Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 chętnie przygarnę... zajączka jeszcze nie miałam :diabloti::p Quote
eria Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 na tej zajączkowej fotce Vesper kojarzy mi się z ....króliczkiem Playboya :roflt: Quote
weszka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Przykro mi Taniu ale króliczek Playboya :roflt: jest nieadopcyjny ;) Chyba muszę iść dzisiaj kupić królisiowy strój galowy bo jutro cymboły idą do szkoły ;) Quote
weszka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Zapomniałam że mam kilka marnych filmików spacerowych :) [url=http://www.youtube.com/watch?v=kOqDCiWrIFc]YouTube - Spacerowy suczy szał[/url] [url=http://www.youtube.com/watch?v=AC2YeJGRmYQ]YouTube - Spacerowy suczy szał[/url] ała! sznaucery atakują :D [url=http://www.youtube.com/watch?v=0VlggZuyEeA]YouTube - Spacerowy suczy szał[/url] Quote
eria Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ten ostatni filmik jest dobry :evil_lol::evil_lol: co jakiś czas miga przed oczami jakaś część czyjegoś ciała albo ciał dwóch :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Direczka to się chyba bardzo rozkręciła przy małej :cool3: w końc do tej pory to ona była "tą młodszą" a teraz obie dokazują jednakowo :diabloti: Quote
AnkaG Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No prawdziwy klulik. :multi: Wcisnęli ci duże wydanie klulika zamiast sznupa. :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witam ja tam juz kiedys mowilam ze ja z rzepami i innymi swinstwami z pol, lak inieuzytkow mam codziennie[ dlatego sie dopytywalam ja najlepiej ciac Nikusia by go moc w porzadku jako takim utrzymac bo sie czesac chlopak nie bardzo lubi} z duzych jakos sie latwiej to sie wyczesywa nie wiedziec czemu, a Tekli to wyjatkowo malo sie czepia w ogole ale nie powiem ze wcale. powiedzcie mi gdzie mam se isc by se poczytac lub poogladac te 10maluchow co to o nich podczytuje tu i tam a znalezc ich nie umiem Quote
Doginka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ostatni filmik świetny - suczydła biegają z prędkością światła:evil_lol: Oj ciężko już je odróżnić jak nie widać główek:razz:........:loveu: Quote
weszka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Dzisiaj będzie rodzinnie bo dostałam fotki Vesperzakowego rodzeństwa, ciotki i mamusi :loveu: Visard - suczka po którą pojechałam, a wróciłam z inną ;) [IMG]http://img25.imageshack.us/img25/802/visard2.jpg[/IMG] [IMG]http://img25.imageshack.us/img25/9383/visard.jpg[/IMG] Van Gogh - braciszek [IMG]http://img406.imageshack.us/img406/442/vangogh2.jpg[/IMG] i rodzinka - Visard, Rhisbee ciotka (siostra ojca), Nefrit mamusia :loveu: [IMG]http://img121.imageshack.us/img121/414/visardrhisbeeandnefrit.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Właśnie nie mam :( Muszę koniecznie zrobić ale ostatnio pogoda jakoś nie sprzyja foceniu, a poza tym muszę mieć pomocnika... Może jutro się uda. Quote
eria Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Visard fajna !!! :loveu::loveu: koniecznie ufoć Vesper w postawie :loveu: Quote
Doginka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jedno jest pewne, chyba nie żałujesz wyboru Vesper:loveu: A drugi pewniak to to, że sznup kopiowany to elegancja w czystej postaci:loveu::loveu::loveu: Ja kocham te kopiowane:diabloti: Quote
weszka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Oczywiście że nie żałuję wyboru! Jedyne czego mogę żałować to, że mogłam wziąć tylko jednego szczeniora i że nie mogę mieć większego stada. Fakt - kopiowane eleganckie ale naturalne też mają swój urok o ile oczywiście ogon i uszy są jak należy :) Jak nie będzie lało tak jak dzisiaj to postaram się namówić kogoś na sesję foto Vesperki w postawie ;) Quote
Od-Nowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 siostrzyczka wygląda na dużo dojżalszą sucz w porównaniu do Vespereczki :diabloti::evil_lol: bardzo ładnie się prezentuje. za to braciszek.... hmmm powiem Wam,że jakby był na innym wątku powiedziałabym,że to kundelek.... :oops: Jednak to co Vesper wyróżnia to pasja w oczkach i radość psotna w sercu. a tego się nie da podrobić :loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy wyjazdowo;) Quote
ariss Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [url]http://img25.imageshack.us/img25/9383/visard.jpg[/url] ale słodkości:loveu: a siostra Vesper całkiem fajna:cool3: Quote
weszka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Taniu poważne zajęcie jak zdjęcia w postawie może ją jakoś tak postarzały ;) bo na fotce z piłeczką już jakby mniej dorosła i ma głuptaka w oczach. Braciszek zarośnięty mocno, ma niepodgoloną głowę i uszy więc od razu traci na elegancji. ariss - też mi się ta dziewuszka podoba :cool3: Jak się uda jutrejsza sesja to zrobimy porównanie :cool3: Quote
Od-Nowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [QUOTE] Jak się uda jutrejsza sesja to zrobimy porównanie :cool3: [/QUOTE] i się wyda cośmy przywiozły :diabloti: królika.....:cool3: a jak Vesperka zacznie frisbować na całego to bardziej podkasana będzie i linia grzbietu falująca się stanie :cool3: Quote
eria Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 oby sesja się udała, bo jeśli w Krakowie leje tak jak u nas.... :shake::shake: Quote
zerduszko Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='weszka'] Jak nie będzie lało tak jak dzisiaj to postaram się namówić kogoś na sesję foto Vesperki w postawie ;)[/QUOTE] A dlaczemu, nie podobają Ci się takie stojące na sztorc uszęta czy świńskie ogonki :diabloti: Najładniejsze uchi widziałam u miniatu. W ogóle miniaturki są najbardziejsze (z wyglądu oczywiście) :scared::diabloti: Quote
weszka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Od-Nowa'] a jak Vesperka zacznie frisbować na całego to bardziej podkasana będzie i linia grzbietu falująca się stanie :cool3:[/QUOTE] Że podkasana (byle nie za bardzo) to może być ale falująca linia grzbietu odpada :shake: zresztą nasze frisbowanie to będzie zupełnie amatorskie hobby więc raczej sportowo-frisbowa sylwetka jej nie grozi :razz: [quote name='eria']oby sesja się udała, bo jeśli w Krakowie leje tak jak u nas.... :shake::shake:[/QUOTE] Leje równiutko, z sesji nici :shake: Ale nie zważąjąc na pogodę byłyśmy rano na długim prawie godzinnym spacerze razem z równie szalonym haszczakiem Winterem :lol: Wróciliśmy wszyscy mokrzy i brudni jak szczury kanałowe ale za to ile radochy :lol: Ja tam się nie daje jesiennej szarudze, ma to nawet swój urok :p [quote name='zerduszko']A dlaczemu, nie podobają Ci się takie stojące na sztorc uszęta czy świńskie ogonki :diabloti: Najładniejsze uchi widziałam u miniatu. W ogóle miniaturki są najbardziejsze (z wyglądu oczywiście) :scared::diabloti:[/QUOTE] [B]zerduszko[/B] nie zygaj mi tu :mad::diabloti: Quote
weszka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Mam fatalne wrażenie że dzisiaj jest sobota, a tu jutro trzeba zasuwać do roboty. Dobrze że te 2 dni jeszcze i znów weekend to jakoś zleci. Wkurzyłam się na pewną firmę sprzedająca karmę i na kuriera Siódemki :angryy: W niedzielę zorientowałam się że Dirki nie ma (coś mi się pochrzaniło) i chciałam zamówić w telekarmie gdzie zawsze zamawiam i jestem super zadowolona ale okazało się że mają przerwę i dowiozą dopiero na czwartek 12.11 Niestety Happy Doga albo Bozity nie ma wszędzie ale znalazłam jakąś firmę i skorzystałam z usług żeby mieć na wtorek. Pisałam jeszcze z pytaniem czy wysłali ale odpowiedzieli mi dopiero wczoraj wieczorem (świetny kontakt). Oczywiście karma nie dojechała wczoraj, a dopiero dzisiaj dostałam z tego sklepu nr listu przewozowego, sprawdziłam na stronie Siódemki status przesyłki i okazuje się że kurier wziął przesyłkę do doręczenia i zwrócił do magazynu :angryy::mad: Ciekawe dlaczego? Cały czas byłam poza może godz. ale nie zostawił nawet żadnego awizo, nie dzwonił. Czuję że czeka mnie jutro cyrk z ustalaniem i umawianiem bo będę w pracy, a karmę specjalnie zamawiałam do domu bo wczoraj miałam "home office". Chciałam żeby było dobrze, a wyszło jak zwykle. Już nigdy nie będę zmieniać :shake: A to na poprawę nastroju :loveu: [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/4748/zdjcie162.jpg[/IMG] Quote
eria Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Mi się przeboje z kurierami skończyły póki co :lol:. Dystrybutorem Ariona jest Sota36(od briarda Gutka) z Chorzowa i bez problemu mi dostarcza karmę nawet wieczorem:lol:. Ale też lekko nie miałam :angryy: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Od-Nowa'] a jak Vesperka zacznie frisbować na całego to bardziej podkasana będzie i linia grzbietu falująca się stanie :cool3:[/QUOTE] czemu falująca????? :-o mnie na logikę by się wydawało, ze będzie umięśniona a więc twarda i prosta, ale nie znam się na tym więc pytam :p Quote
Recommended Posts