Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIENIĄŻKI MOŻNA WPŁACAĆ NA KONTO:

FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT
BANK PKO BP
Nr konta: 22102034080000490201742246

Dla przelewów z zagranicy:
Kod SWIFT: BPKOPLPW
Nr Konta: PL22102034080000490201742246

Z dopiskiem "na kojec"

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pusia2405 napisał(a):
Kojec superaśny;). Ja ze swojej strony mogę na razie obiecać 1% podatku mój i TZ. Rodziców też przekonam, no i jeszcze parę osób...:roll:

Pusia...z góry serdeczne dzięki!!! :)

Posted

Jakis czas temu pisałam o psiaku na "6" co wyglada jak szczotka. Dzisiaj dowiedziałam się, że jest bez powodzenia leczony na sóre. ma chorobę skóry.
Niestety nie było to możliwe dzisiaj zrobić mu zdjęcia, ale uwierzczie jest malutki, chudziutki i bardzo wystraszony. Jesli ktoś może, nie boi się zaryzykowac, to zrobię zdjęcia następnym razem i proszę o pomoc dla niego. Jest tam już bez powietrza i słońca bardzo długo. Bez szans na wyjście, jeśli mu ktoś nie pomoże. Skazaniec bez winy.

Posted

Haniu jesli masz możliwośc to zrób mu zdjęcie. Może się ktoś zlituje. W innym wypadku ten pies wyjdzie z 6 dopiero w czarnym worku...
A wiadomo co mu jest? Nużyca, świerzb, grzyb? Chociaż jesli go leczą bez rezultatu to raczej sami nie wedzą co to.

Posted

W sprawie kojca.
Zrobiłam porządek w biżuterii i samych pierścionków mam ponad 10 do oddania. Czy nie będzie to dla Was kłopot, gdybym przekazała na bazarek ?
Tego trochę jest - kolczyki, komplety, bransoletki. Większość używana, ale są też nowe. Wyczyszczone i gotowe do sprzedaży :).