bina66 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Wielkie BRAWA!!! Pięknie wyglądałyście!!:klacz::klacz::klacz: Quote
brygidakuzniak Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Gratulacje!!! Serdeczne, Wielkie :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Quote
weszka Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='Doginka'] A tak w ogóle to krzyczałam do Ciebie, żebyś ustawiła Dirki do zdjęcia, ale chyba mnie nie słyszałaś:shake: I bardzo się cieszą, że mogłyśmy pogadać i że mogłam wymiziać Twoje dwie śliczne "żebraczki":evil_lol::loveu:Vesper jest przesłodka:loveu:, a Dirulec bardzo zrównoważona dama:loveu:[/quote] Doginko ogromnie ci dziękuję za cudne pamiątkowe foty :loveu::loveu::multi: Nie słyszałam jak mnie wołałaś, a poza tym Dirki włączyła już opcję "wychodzimy" i za nic nie chciała stać na tym zaszczytnym ostatnim miejscu w BIS :evil_lol: [quote name='madziamn']Ale te fotki są bardzo fajne. Najważniejsze zdołałyście uchwycic. Gratulujemy suniulom:loveu:.[/quote] [quote name='eria'][URL]http://i35.tinypic.com/2nqwdc5.jpg[/URL] :loveu: łepetynki boskie :multi:[/quote] [quote name='ariss']WOW!!!!WIELKIE BRAWA DLA WAS DZIEWCZYNY:laola::cunao::laola::knajpa: zdjęcia super!!!!Nawet wypatrzyłam czarnego średniaczka:razz: macie ich może więcej:diabloti:[/quote] [quote name='bina66']Wielkie BRAWA!!! Pięknie wyglądałyście!!:klacz::klacz::klacz:[/quote] DZIĘUKUJEMY KOCHANE ZA CIEPŁE SŁOWA :p [quote name='Od-Nowa']świetna fotorelacja :lol: jakby nie było to pierwsza wystawa Vespereczki :loveu::loveu::loveu:[/quote] Pewnie że świetna, chodzi o pamiątkę i różne uchwycone chwile :) Debiut szczeniaka bardzo udany nie można powiedzieć kochana sucz :loveu: Quote
weszka Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='brygidakuzniak']Gratulacje!!! Serdeczne, Wielkie :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)[/quote] Jak miło Cię widzieć! Dziękujemy! Popadamy w samouwielbienie ;) Quote
Doginka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Olga, to co, widzimy się w sobotę na światówce?:razz::p Ja wyjeżdżam dziś (jutro)o 4 rano;) Quote
weszka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Ano się widzimy :) Ale się będzie działo! Ja wyjeżdżam w piątek. Szkoda tylko że Vesper nie jedzie :( Jak ja zostawię mojego dzidziusia buuuu Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Doginko, zróbcie Weszkom jakieś zdjęcia pliiiiiissssss Weszka zawsze zawodna w tym temacie :evil_lol: a pamiątka musi być a Vespuś gdzie będzie wakacjowała?? mam wolny kawałek kanapy :loveu::lol: Quote
Doginka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jeśli będzie taka możliwość to na pewno zrobię foty, ale ja sama też jadę pokazać Gordonka:diabloti: Olga, ja też zostawiam Rapcia z Pańcią Chiary. Wiem przynajmniej, że będzie miał towarzystwo ukochanej panny:loveu::diabloti: A tu szalejący wariatuńcio:loveu::evil_lol: [IMG]http://i38.tinypic.com/2r451xh.jpg[/IMG] Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Doginko, ja wiem wiem :lol: tak tylko mam nadzieję, jakby się udało ;) Quote
Doginka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Aaaaaaaaaaaa!!! Mam stresa przedwyjazdowego:razz: I właśnie się dowiedziałam, że mam prowadzić naszą rakietę:crazyeye::nerwy: Quote
ariss Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Trzymam za Was kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool3: Quote
weszka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Od-Nowa']Doginko, zróbcie Weszkom jakieś zdjęcia pliiiiiissssss Weszka zawsze zawodna w tym temacie :evil_lol: a pamiątka musi być a Vespuś gdzie będzie wakacjowała?? mam wolny kawałek kanapy :loveu::lol:[/quote] Spoko Taniu tym razem foty będą na 100% :razz: Vesperka zostaje z mamą i będzie jej dobrze ale nigdy nie została całkiem sama więc mam lekki stresik choć wiem że zupełnie niepotrzebnie. Gdybyś była bliżej to szczeniątko by chętnie ten wolny kawałek zajęło :loveu: [B]Doginko [/B]ale fajna fota :evil_lol: Tak właśnie szczeniak świrował na PIS Puppy :mad: [B]ariss[/B] trzymaj trzymaj!! Wszyscy trzymajcie bo nie będzie lekko - 52 pieprzaki w konkurencji to jest coś!!! A dziś smutny dzień. Mijają 3 lata bez Forsy :placz::shake: Nie ma dnia żebym o niej nie myślała, cały czas jest ze mną, a dzień w którym odeszła to trauma na całe życie :shake: [*] kochana, piękna, mądra... [IMG]http://www.ekstrawagancja.com/FORSA.JPG[/IMG] Quote
weszka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Malawaszko dzięujemy za pamięć o Forsie, za kciuki nie dziękujemy ;) Właśnie doszły mnie ploty o naszej konkurencji w klasie - co najmniej jedna jest groźna bo to Gloris w rękach Olgi, poza tym jest suka słowacka którą znam i jeszcze ma być suczydło z Włoch więc też mam podejrzenia co to za jedna ;) Quote
malawaszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 nooo to będzie ciekawie i tym bardziej będziemy trzymać :kciuki: Quote
eria Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 no stawka pieprzastych olbrzymów powala :lol: lekko nie będzie :diabloti: Trzymamy kciuki !!!!!!!! Quote
weszka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 W ogóle stawka sznaucerów powala - łącznie wszystkich jest 951 szt. :crazyeye: o ile pamiętam :crazyeye: Quote
malawaszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :crazyeye: prawie 1000 samych sznupów???? :mdleje: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :placz: jak ja bym chciała to zobaczyć :placz: Quote
AMIGA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No to faktycznie będzie w czym wybierać :crazyeye: U nas będą trzymane i kciuki i łapy :kciuki::kciuki: To moje i :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Amigi i :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: i Bonusia A Forsunia [*] piękna i kochana też pewnie tam na łąkach biega i trzyma za Was kciuki Quote
AnkaG Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Gratulujemy i trzymamy kciuki za dalsze sukcesy. :lol: Quote
Tekla64 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 My sie tez chcemy dolaczyc do gratulacji i pewnie ze wam bedziemy dalej dzielnie sekundowac Quote
eria Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ja na e-sznupach tylko wyszperałam że w pieprzastych olbrzymach zwycięzcą świata został Washington z Grodu Książąt Pomorskich :lol: czyli ,że nie Dirki .....:shake: Ciekawa jestem jak Weszce poszło ! Czekamy na wieści i fotki z pierwszej ręki :loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 niemożliwe to czekanie!! mam nadzieje,że poszło dziewczynom doskonale :lol: Quote
ariss Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Jak nie wiecie:crazyeye:co wy szukac nie potraficie:evil_lol::eviltong: [B][COLOR=black]klasa championów:[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]13492 SILVER SENATOR DIRKEE Owner / majiteľ: Wajdowicz Olga Excelent 2, res.CAC [/COLOR][/B] :multi::multi::multi: Dirkulec był 2 NA 4 CHAMPIONKI:multi:TO PIEKNY WYNIK:laola: Olga wracaj i wszystko opowiadaj!!!!! Quote
Recommended Posts