maciaszek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Doda, wielkie dzięki za pomoc :) :loveu:. Bardzo fajny opis! Mam nadzieję, że Opiekunowie stadka trochę sobie odpoczęli podczas nieobecności czworonogów... Quote
ANETTTA Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote=Doda_;9469720 Anetto - Strasznie ci dziękuje za to ze poprosilas mnie abym pomogla p.edytki, poznalam wspaniala p.edytke i jej wspanialego meza, jeszcze wspanialych psow... Aha, po powrocie policja nas zatrzymala :cool3: Sprawdzala tylko dokumenty i OK :[ Pozdrawiam to ja sie ciesz ze mogłas pomoc dziekuje Ci kochana bardzo za to ......jestes wspaniala ............. dobrze ze nie miliscie problemów z policją pozdr wzystkich Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A no tak szczescie ze nie byly problemy z policja :cool3: Quote
Mysia222 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Świetny Opis :) Przynajmniej wiemy że psy mimo choroby są szczęśliwe, żyją pełnią sił :) Cudowna jest pomoc tym ludziom. Pozdrawiam ludzi pomagających i właścicieli :) Quote
maggiejan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Doda_ napisał(a):A no tak szczescie ze nie byly problemy z policja :cool3: A do czego mogłaby się przyczepić policja...?:-o Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 maggiejan napisał(a):A do czego mogłaby się przyczepić policja...?:-o Myśleli ze my ukradliśmy samochód, bo podobno taki sam samochod został komus skradziony. Policja za nami jechała, ja spojrzałam w tył, to dlatego tak mysleli ze skradziony samochód to jest. Właczyla syrenke :mad: Jest w porządku, sprawdziła dokumenty i to jest samochód kolegi!:angryy: Quote
Peter Beny Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Kochani Dogo odżyło wreszcie, jutro się meldujemy z Edytą w SGGW , na 13 mamy być , podam mój nr . 604160699 , powinniśmy być trochę wcześniej ;) Jak by co to dzwońcie jutro ;) Pozdrawiam Peter:lol: Quote
israel Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Edytko, Piotrze, Brajlusiu - wracajcie jutro szczęśliwie do domu i przywieźcie tylko dobre informacje, o Czarusiu też. Cały czas sercem będziemy z Wami! Joanna i Maciej Quote
maciaszek Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę !!!! Quote
BajkaB Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 A my szykujemy się do drogi..Bohater spotkania jest najmniej tego świadom.Raczej sznupi po miskach i oczekuje żarełka,a tu niestety głodówka przymusowa.. Idziemy spać wcześniej,a rankiem oczekujemy na Petera. Baardzo się cieszymy ze Was zobaczymy. Dziękujemy za trzymanie kciuków i prosimy o jeszcze.. Dogo nie działało,a u nas wydarzeń co niemiara było..Niestety złych.:shake: Ja zachorowałam,Bona ma koszmarnie chore ucho,Borys kuleje dalej.:shake: Quote
Kazoo Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Zbliża się godzina 22., więc niedługo napłynie kolejna fala pozytywnej energii :). Trzymam kciuki, żeby jutro były tylko miłe niespodzianki :thumbs: Quote
maggiejan Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Przykro słyszeć, że kłopotów ciąg dalszy, nic nie chcą odpuścić...:shake: Ale ciężkie czasy trzeba przetrwać, nie ma innej możliwości... Czy można jakoś pomóc, Edytko? Quote
taxelina Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 mam nadzieje ze wszystko sie ulozy!!! Quote
Kazoo Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Nikt jeszcze nie napisał wrażeń ze spotkania? Mam nadzieję, że nie było żadnych komplikacji i wszyscy wrócą w jak najlepszym porządku. Quote
Doda_ Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 TRZYMAM KCIUKI!!! Własnie dzis jade do p.wladka o 19 wyprowadzic psy. Bylam w niedziele u p.edytki z tata. Psy sa WSPANIALE. Bona - chora ale bez przerwy sie ze mna bawila :loveu: Tata napoczatku troche sie jej bal, myslal ze ugryzie a tu przekochany baranek :loveu: Quote
maggiejan Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Doda, więc o 19 napewno będą już z powrotem? Quote
Bila Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Są. Ja czytałam już na Owczarku. Nic złego nie wykazały. Pewnie Peter i Edyta jutro napiszą więcej, nie chciałabym czegoś przekręcic Quote
Recommended Posts