ANETTTA Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ja mam 25 ale nie mam popoludniu auta aby tak daleko jechac moge dopiero w sobote dopoludnia pomoc...... Quote
Peter Beny Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Pomoc już dziś dotarła ;) Ale to nie koniec :shake: Quote
Doda_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 mela2 napisał(a):Czy ktoś z osób mieszkających blisko Edyty nie może pomóc i chociaż teraz ,w tym ciężkim okresie wyprowadzic jej psy ? Tylu było chętnych. Edyta i Włodek wzieli na siebie bardzo ciężkie obowiazki ,ku radości psów ,które do nich trafiły ,ale też radości nas wszystkich. Z uwagi na to ,że od Edyty dzieli mnie ok.300 km. sama nie mogę tego zrobić,ale proszę ,postarajcie się chociaż na godzinę ich odciażyc. wyprowadzac psow ? na spacery - tak? jesli edyta jest z sosnowca, moglabym to zrobic. mieszkam w sosnowcu Quote
ANETTTA Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 doda jestes wielka ......edytka i jej psiory mieszkaja w sosnowcu ..tylko ja nie wim gdzie Quote
Doda_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 nie ma sprawy, pomoge jej. potrzebuje tylko adresu i bede mogla wyprowadzac jej psy na spacery - w dni robocze wieczorem, a w weekendy 3x moge Quote
albiemu Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 na pm wysłałam Ci Dodo numer do Edytki - proszę skontaktuj się z nią - przypuszczam nie zagląda na forum - jest zbyt chora :( Quote
Doda_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 albiemu napisał(a):na pm wysłałam Ci Dodo numer do Edytki - proszę skontaktuj się z nią - przypuszczam nie zagląda na forum - jest zbyt chora :( wyslalam do niej smsa, dostalam tez jej nr gg, i wyslalam, poczekam na odpowiedz:cool3: Quote
mela2 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Byłoby cudownie.Ważne,zeby Edyta chociaż na godzine nie musiała myślec o swoich jakże kochanych psach. Quote
elapieczus1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 witaj Edytko dopiero dziś odnalazłam wątek aniołana dogomanii zdrówka wam wszystkim życzę:) Quote
BajkaB Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Borys kuśtyka,Bartek sika,Brajl znowu krwawi,a Włodek ma nawrót choroby zwiazanej z błędnikiem,objawy choroby Meniera:zawroty głowy,nudności,szum w uszach itd..Tym samym wyłącza go to z jakichkolwiek czynności póki co.. No to by był miły początek dnia...:placz::shake::flaming::wallbash: Quote
SZPiLKA23 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Za duzo juz tego ......... wystarczy!!!!!!! Quote
Kazoo Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pamiętajcie wszyscy, aby wysyłać codziennie o godzinie 22. pozytywną energię dla całej rodzinki. Możecie sobie wyobrazić np. wszystkie psiaki zadowolone i biegające po łące podczas relaksującego spaceru z Edytką i Włodkiem :). Mam nadzieję, nie, WIERZĘ, że i tym razem przyniesie to efekty i wszystko wróci na dobrą drogę :thumbs:. Quote
emilia2280 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pomózcie, on nie ma czasu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105071 Quote
maggiejan Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sytuacja katastrofalna.... Czy nie ma szansy, aby na kilka dni podrzucić część psów znajomym? Aby Edytka i Włodek odpoczęli trochę? Czy potrzeba jeszcze tych płócien, Edytko? Na jakie konto wysłać pieniądze? Quote
Doda_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 maggiejan napisał(a):Sytuacja katastrofalna.... Czy nie ma szansy, aby na kilka dni podrzucić część psów znajomym? Aby Edytka i Włodek odpoczęli trochę? Czy potrzeba jeszcze tych płócien, Edytko? Na jakie konto wysłać pieniądze? Ja moglabym pomagac przyjezdzac i wyprowadzac tych psow na spacery, p.edytka powiedziala ze moze bede potrzebna jutro lub w sobote.. :shake: czy dzis p.edytka potrzebuje tej pomocy?? Quote
maciaszek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 O matko.... coraz gorzej :( :( :( Nawrót choroby Meniera na pewno ma związek z przemęczeniem :(. Trzeba Wam koniecznie pomóc!!! Musicie porządnie odpocząć! Wiem, mądruję się, a sama nic nie robię... Źle mi z tym, ale naprawdę teraz nie mogę pomóc. Dogomaniacy, kto z Was mieszka w Sosnowcu albo okolicach???? Kto może pomóc??? Quote
Doda_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='maciaszek']O matko.... coraz gorzej :( :( :( Nawrót choroby Meniera na pewno ma związek z przemęczeniem :(. Trzeba Wam koniecznie pomóc!!! Musicie porządnie odpocząć! Wiem, mądruję się, a sama nic nie robię... Źle mi z tym, ale naprawdę teraz nie mogę pomóc. Dogomaniacy, kto z Was mieszka w Sosnowcu albo okolicach???? Kto może pomóc??? Ja jestem z sosnowca, i obiecalam ze bede pomagac.. czekam tylko na sms, p.edyta ma mi pisac gdyby potrzebowala pomocy.. moge wyprowadzac psow na spacery, ale zabrac do siebie na jakis czas niestety nie..:shake: Quote
Rybka_39 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ja moge po poludniu lub w wekeendy podjechac i wyprowadzic psy;), mozemy jechac z Dodą, ale prosze o adres:razz: na pw Quote
Rybka_39 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 PS od razu prosze o nr autobusów którymi mozna na miejsce dojechac:eviltong:. Quote
maciaszek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dzięki wielkie, że się tu pojawiacie :). Napisałam jeszcze do 3 osób. Im więcej osób z Sosnowca, tym lepiej! Quote
maggiejan Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 maciaszek napisał(a):Dzięki wielkie, że się tu pojawiacie :). Napisałam jeszcze do 3 osób. Im więcej osób z Sosnowca, tym lepiej! Dobra robota! Quote
Recommended Posts