Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/2144/dsc0844of1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/6278/dsc0841aa2.jpg[/IMG]

Sympa konik
[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/8066/dsc0847fj2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/8623/dsc0846vb6.jpg[/IMG]

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='weszka']Właśnie zobaczyłam, że jest stawka na Poznań :)

[LEFT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]Sznaucer Olbrzym (pieprz-sól)[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=LucidaConsole]pies [/FONT][/SIZE][SIZE=2][FONT=LucidaConsole]po[/FONT][/SIZE][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]ś[/SIZE][/FONT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]rednia 1[/SIZE][/FONT]

[SIZE=2][FONT=LucidaConsole]suka[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=LucidaConsole]m[/FONT][/SIZE][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]odzie[/SIZE][/FONT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]ż[/SIZE][/FONT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]y 1[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=LucidaConsole]otwarta 2[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=LucidaConsole]po[/FONT][/SIZE][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]ś[/SIZE][/FONT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]rednia 1[/SIZE][/FONT][/LEFT]

[LEFT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]Dirul w otwartej znów będzie miał konkurentkę ;) Ciekawe co to za towarzystwo? Ale fajnie że jest więcej niż 1![/SIZE][/FONT][/LEFT]
[/quote]

[COLOR=Navy][B]
o, [/B][/COLOR][B][COLOR=Navy]będziesz w Pozku ;)
w który dzień?;)[/COLOR]
[/B]

Posted

[quote name='ariss']piękne te Twoje zdjęcia...tyle emocji na nich:loveu:[/quote]
[quote name='madziamn']śliczne foteczki:loveu:[/quote]

[quote name='Od-Nowa']ale fajne fotki... tyle radości :loveu:
[/quote]

Miło mi bardzo że się Wam podobają :)

[quote name='Matusz']
[B][COLOR=navy]o, [/COLOR][/B][B][COLOR=navy]będziesz w Pozku ;)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]w który dzień?;)[/COLOR][/B]
[/quote]

Sznauce są w niedzielę.

[quote name='eria']biedna Sympa :evil_lol:[/quote]

E tam tyle :diabloti:

[quote name='ariss'][URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]

śliczna mordeczka:loveu:[/quote]

Dziękuję za kolejną foteczkę mordeczki :loveu: Masz jeszcze coś w zanadrzu :cool3:?

Posted

Dopiero przeczytałam o Buni..

[']

Tak jak Waszka napisała, 14 lat to dla sznaucera przepiękny wiek. Chyba każdy chciałby, żeby jego psi przyjaciel dożył tak późnej starości :calus:

A Dirki :loveu::multi: Słów mi brak :loveu:

Posted

[quote name='weszka']Właśnie zobaczyłam, że jest stawka na Poznań :)

[LEFT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]Sznaucer Olbrzym (pieprz-sól)[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=LucidaConsole]pies [/FONT][/SIZE][SIZE=2][FONT=LucidaConsole]po[/FONT][/SIZE][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]ś[/SIZE][/FONT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]rednia 1[/SIZE][/FONT]

[SIZE=2][FONT=LucidaConsole]suka[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=LucidaConsole]m[/FONT][/SIZE][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]odzie[/SIZE][/FONT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]ż[/SIZE][/FONT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]y 1[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=LucidaConsole]otwarta 2[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=LucidaConsole]po[/FONT][/SIZE][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]ś[/SIZE][/FONT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]rednia 1[/SIZE][/FONT][/LEFT]

[LEFT][FONT=LucidaConsole][SIZE=2]Dirul w otwartej znów będzie miał konkurentkę ;) Ciekawe co to za towarzystwo? Ale fajnie że jest więcej niż 1![/SIZE][/FONT][/LEFT]
[/quote]
życzę powodzenia!!!
ciekawa jestem co to za pieprzaki???

Posted

[quote name='Matusz']
[B][COLOR=navy]No to się spotkamy !! :) i poznam wreszcie Dirki :loveu:[/COLOR][/B][/quote]

To fajnie :) My się już znamy teraz czas na psie zapoznanie. A Ty coś handlerujesz???

[quote name='Justa']Dopiero przeczytałam o Buni..

[']

Tak jak Waszka napisała, 14 lat to dla sznaucera przepiękny wiek. Chyba każdy chciałby, żeby jego psi przyjaciel dożył tak późnej starości :calus:

A Dirki :loveu::multi: Słów mi brak :loveu:[/quote]

Tak Justa, piękny wiek i piękne życie. Ale i tak smutek wielki :-( i pustka :(
Ciesze się że Dirulec cieszty oczy :loveu:

[quote name='bina66']życzę powodzenia!!!
ciekawa jestem co to za pieprzaki???[/quote]

Ja też :razz::diabloti:

[quote name='madziamn']jak Wam mija weekend dziewczynki?[/quote]

Właśnie wróciłyśmy z 2. urodzin Kijanka :cool1: Pojechałyśmy samochodem a powrót był taxi bo pańcia nieco strzeliła winka i na kierowcę się nie nadała. Dirki pierwszy raz jechała taxi i taksiarz się zakochał jaki z niej wspaniały pasażer :p

Posted

[quote name='weszka']To fajnie :) My się już znamy teraz czas na psie zapoznanie. A Ty coś handlerujesz???

[/quote]

też się cieszę :)

chyba nic nie handluje :evil_lol: chyba, że jeszcze o tym nie wiem:diabloti: a chętnie być coś zhandlował, bo trochę tęskno, ostatni raz w Toruniu w lutym...

Posted

[quote name='Matusz']też się cieszę :)

chyba nic nie handluje :evil_lol: chyba, że jeszcze o tym nie wiem:diabloti: a chętnie być coś zhandlował, bo trochę tęskno, ostatni raz w Toruniu w lutym...[/QUOTE]
hihihi :diabloti::) jedna literka robi różnicę ;)

Posted

[quote name='weszka']hihihi :diabloti::) jedna literka robi różnicę ;)[/quote]

no tak :diabloti:
celowo to napisałem:evil_lol:

a ty nie masz czegoś do zhandlowania? :diabloti:

Posted

Weszko co bym nie napisała po stracie Buni to słowa te już padły tu na tym forum, współczuję Ci i płaczę wraz z Tobą i innymi tym bardziej, że jutro mija rok jak odeszła moja sunia... mówią czas leczy rany... może i tak ale kiedy?...

Posted

heyooo
witamy sie po dlugiej nieobecnosci u was ...
nadrabiajac wszystkie zaleglosci doczyalam sie ze zabraklo juz miedzy nami sznupppkkkaa:placz::placz:
bardzo ci wspolczuje tak jaki i inny dogomaniacy ...
ale takie jest zycie jedni odchodza potoby zorbic miejsce innym ....:-(
moze ona wlasnie zrobila miejsce w towim domku dla innego sznupka ?:-(
trzym sie cieplutko

pozdrawiamy Ania i Maksio

Posted

[quote name='Doginka']To co Olga, może w Poznaniu wreszcie się poznamy w realu, bo na klubie jakoś nam nie było po drodze:diabloti:[/quote]

No może by wreszcie wypadało :razz:

[B]Ephra Vexator, łapeczek[/B] dziękuję za ciepłe słowa, miło jest wiedzieć że ma się tyle przyjaznych osób, które wiedzą jak to jest gdy się traci 4 łapy :-(

Posted

jestem się przywitać dobranockowo:lol:

jakaś tam foteczka się może jeszcze znajdzie,ale napewno nie dziś bo padam na nos;)

Kolorowych i cudownych snów:sleep2::bye:

Posted

Też mówię dobranoc choć mam kłopoty z zasypianiem ostatnio :( Mogę siedzieć do późnej nocy, a później spaaać dłuuugo. Choć i tak budzę się w nocy i wstaję mało wypoczęta. Stres, kłopoty...

Czas powiedzieć dobranoc i udać się :sleep2: bo jutro o 6.00 dzwoni wróg ludzkości bleee Chcę przedłużena weekendu!!!