maciaszek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Doda, wielkie dzięki za pomoc :) :loveu:. Bardzo fajny opis! Mam nadzieję, że Opiekunowie stadka trochę sobie odpoczęli podczas nieobecności czworonogów...
ANETTTA Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote=Doda_;9469720 Anetto - Strasznie ci dziękuje za to ze poprosilas mnie abym pomogla p.edytki, poznalam wspaniala p.edytke i jej wspanialego meza, jeszcze wspanialych psow... Aha, po powrocie policja nas zatrzymala :cool3: Sprawdzala tylko dokumenty i OK :[ Pozdrawiam[/quote] to ja sie ciesz ze mogłas pomoc dziekuje Ci kochana bardzo za to ......jestes wspaniala ............. dobrze ze nie miliscie problemów z policją pozdr wzystkich
Doda_ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A no tak szczescie ze nie byly problemy z policja :cool3:
Mysia222 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Świetny Opis :) Przynajmniej wiemy że psy mimo choroby są szczęśliwe, żyją pełnią sił :) Cudowna jest pomoc tym ludziom. Pozdrawiam ludzi pomagających i właścicieli :)
maggiejan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Doda_']A no tak szczescie ze nie byly problemy z policja :cool3:[/quote] A do czego mogłaby się przyczepić policja...?:-o
Doda_ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='maggiejan']A do czego mogłaby się przyczepić policja...?:-o[/quote] Myśleli ze my ukradliśmy samochód, bo podobno taki sam samochod został komus skradziony. Policja za nami jechała, ja spojrzałam w tył, to dlatego tak mysleli ze skradziony samochód to jest. Właczyla syrenke :mad: Jest w porządku, sprawdziła dokumenty i to jest samochód kolegi!:angryy:
Peter Beny Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Kochani Dogo odżyło wreszcie, jutro się meldujemy z Edytą w SGGW , na 13 mamy być , podam mój nr . 604160699 , powinniśmy być trochę wcześniej ;) Jak by co to dzwońcie jutro ;) Pozdrawiam Peter:lol:
israel Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Edytko, Piotrze, Brajlusiu - wracajcie jutro szczęśliwie do domu i przywieźcie tylko dobre informacje, o Czarusiu też. Cały czas sercem będziemy z Wami! Joanna i Maciej
BajkaB Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 A my szykujemy się do drogi..Bohater spotkania jest najmniej tego świadom.Raczej sznupi po miskach i oczekuje żarełka,a tu niestety głodówka przymusowa.. Idziemy spać wcześniej,a rankiem oczekujemy na Petera. Baardzo się cieszymy ze Was zobaczymy.[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley27.gif[/IMG] Dziękujemy za trzymanie kciuków i prosimy o jeszcze.. Dogo nie działało,a u nas wydarzeń co niemiara było..Niestety złych.:shake: Ja zachorowałam,Bona ma koszmarnie chore ucho,Borys kuleje dalej.:shake:
Kazoo Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Zbliża się godzina 22., więc niedługo napłynie kolejna fala pozytywnej energii :). Trzymam kciuki, żeby jutro były tylko miłe niespodzianki :thumbs:
maggiejan Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Przykro słyszeć, że kłopotów ciąg dalszy, nic nie chcą odpuścić...:shake: Ale ciężkie czasy trzeba przetrwać, nie ma innej możliwości... Czy można jakoś pomóc, Edytko?
madziorna Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Pewnie już jadą... :roll:[/COLOR][/I][/B]
Aga76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Szerokiej drogi... [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20animal/362211.gif[/IMG]
Kazoo Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Nikt jeszcze nie napisał wrażeń ze spotkania? Mam nadzieję, że nie było żadnych komplikacji i wszyscy wrócą w jak najlepszym porządku.
Doda_ Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 TRZYMAM KCIUKI!!! Własnie dzis jade do p.wladka o 19 wyprowadzic psy. Bylam w niedziele u p.edytki z tata. Psy sa WSPANIALE. Bona - chora ale bez przerwy sie ze mna bawila :loveu: Tata napoczatku troche sie jej bal, myslal ze ugryzie a tu przekochany baranek :loveu:
maggiejan Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Doda, więc o 19 napewno będą już z powrotem?
Bila Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Są. Ja czytałam już na Owczarku. Nic złego nie wykazały. Pewnie Peter i Edyta jutro napiszą więcej, nie chciałabym czegoś przekręcic
Recommended Posts