Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też wróciłam, coś mnie łapało jakieś choróbsko, ale się nie dałam - 3 X dziennie piłam witaminkę C 1000 do rozpuszczania i teraz czuję się ok.:multi:

A Tobie życzę szybciutkiego powrotu do zdrowotności;):loveu:

Posted

Wróciłyśmy późno w niedzielę. Wczoraj zamęt w pracy i właściwie już zapomniałam o całym wyjeździe :roll: Może dzisiaj wieczorem uda mi się wstawić trochę fotek.
Ale mam kłopot z Bunią :shake: Właściwie nie chodzi - muszę ją nosić na schodach bo nie jest w stanie iść, sama nie może wstać z podłogi, chodzi baaardzo kiepsko, ciągnie tylne łapki :shake: Poza tym ma jakieś duszności :shake: Siedzę w pracy jak na szpilkach i jak wrócę to jedziemy do weta.

Posted

Kurcze mam nadzieję że się zbierze po raz kolejny bo jak nie to... :( Noszenie prawie 30 kg po schodach (całe szczęście z parteru) to na mój kręgosłup masakra...

Posted

No więc jest tak średnio dobrze. Bunia miała wylew i ma porażoną jedną stronę :( stąd to pogorszenie. Dodatkowo ma jakieś brzydkie oskrzela i dlatego kaszle :shake: Dostała steryd i antybiotyk. Zobaczymy jak zareaguje. Oby wylew się nie powtórzył bo to też się zdarza. Ma mieć spokój, odpoczywać i nie mieć fundowanych atrakcji. Starość :placz:

Posted

i ostatnia seria na dziś - reszta w późniejszym terminie

jeszcze koniki

a tu już Dirulec ogrodowy

sus :cool3:

4 kg pekinka terroryzowała Dirki przy jedzeniu - jadła bezczelnie z jej miski i jeszcze warczała :crazyeye: A Dirki potulnie czekała aż mała zje :loveu: i łapała w międzyczasie resztki :razz:

Posted

Weszko zdjęcia są prześliczne a ten sus niesamowity. Bardzo mocno trzymam kciuki za zdrówko Buni. Jeśli to możliwe to proszę pogłaszcz biedulkę. A Dirulca też wymiziaj co by zazdrosna nie była.:eviltong:

Posted

Trzymamy kciuki za zdrówko Buni !

Fotki bieszczadzkie super:loveu: A co do zachowania Dirki i pekinki przy jedzeniu... Jak raz Foxi się dobrała w chwili mojej nieuwagi do miski łosia to ten zareagował tak samo jak Dirki, natychmiast się wycofał, stał z boku i czekał :lol:

Posted

eria napisał(a):
A co do zachowania Dirki i pekinki przy jedzeniu... Jak raz Foxi się dobrała w chwili mojej nieuwagi do miski łosia to ten zareagował tak samo jak Dirki, natychmiast się wycofał, stał z boku i czekał :lol:

pozazdrościć - u mnie to niewykonalne - od razu jest wojna :shake::mad:

Czy ja dobrze widzę, że z baBunią lepiej??? :razz::loveu:

Posted

Weszko :lol: , dużo zdrówka dla Buni :loveu: , niech odpoczywa i zbiera siły :lol:

zdjęcia piękne , Dirki urocza :loveu:, ale że tak dała się terroryzować :crazyeye:

Posted

No co się cioteczki dziwicie Dirki doszła do wniosku że mniejszemu trzeba ustapic.:razz: Mądra psinka.Weszko a jak tam BUNIA??Delikatne głaskanko dla niej:glaszcze:dobrej nocki

Posted

Oj widze, ze i u Was problemy zdrowotne :-(.

BARDZO MOCNO trzymam kciuki za zdrowko Buni!!!!!! Niech dziewczynka sobie wypoczywa i sie nie daje!!!!!!

Fotki sliczne!