Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote=Doda_;9469720

Anetto - Strasznie ci dziękuje za to ze poprosilas mnie abym pomogla p.edytki, poznalam wspaniala p.edytke i jej wspanialego meza, jeszcze wspanialych psow...

Aha, po powrocie policja nas zatrzymala :cool3:
Sprawdzala tylko dokumenty i OK :[

Pozdrawiam[/quote]

to ja sie ciesz ze mogłas pomoc dziekuje Ci kochana bardzo za to ......jestes wspaniala .............

dobrze ze nie miliscie problemów z policją

pozdr wzystkich

Posted

Świetny Opis :) Przynajmniej wiemy że psy mimo choroby są szczęśliwe, żyją pełnią sił :) Cudowna jest pomoc tym ludziom. Pozdrawiam ludzi pomagających i właścicieli :)

Posted

[quote name='maggiejan']A do czego mogłaby się przyczepić policja...?:-o[/quote]

Myśleli ze my ukradliśmy samochód, bo podobno taki sam samochod został komus skradziony. Policja za nami jechała, ja spojrzałam w tył, to dlatego tak mysleli ze skradziony samochód to jest. Właczyla syrenke :mad: Jest w porządku, sprawdziła dokumenty i to jest samochód kolegi!:angryy:

Posted

Kochani Dogo odżyło wreszcie, jutro się meldujemy z Edytą w SGGW , na 13 mamy być , podam mój nr . 604160699 , powinniśmy być trochę wcześniej ;)
Jak by co to dzwońcie jutro ;)
Pozdrawiam Peter:lol:

Posted

Edytko, Piotrze, Brajlusiu - wracajcie jutro szczęśliwie do domu i przywieźcie tylko dobre informacje, o Czarusiu też.
Cały czas sercem będziemy z Wami!

Joanna i Maciej

Posted

A my szykujemy się do drogi..Bohater spotkania jest najmniej tego świadom.Raczej sznupi po miskach i oczekuje żarełka,a tu niestety głodówka przymusowa..
Idziemy spać wcześniej,a rankiem oczekujemy na Petera.
Baardzo się cieszymy ze Was zobaczymy.[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley27.gif[/IMG]

Dziękujemy za trzymanie kciuków i prosimy o jeszcze..

Dogo nie działało,a u nas wydarzeń co niemiara było..Niestety złych.:shake:
Ja zachorowałam,Bona ma koszmarnie chore ucho,Borys kuleje dalej.:shake:

Posted

Zbliża się godzina 22., więc niedługo napłynie kolejna fala pozytywnej energii :).

Trzymam kciuki, żeby jutro były tylko miłe niespodzianki :thumbs:

Posted

Przykro słyszeć, że kłopotów ciąg dalszy, nic nie chcą odpuścić...:shake:
Ale ciężkie czasy trzeba przetrwać, nie ma innej możliwości...
Czy można jakoś pomóc, Edytko?

Posted

Nikt jeszcze nie napisał wrażeń ze spotkania?
Mam nadzieję, że nie było żadnych komplikacji i wszyscy wrócą w jak najlepszym porządku.

Posted

TRZYMAM KCIUKI!!!
Własnie dzis jade do p.wladka o 19 wyprowadzic psy.
Bylam w niedziele u p.edytki z tata. Psy sa WSPANIALE. Bona - chora ale bez przerwy sie ze mna bawila :loveu: Tata napoczatku troche sie jej bal, myslal ze ugryzie a tu przekochany baranek :loveu:

Posted

Są. Ja czytałam już na Owczarku. Nic złego nie wykazały. Pewnie Peter i Edyta jutro napiszą więcej, nie chciałabym czegoś przekręcic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...