Doginka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja poznam Vesper za prawie 2 tygodnie;):multi: Quote
eria Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Irviers napisał(a):A my dzisiaj poznałysmy Weszkowe dziewczyny :loveu::loveu: Są cudowne a Vesper ... brak słów :) :loveu::loveu::loveu: Mała lizawka:loveu::loveu: Straszny słodziak :loveu: a fotki trzech pieprzastych są ? :cool3: Quote
weszka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Doginka napisał(a):Ja dalej się obijam:evil_lol::evil_lol: Pozazdrościć :mad: Justa napisał(a):Podklejone maleństwo :loveu: Pewnie nie wybieracie się do Warszawy? :placz: A tak bym chciała Was poznać :placz: Konstrukcja plastrowa trzyma się o dziwo od niedzieli rano :-o i wytrzymuje wszystkie zabawy i szarpaniny. Dzisiaj odpadł zewnętrzny plaster ale od spodu trzyma mocno. Właściwie to myślałam żeby się wybrać bo nie byłam nigdy na wystawie w stolycy ale sama nie wiem :roll: ... mam czas do piątku bo to wtedy sa zgłoszenia chyba że przedłużą :razz: Irviers napisał(a):A my dzisiaj poznałysmy Weszkowe dziewczyny :loveu::loveu: Są cudowne a Vesper ... brak słów :) :loveu::loveu::loveu: Mała lizawka:loveu::loveu: Straszny słodziak :loveu: Bardzo się miło spacerowało :) A jaki z Figi słodziak :loveu: Takie cudne kształtne maleństwo :loveu: Miałyśmy szczęście że zdążyłyśmy zwiać przed deszczem :razz: Doginka napisał(a):Ja poznam Vesper za prawie 2 tygodnie;):multi: Jak ją wpuszczą na wystawę :cool3: hihi eria napisał(a):a fotki trzech pieprzastych są ? :cool3: Kilka jest ale marnych bo coś nie miałam natchnienia. Wstawię wieczorem. Quote
Justa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Oj Weszko, to się zastanów mocno :p Nie będę Ci truć, że Warszawa jest piękna, bo nie jest :diabloti: I ze wystawa świetnie organizowana co roku - bo nie :diabloti: Ale mogę Wam fotki porobić i wymiziać Ci psy za wszystkie czasy :loveu: Quote
Doginka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A po wystawie wpadnijcie na bulwarek na spacer;):diabloti: Quote
bina66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dirki sama w Krakowie?? szkoda, ze nie mogłam być :( Jakie następne wystawy?? Chciałabym poznać Vesper. Życzę sukcesów!! Quote
weszka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Justa napisał(a):Oj Weszko, to się zastanów mocno :p Nie będę Ci truć, że Warszawa jest piękna, bo nie jest :diabloti: I ze wystawa świetnie organizowana co roku - bo nie :diabloti: Ale mogę Wam fotki porobić i wymiziać Ci psy za wszystkie czasy :loveu: To że zbyt piękna W-wa nie jest to akurat wiem :evil_lol: ale nie o zwiedzanie tu chodzi :razz: Wycieczkę musimy jednak odłożyć na przyszły rok. Vesper musi podrosnąć to będą startować obydwie. Wtedy twoja pomoc w foceniu i mizianiu będzie nieoceniona :cool1: bina66 napisał(a):Dirki sama w Krakowie?? szkoda, ze nie mogłam być :( Jakie następne wystawy?? Chciałabym poznać Vesper. Życzę sukcesów!! Ano sama. Planów na ten rok nie mam bo Dirki w sumie już to niepotrzebne, a Vesper w tym roku i tak za mała. Zastartujemy od nowego sezonu :razz: I mam złą wiadomość dla tych którzy chcieli poznać Vesper na krakowskiej wystawie - raczej to nie będzie możliwe. Byłam z nią u weta żeby zaszczepić p/wściekliźnie ale jest lekko przeziębiona i nie została zaszczepiona. A bez tego może być ciężko wejść bo akurat w dniu wystawy będzie miała 3 mies. i 2 dni, a od 3 mies. jest obowiązek szczepienia. Poza tym jak nie jest całkiem zdrowa to nie będę jej wlec w takie skupisko psów :shake: Jeśli całkiem sie wyleczy to może jakoś pomyślę nad przemytem :cool3: I druga zła wiadomość to Sympa która miała robione profilaktycznie badania krwi i ma bardzo nieładny wynik jeśli chodzi o mocznik i kreatyninę :shake: Dzisiaj jeszcze bedzie miała robione badanie moczu i zobaczymy co się tam dzieje :shake: Nawet nie chcę o tym wszystkim myśleć... Quote
Justa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Hmm.. no dobrze, ewentualnie mogę się zgodzić :diabloti: Ale zgłaszam się na naczelnego pilnowacza suk wówczas i nie ma wykrętów :multi: Quote
weszka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Justa napisał(a):Hmm.. no dobrze, ewentualnie mogę się zgodzić :diabloti: Ale zgłaszam się na naczelnego pilnowacza suk wówczas i nie ma wykrętów :multi: Masz fuchę już teraz zaklepaną :p Quote
malawaszka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 kurde tylko nie nerki!!!! Sympula bądź dzielna!!!!! :kciuki: Quote
weszka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Dziękuję za kciuki. Bardzo się przydadzą. A teraz na polepszenie nastroju kilka beznadziejnych fot z bardzo udanego spaceru z Irvier's. mini i maxi :) cudna mała dziewczynka Figa Quote
weszka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 wszystkie trzy w jednym dołku Następnym razem obiecuję zrobić duuużo dobrych fot. Mam nadzieję ze będzie następny raz ;) Quote
eria Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 http://img30.imageshack.us/img30/5373/dsc0214zuq.jpg kiedy kopiujesz drugie ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dirki chyba pozazdrościła Fidze:loveu: Quote
weszka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Buahahhaa a może zostawie tak asymetrycznie ;) A! Vesper informuje że waży już 9 kg :) Quote
mala_czarna Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 weszka napisał(a):Dziękuję za kciuki. Bardzo się przydadzą. mini i maxi :) cudna mała dziewczynka Figa Przecudne pieprzaczki!! :loveu::loveu: Quote
weszka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 mala_czarna dziękujemy za komplement :) Irvier's też pewnie dziękuje bo mała pieprzaczka jest właśnie jej ;) Przy okazji usuń proszę zdjęcia z cytatu - nie cytujemy zdjęć pod groźbą wkurzenia moda! A teraz o Sympie. Nie jest całe szczęście tak źle jakby sie mogło wydawać. Wynik moczu może mógłby byc lepszy ale najważniejsze że nie ma w nim białka!!!! Na początek zmiana diety na niskobiałkową żeby odciążyć nerki - tzn. obcięcie o 1/3 porcji którą je teraz i dodanie jarzyn. Przy okazji może troszkę schudnie sucz bo z tym też kłopot. Za miesiąc kontrolne badania i zobaczymy czy coś się poprawiło. Oby. Na problemy kręgosłupowe Symp dostał Depo-Medrol - niestety steryd bo przez te wyniki nie może dostać niesterydowych p-zapalnych. Powinna być poprawa na 2-3 tyg. a może i na dłużej. Ech... starzeje się Sympa, która zawsze była traktowana jak młodzik bo przecież to Bunia była stara... :( a teraz i ona już jest mocno dojrzała suką. Quote
AnkaG Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Rośnie maleństwo - teraz waży tyle co dorosły mini sznup. :evil_lol::loveu: Ile lat ma Sympa? Życzymy zdrówka dla słoneczka. Quote
weszka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 AnkaG napisał(a):Rośnie maleństwo - teraz waży tyle co dorosły mini sznup. :evil_lol::loveu: Ile lat ma Sympa? Życzymy zdrówka dla słoneczka. Niby rośnie bo ważyła 7,6 jak przyjechała ale jakoś tego nie widzę. Choć z pewnością jest wyższa i taki pajęczak się z niej zrobił. A Sympa skończyła w styczniu 11 latek. Quote
weszka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Meldujemy się w ostatni dzień pracy :multi: Strasznie ciężko było wstać ale za to poranny spacer udany - 2 sznaucery mini, amstaffka, golden no i Dirki + Vesper :cool1: Psiaki się pobawiły, ubrudziły, Vesper została przez wszystkich ludziów wymiziania - czyli pełnia szczęścia :loveu: Najgorsze jest jak wrócimy i trzeba wymyć te 8 łap utytłanych w rosie i pyle :angryy: a i tak wszystkiego się nie wymyje i jak wracam po pracy to mam mini plażę w mieszkaniu - Dirki obeschnie i wszystko z niej spada :diabloti: Quote
Irviers Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Najbardziej mi się podoba zdjęcie z wszystkimi w jednym dołku :evil_lol::lol: Trzy kopruszki :loveu::loveu: Też liczę na to że jeszcze niejeden wspolny spacer przed nami bo było świetnie!!! :) Bieda Sympa! Oby jej się szybko poprawiło. Mam nadzieję, że uda Ci się przemycic Vesper na wystawę , bo z kim sie bedzie bawiła przemycona Figa?? :lol: Quote
weszka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Irviers napisał(a): Też liczę na to że jeszcze niejeden wspolny spacer przed nami bo było świetnie!!! :) Z pewnością będzie okazja. Jak będziesz w Krakowie to dawaj znac - my zawsze chętnie jak tylko czas będzie. Irviers napisał(a): Bieda Sympa! Oby jej się szybko poprawiło. Zobaczymy za miesiąc jak powtórzymy badanie krwi. Irviers napisał(a): Mam nadzieję, że uda Ci się przemycic Vesper na wystawę , bo z kim sie bedzie bawiła przemycona Figa?? :lol: Przemyt to jedno, a drugie i ważniejsze to zdrowie. Jak nie przestanie pokasływać to nie będe podejmować prób przemytu żeby się nie doprawiła :shake: Bardzo bym ją chciała zabrać ale zobaczymy jak wyjdzie. Quote
Od-Nowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 zobaczyłam to zdjęcie http://img30.imageshack.us/img30/7581/dsc0209c.jpg i myślę - Weszka oszalała!!!! ucięła mojej Vesper uszy!! na szczęście potem był podpis... :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zawał odwołany:evil_lol: Quote
Recommended Posts