Cez Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 trzymam kciuki za szczesliwa podroz Tane :) Quote
GoniaP Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tane właśnie dojechała do DT!!!:multi: Quote
go-sia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Moja Mama mówi ,że Tane jest cudowna. Potem załącze fotki, tylko poproszę brata, żeby pstryknął kilka. W sobotę zobaczę ją osobiście. Quote
GoniaP Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 go-sia napisał(a):Moja Mama mówi ,że Tane jest cudowna. Potem załącze fotki, tylko poproszę brata, żeby pstryknął kilka. W sobotę zobaczę ją osobiście. Ojej, a napisz coś więcej, bo my tu tęsknimy i zachodzimy w głowę jak sobie nasza dziewczynka radzi.... Quote
Hania&Andrzej Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 I ja dołączam się do prośby.... chociaż kilka słów o maleńkiej. Go-siu, dzisiaj wieczorem odebrałam wypis Tane z Kliniki i zalecenia weterynarza co do dalszego leczenia. Zeskanuję to jeszcze dzisiaj i prześlę albo Adze, albo Tobie bezpośrednio, ale musiałabym mieć namiar na Ciebie. A co do Tane to święta racja - jest cudowna. :lol: Quote
Cez Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Wplacilam wczoraj pieniadze ze zbiorki rodzinnej na zalegle rachunki Tane, i czekam na wiesci z nowego domu... :) Quote
AgaiTheta Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Cez... Faktura w kwocie 1714,00 zł właśnie została opłacona. Wpłaty Cez wystarczyły na całą fakturę :Rose::Rose: Powiem szczerze Cez, że jak weszłam na konto, to zakręciło mi się w głowie, ze szczęścia:huh: Wszystkie pozostałe pieniążki wykorzystane zostaną na dalsze leczenie Tane i na boksie na pewno, nie zmarnuje się ani złotóweczka. Obiecuje i Dziękuję! W ogóle to tak jak wczoraj byłam załamana, zdruzgotana całym nieszczęściem, tak dzisiaj tchnęło we mnie nową nadzieję. Damy radę Ludziska, bo czynimy dobro :) Masz racje Słonko :* Quote
AgaiTheta Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kalendarz 2008 dla BwP od hodowców bokserów rodowodowych Quote
go-sia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Włąśnie dojechałam do Mamy. Tane upodobała sobie wygodne łóżeczko.Jest pogodna i bardzo bardzo grzeczna.Nie myślałam. ze to taka kruszynka(w porównaniu z moją Szantą). Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No i co jeszcze?? Nie bądź taka oszczędna w słowach... Macie zdjęcia? Quote
Hania&Andrzej Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 :modla:Go-siu, chociaż jedno więcej słóweczko o Taneczce.... ( i masz wiadomość na PM) ;) Quote
go-sia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Tane jest szczęśliwa i myśle ,że czuje się u mojej mamy dobrze.Sypia w łóżku a moja mama cały czas do niej mówi.Tane czasem ma problemy z trzymaniem moczu, ale myślimy ,że to chwilowe. Odpoczywa cały czas na wersalce i jest kochana. Na specjalnych warunkach. Quote
Hania&Andrzej Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :Rose::Rose: Quote
AgaiTheta Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Gosiu dziękujemy Tobie i Mamie :Rose: Ja dzisiaj zadzwonie i ustale sprawy zwiazane z dalszym leczeniem i opieką wet. Weekend mialam troszke poza boksiami, ale wróciłam juz. Quote
AgaiTheta Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Tane trafiła naprawde świetnie. Śpi w łóżku, w dzień na fotelu pod kocykiem ("bo wie pani ona tak lubi pod kocykiem uśmiecha się wtedy") Zajada duzo i chetnie. W domu nic nie niszczy. Mieszka z jeszcze jednym pieskiem i kotem. "oj wie pani ja to nie wiem co bym bez niej zrobiła, to kruszynka taka, szukajcie domku ale bez pośpiechu, bez niej bedzie smutno. Szaleje, bawi sie, to mloda szalona głowa" Quote
Cez Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Dobrze czytac takie wiadomosci i licze na dalsze doniesienia :) Quote
Hania&Andrzej Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Taneczko, życzę twojemu Tymczasowemu Domkowi wspaniałych, uśmiechniętych i pogodnych Świąt; powiedz swojej Pani coś miłego dziś o północy - najlepiej w tercecie z kotem i psiakiem rezydentem:tree1::tree1::tree1::lol::lol::lol: Quote
xxxx52 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 na juz nie jest bida:shake:,jest szczesliwym pieskiem,w leczeniu ;) Quote
Cez Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 sliczne to zdjecie Tane na kanapie :) mam nadzieje, ze nowy rok bedzie dla bidulki lepszy od poprzedniego. Quote
Hania&Andrzej Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Puk, puk...:buzi:..... jak się miewa Tane? Quote
Recommended Posts