Doginka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ja też wróciłam, coś mnie łapało jakieś choróbsko, ale się nie dałam - 3 X dziennie piłam witaminkę C 1000 do rozpuszczania i teraz czuję się ok.:multi: A Tobie życzę szybciutkiego powrotu do zdrowotności;):loveu: Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 nie mogę sie doczekać fotek bieszczadzkich :loveu::loveu::loveu: ja nigdy nie weszłam na Tarnicę :placz: Quote
weszka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Wróciłyśmy późno w niedzielę. Wczoraj zamęt w pracy i właściwie już zapomniałam o całym wyjeździe :roll: Może dzisiaj wieczorem uda mi się wstawić trochę fotek. Ale mam kłopot z Bunią :shake: Właściwie nie chodzi - muszę ją nosić na schodach bo nie jest w stanie iść, sama nie może wstać z podłogi, chodzi baaardzo kiepsko, ciągnie tylne łapki :shake: Poza tym ma jakieś duszności :shake: Siedzę w pracy jak na szpilkach i jak wrócę to jedziemy do weta. Quote
eria Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tylne nogi to przeklenstwo duzych psow:placz::placz: Kreon tez ma coraz slabsze:roll: Quote
weszka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Kurcze mam nadzieję że się zbierze po raz kolejny bo jak nie to... :( Noszenie prawie 30 kg po schodach (całe szczęście z parteru) to na mój kręgosłup masakra... Quote
malawaszka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 o jejku :shake: trzymam :kciuki: żeby to nie było nic poważnego!!! Quote
AMIGA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Trzymam mocno kciuki za Buniaczka. Oby się okazało, że to nic powaznego i że wszystko będzie :bigok::bigok: Quote
weszka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 No więc jest tak średnio dobrze. Bunia miała wylew i ma porażoną jedną stronę :( stąd to pogorszenie. Dodatkowo ma jakieś brzydkie oskrzela i dlatego kaszle :shake: Dostała steryd i antybiotyk. Zobaczymy jak zareaguje. Oby wylew się nie powtórzył bo to też się zdarza. Ma mieć spokój, odpoczywać i nie mieć fundowanych atrakcji. Starość :placz: Quote
weszka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Na poprawę nastroju wkleję bieszczadzie fotki w drodze na Tarnicę i na szczycie Quote
weszka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 i jeszcze z trasy w połowie trasy z Ustrzyk :) weszka turystka :cool1: Quote
weszka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Wołosate - koniki huculskie :loveu: Dirki w ogródku z przyjaciółką Pekinką Quote
Matusz Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 trzymam kciuki za Bunię !!! śliczne zdjęcia :loveu: Quote
weszka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 i ostatnia seria na dziś - reszta w późniejszym terminie jeszcze koniki a tu już Dirulec ogrodowy sus :cool3: 4 kg pekinka terroryzowała Dirki przy jedzeniu - jadła bezczelnie z jej miski i jeszcze warczała :crazyeye: A Dirki potulnie czekała aż mała zje :loveu: i łapała w międzyczasie resztki :razz: Quote
weszka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Matusz napisał(a):trzymam kciuki za Bunię !!! śliczne zdjęcia :loveu: Dziękuję za kciuki i pochwałę zdjeć :) Quote
malawaszka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 aaale piękne fotki bieszczadzkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: trzymam :kciuki: za baBunię Quote
madziamn Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Weszko zdjęcia są prześliczne a ten sus niesamowity. Bardzo mocno trzymam kciuki za zdrówko Buni. Jeśli to możliwe to proszę pogłaszcz biedulkę. A Dirulca też wymiziaj co by zazdrosna nie była.:eviltong: Quote
eria Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Trzymamy kciuki za zdrówko Buni ! Fotki bieszczadzkie super:loveu: A co do zachowania Dirki i pekinki przy jedzeniu... Jak raz Foxi się dobrała w chwili mojej nieuwagi do miski łosia to ten zareagował tak samo jak Dirki, natychmiast się wycofał, stał z boku i czekał :lol: Quote
malawaszka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 eria napisał(a):A co do zachowania Dirki i pekinki przy jedzeniu... Jak raz Foxi się dobrała w chwili mojej nieuwagi do miski łosia to ten zareagował tak samo jak Dirki, natychmiast się wycofał, stał z boku i czekał :lol: pozazdrościć - u mnie to niewykonalne - od razu jest wojna :shake::mad: Czy ja dobrze widzę, że z baBunią lepiej??? :razz::loveu: Quote
Toska Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Weszko :lol: , dużo zdrówka dla Buni :loveu: , niech odpoczywa i zbiera siły :lol: zdjęcia piękne , Dirki urocza :loveu:, ale że tak dała się terroryzować :crazyeye: Quote
anetta Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ojej, Buńka :( Zdrowiej. Piękne widoki :loveu: Tylko wy tam byliście bo jakoś tam pusto...:lol: Quote
madziamn Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No co się cioteczki dziwicie Dirki doszła do wniosku że mniejszemu trzeba ustapic.:razz: Mądra psinka.Weszko a jak tam BUNIA??Delikatne głaskanko dla niej:glaszcze:dobrej nocki Quote
Ka-Vanga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Oj widze, ze i u Was problemy zdrowotne :-(. BARDZO MOCNO trzymam kciuki za zdrowko Buni!!!!!! Niech dziewczynka sobie wypoczywa i sie nie daje!!!!!! Fotki sliczne! Quote
Recommended Posts