Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kojce superowe. Ja z podatku się nie rozliczam ale pare osób z mojej rodzinki oddało 1% podatku na waszą fundacje.
Przyjemnie jest Wam pomagać bo robicie dużo dobrego i widać to na każdym kroku.

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim rozliczającym i nierozliczającym, ale pamiętającym o Niechcianych WIELKIE DZIĘKI!!:loveu:

A Fiona faktycznie teraz w luksusie, jak weszła do boksu, położyła się w budzi i wyjść z bosku nie specjalnie chciała ;)

Posted

A ja dostałam kolejne zgłoszenie. Na działkach na smulsku oszczeniła sie sunia. Jestpłochliwa,jedynie jak daje jej sie jedzenie to troszke podchodzi. Prawdopodobnie urodziła 2 szczeniaki,jeden jest juz martwy bo sie nie rusza,a drugi jest jeszcze chyba ślepy. Wszystko nie jest pewne bo sunia bardzo broni maluchów i nie da sie do nich podejsc. Co robic? Na PW moge podac telefon. Prosze o pomoc!
Moze sie komus zgubila?

" class="ipsImage" alt="">
" class="ipsImage" alt="">

Posted

Byłyśmy zobaczyłyśmy. To bardzo wruszajacy widok. Sunia karmi jedno żywe szczenię, drugie martwe leży obok przykryte listkami i papierkami jakby je pochowala ale jeszcze nie była pewna czy to wszystko co się wydarzyło to prawda. Daje się glaskać właścicielce działki ale nie pozwala jeszcze zabrać martwego szczenięcia. Jest dokarmiana, jest ciepło więc na razie nie ma strachu. Ale....

Posted

o cholera :( to jakaś epidemia oszczenionych...

ja dzisiaj jechałam autobusem 57 przez sienkiewicza i gdy autobus ruszał z przystanku usłyszałam przeraźliwe popiskiwanie psa... ktoś tam powiedział że został uderzony w nogę, ale czy przez samochód czy przez autobus to nie wiem... wysiadłam na następnym przystanku, dobiegłam do tamtego miejsca, szukałam go, ale nic... to może dobry znak, może nie dostał na tyle mocno żeby nie udało mu się uciec...

Posted

Znam tą sukę. Widziałam ją już raz.
Jakiś czas temu ganiałam ją po osiedlu..nie udało mi się jej złapać. Na widok człowieka odchodziła w bezpiecznej odległości, ale nie było paniki. Pomyślałam, że mieszka gdzieś na wsi na lublinku. Była zadbana. /hani chyba opowiadałam o niej.

Chyba ona to nasze przeznaczenie...skoro jednak wróciła "do nas" w potrzebie...

Posted

Dzisiaj w naszym nowym boksie zamieszkała sunia Lena, którą pragnie adoptować Pani mieszkajaca w Anglii. Czas kwarantanny to 6 miesięcy. Lena jest sąsiadką Fiony.
Dodam, że również dzięki Pani, która pokochała Lenę mogły stanąć nasze dwa piękne boksy.