m Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Beata J.']kupiłam 10 cegiełek, ale zastanawiam się czy jest odrębny wątek na dogo? Może udałoby się wiecej osób do pomocy skrzyknąć, może jakieś bazarki... Ktos coś wie na ten temat?[/quote] Nie kupujcie cegiełek tylko róbcie przelew na konto. Przy cegiełkach allegro pobiera prowizję i osoba wystawiająca musi ja opłacić. Szkoda pieniędzy. Lepiej koszty prowizji przeznaczyć na te psiaki.
Lidan Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote]Przy cegiełkach allegro pobiera prowizję i osoba wystawiająca musi ja opłacić[/quote] To cenna informacja. Nie miałam o tym pojęcia.
Wiedźma Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [SIZE=3][COLOR=magenta][B]No i jakoś tak pięćsetna strona się zrobiła....[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=magenta][B]Brajluś - gwiazdor.[/B][/COLOR][/SIZE]
Beata J. Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='bea_m']Nie kupujcie cegiełek tylko róbcie przelew na konto. Przy cegiełkach allegro pobiera prowizję i osoba wystawiająca musi ja opłacić. Szkoda pieniędzy. Lepiej koszty prowizji przeznaczyć na te psiaki.[/quote] Myślałam, że allegro pobiera tylko za wystawienie aukcji, a tu jeszcze dodatkowe koszta. Naiwna byłam... Trudno, juz kupiłam cegiełki, więc wpłacę parę złotych więcej -będzie na prowizję. Sorry za offa. Brajluś w gorę przy okazji :multi:
t_kasiek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 mowicie powaznie z ta prowizja ?? az zapytam jutro mame, bo ona wystawia rzeczy na allegro....
tomcug Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='t_kasiek']mowicie powaznie z ta prowizja ?? az zapytam jutro mame, bo ona wystawia rzeczy na allegro....[/quote] Nie musisz pytać - ja też wielokrotnie wystawiałam rzeczy na Allegro. Pobierana jest opłata od wystawienia towaru i od sprzedaży i to wcale niemało, niestety. Allegro to nie instytucja charytatywna, ktoś zbija tu majątek, ale czasami człowiek musi korzystać z tego portalu, bo wchodzi tam mnóstwo osób.
BajkaB Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Brajluś gwiazdor,Brajluś gwiazdor..:angryy:..A o mnie to nikt nie pyta,tak?:mad: Ja to juz całkiem jestem na boczny tor odstawiony tak?:mad: We łbie się to wszystko nie mieści,co się u nas wyprawia..Brajluś to juz ma kompletnie poprzestawiane w łepetynie przez to gwiazdorstwo..:angryy:Rozpuszczony do niemozłiwości..Nie dosć,że zdemolował bagażnik,to jeszcze wygonił z niego Bonkę :angryy:Teraz sam się rozwala jak panisko,a my musimy we czwórke się gnieśc z tyłu samochodu:angryy:A Edytka nic,jeszcze się smieje:angryy:Normalnie świat się kończy. Jak ja w ostatnią niedziele wszedłem do kuchni u Cioci Małgosi to nie dosc,ze nawrzeszczała na mnie,to jeszcze mnie sprała miotłą..Normalnie wiedźma mówię Wam:angryy:Ja wiem,ze akurat było mokro i trochę błotka,a Edytka umyła podłogę..Ale żeby robic takie larmo o te kilka łapek odbitych na kafelkach ..Normalna wariatka..Tak machała ta miotła,zę uciekałem gdzie pieprz rosnie,bo wyglądało na to,ze zaraz latać na niej zacznie.:angryy: Borys i Bajka to tak się przeraziły,że razem ze mna wypadły z tej kuchni,a Czort wlazł pod łózko Cioci Małgosi.. No i proszę,czy to jest sprawiedliwe?Ja o głupie pare łapek dostałem miotła,a jak Brajl zdemolował bagaznik,zniszczył w nim wykładzinę i jeszcze na nią nasrał to Edytka zaraz go usprawiedliwiała ze pewnie brzuch go bolał i sie zestresował...:angryy:Akurat,niedługo potem zeżarł pół gara i jakoś nie zesrał się..za przeproszeniem..I jak ja biedny mam tu mieszkać pod jednym dachem z taką zołzą?:shake: Miałem Wam jeszcze się dalej pożalić,ale muszę zmykać,bo Edytka właśnie jedzie z Ciocią Ewa i jej suczką do weta,bo mała ponoć piszczy z bólu..To ja chyba się też zabiorę z nimi..Znaczy się Boże broń do weta,tylko jako obstawa bo w końcu późno bardzo i jeszcze by się coś mogło tej mojej wiedźmie przytrafić,to musze czuwać..:evil_lol: No to na razie łapa Bartek
tomcug Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Oj, nie ma sprawiedliwości na tym świecie, nie ma. :shake: :evil_lol:
madziorna Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Bartusiu, Ty to wiesz jak mi poprawić humor od rana... :evil_lol:[/COLOR][/I][/B]
Recommended Posts