Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda że tatka nie obfociłyście :lol: fotki z hodowli widziałam jego, ale to zawsze lepiej takie 'własne' widzieć :loveu:
bo mamusia Nefrit nie robi na mnie wrażenia najmniejszego :shake: no i ta fatalna broda :shake: Miejmy nadzieję że Vesper brodę po tatusiu mieć będzie:loveu::evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Weszko a masz wieści o siostrzyczce??

Nie mam ale zapytam :razz: Musimy z Aniko dograć stawkę na światówkę więc przy okazji dopytam o terminatora :razz:

Posted

Eria mama może wrażenia nie robi, za to babcia jak najbardziej a wiadomo,że co drugie pokolenie następuje ogromne podobieństwo.

Chociaż babcia też z tych jasnych pieprzaków (jak na laika przynajmniej tyle umiem powiedzieć) a bardziej podobają mi się te ciemne - to jednak bardzo urodziwa, smukła i dostojna;)

Posted

eria napisał(a):
szkoda że tatka nie obfociłyście :lol: fotki z hodowli widziałam jego, ale to zawsze lepiej takie 'własne' widzieć :loveu:
bo mamusia Nefrit nie robi na mnie wrażenia najmniejszego :shake: no i ta fatalna broda :shake: Miejmy nadzieję że Vesper brodę po tatusiu mieć będzie:loveu::evil_lol:

Też żałuję ale mam nadzieję że będzie okazja obfocić na światówce :razz:
Nefrit ma mało włosa ale za to bardzo szorstką szatę. Ma ładną głowę i jest elegancka. Może nie jest to suka zapierajaca dech jednak nie można powiedzieć że jest brzydka. Na tych fotach może nie wygląda wystawowo ale jak na mamę 10 szczeniąt jest w świetnej formie :loveu:
Taniu - to prawda babcia Regal jest super :loveu:

Oby Vesper wzięła z tych pokoleń co najlepsze :loveu:

Posted

Odzyskałam kompa w domu!!! Nie obyło się bez formatowania dysku ale chodzi dużo szybciej i jest zdrowiutki. NIestety z braku czasu nie zrobiłam archiwum poczty i trochę szkoda niektórych spraw ale cóż siła wyższa.

Znowu burza. Oszaleję.

Posted

Kropcia! Sto lat cię nie było :) Jak miło że wpadłaś!

Słuchajcie! Jeśli tylko w pracy klepną mi urlop - a nie przewiduję żeby nie - to jedziemy z sukami na obóz na Mazury! O taki Pracowite Wakacje z psem 2008 - pierwsza grupa: posłuszeństwo + Agility + Frisbee :) Będzie się działo hihi

Posted

[quote name='weszka']Kropcia! Sto lat cię nie było :) Jak miło że wpadłaś!

Ojjjj, to prawda :roll:. Na szczęście jutro już ostatni egzamin, i mam nadzieję wreszcie znajdzie się trochę więcej czasu. :multi:

Pozdrawiam i życzę udanego urlopu :)

PS: Będziecie na wystawie w sobotę? :) Tyyyle mnie tu nie było, a jeszcze więcej się pozmieniało, i nie jestem na bieżąco...:roll: