Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taniu ale super seria :loveu: I te z drogi też ci fajnie wyszły mimo tego deszczu, syfu i brudnej szyby :evil_lol:

bina66 napisał(a):
Dirki piękna panna, Vesper już taka duża!! Ile ją masz?

Dirki dziękuje za komplement :loveu: A Vesper jest u mnie od 31.05 choć jak przyjechałyśmy to już był 1 czerwca - prezencik na Dzień Dziecka :loveu:

LeCoyotte napisał(a):

to chyba taki bezwarunkowy odruch fotografa ratującego obiektyw przed psimi nosami:lol:

No właśnie! Ale i tak się nie udało :diabloti:

AnkaG napisał(a):

A miny weszki bezcenne. :evil_lol:

Jak to się mówi mam wszystko na twarzy :eviltong: Pełna gama emocji :p

Powiem Wam że stała się tragedia :placz: Przeglądałam wczoraj stronę światówki i opcje noclegów i ściągnął mi się jakiś cholerny trojan z jednej ze stron :placz: i mam po kompie - żyje własnym życiem, nie mogę tego wywalić no i nie mam kompa w domu póki co :angryy:

Posted

[quote name='Od-Nowa']jeszcze mam trochę tych zdjęć. postaram się wrzucić coś wieczorem ;)

padaczka kompa - totalna tragedia :placz:

Będę czekać z niecierpliwością na kolejne :)
Z kompem walczę. Wczoraj zaczęłam ale przerwała burza - tak się błyskało i grzmociło że ze strachu wyłączyłam komp. Poza tym skanowanie trwało parę godz. i już była późna noc i padłam. Dzisiaj podejmę kolejną próbę :roll:

[quote name='tangerine74']No i teraz to juz nie wiem czego bardziej zazdroszczę ;): tej szarej przytulaśnej miedzygatunkowej miłości w domu czy spotkania ze szczeniorkami i ich mamą :loveu:

Miłość jest rzeczywiście wielka :loveu: A spotkanie nie tylko było ze szczeniorami i mamą ale także był tata i babcia :loveu:

[quote name='ariss']Nie czytałam i nie wiem co się tu dzieje:shake::oops:

Stara bida jak to się mówi :razz:

Pogoda dzisiaj znów taka że można się pociąć. Chwilowo nie pada ale wieczorem i w nocy była masakra. Teraz ciemno, wieje, w sam raz żeby sie zapakować do łózka a nie siedzieć w biurze.

Posted

Miłość jest rzeczywiście wielka :loveu: A spotkanie nie tylko było ze szczeniorami i mamą ale także był tata i babcia :loveu:

i nie ma zdjęć taty ???????????

Posted

No właśnie nie ma :placz: Tata mieszkał osobno i jak oglądałyśmy tatę i jego siostrę to sprzęt foto był w samochodzie. A później już jakoś było zamieszanie i nie mamy ani jednej foty tatusia :( A szkoda bo jest piękny :loveu::loveu::loveu: i imponujący :loveu: - robi niesamowite wrażenie :-o Jego siostra Rhisbee też zresztą. Mam ich foty ale od hodowczyni.
A no i w ramach układów rodzinnych była też pół-siostra Vesper - Quanasta - z poprzedniego miotu, ta sama mama, inny tatuś.
Także wielka przyjemność obcować z taką wielką rodzinką :loveu:
No i widziałyśmy też mamę Dirulcową :loveu: Strasznie są z buzi podobne do siebie!

Pewnie każdy dostał maila o rasowych modach - pomyślałam a co mi tam i zgłosiłam sie na moda na sznaucerach :diabloti: Póki co jestem ja i Kojot - może sa jeszcze jacyś chętni? Tu dyskusja - zapraszam :cool1:

Posted

Bo są psy które są ładne i obiektywnie o tym wiadomo. Ale są też takie które są ładne i mają to coś :) I on tego czegoś ma mnóstwo! Jak wyszedł to mnie zatkało, a widziałam już duuuużo pieprzaków. Takie coś w sobie miała też mama Forsy...

Posted

Faaajnie by było... póki co zupełnie nie wiem co wyrośnie z tego małego ciałka. Prześmiesznie wygląda! Ale charakter ma super to wiem na 100% a na tym mi ogromnie zależało.