Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 weszka napisał(a):Fajnie że będziesz w Krakowie :multi: My rzecz jasna też to sie spotkamy :) O to super:multi: - tylko proszę o zaczepienie mnie, bo ja zazwyczaj na wystawach nie rozpoznaję ludzi:oops: - wiesz, stres i te sprawy, no i ja jestem shy:oops::p Quote
malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 a gdzie na ten spacerek się wybieracie??? po wystawie? :cool3: Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 malawaszka napisał(a):a gdzie na ten spacerek się wybieracie??? po wystawie? :cool3: Nie wiem, czy będzie spacerek, bo czasu może być mało:razz: i ja niestety skazana jestem na jazdę ze starsza panią, która moze nie chciec iść na spacerek z nami:-( Quote
weszka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Doginka napisał(a):O to super:multi: - tylko proszę o zaczepienie mnie, bo ja zazwyczaj na wystawach nie rozpoznaję ludzi:oops: - wiesz, stres i te sprawy, no i ja jestem shy:oops::p Ja mam tak samo :razz: malawaszka napisał(a):a gdzie na ten spacerek się wybieracie??? po wystawie? :cool3: A nie wiem - eria nas gdzieś musi zabrać bo ja tam nie znam spacerowych terenów. Doginka napisał(a):Nie wiem, czy będzie spacerek, bo czasu może być mało:razz: i ja niestety skazana jestem na jazdę ze starsza panią, która moze nie chciec iść na spacerek z nami:-( Buuu szkoda. Może w Krakowie się uda? W końcu wystawa jest przy parku :cool3: Quote
eria Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 weszka napisał(a): A nie wiem - eria nas gdzieś musi zabrać bo ja tam nie znam spacerowych terenów. :cool3: hihi Ruda Śląska -Bielszowice :cool3: :loveu: tereny bardzo fajne, gwarantuję :loveu: Quote
weszka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Byle pogoda była przyzwoita. Od kiedy jeżdżę na katowickie wystawy to zawsze jest wtedy syf :/ Quote
eria Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 weszka napisał(a):Byle pogoda była przyzwoita. Od kiedy jeżdżę na katowickie wystawy to zawsze jest wtedy syf :/ noo masz rację,zwykle jest paskudnie wtedy :roll::roll: Quote
weszka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Może w tym roku będzie wyjątek... specjalnie dla nas :roll::p Quote
AMIGA Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 W Krakowie to i ja się bardzo chętnie z Wami spotkam. Bedę kibicować naszej córci - Afrodycie, a sama będę bez swojej kudłaczki. Będę więc miała łatwiej Was powyłuskiwać z tłumu. I Wam będzie łatwiej zrobić punkt zborny przy mnie, bo taka najbardziej puciata przy ringu sznaucerowym to napewno będę ja:evil_lol: Quote
ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 weszka napisał(a):Może w tym roku będzie wyjątek... specjalnie dla nas :roll::p musi być!!!!!!!!!Z racji tego,że jadę tam pierwszy raz to przywiozę Wam piękne słoneczko:cool3::loveu: Quote
weszka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 A ja już mam plan na kolejną fajną wystawę :p Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 weszka napisał(a): Buuu szkoda. Może w Krakowie się uda? W końcu wystawa jest przy parku :cool3: Ale ja właśnie o Krakowie mówię:diabloti: - ale faktycznie park jest bliziutko:multi:, więc na 100% pójdziemy na spacerek:multi: weszka napisał(a):A ja już mam plan na kolejną fajną wystawę :p Czekam na propozycje:lol: Quote
weszka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Aaaa ja się zakręciłam że o Katowice Ci chodzi, a przecież nie jedziesz. Mój plan to majowa klubówka na Węgrzech - dostałam "zaproszenie" od hodowczyni Dirki i mamy zamiar się wybrać. Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 weszka napisał(a):Aaaa ja się zakręciłam że o Katowice Ci chodzi, a przecież nie jedziesz. Mój plan to majowa klubówka na Węgrzech - dostałam "zaproszenie" od hodowczyni Dirki i mamy zamiar się wybrać. Do maja to Gordon nie zarośnie:shake: Quote
anetta Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Jakie gluciory :turn-l: A nie można ich po prostu...fru na dwór? :hmmmm::diabloti: Quote
weszka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Hmmm no chyba nie w naszym klimacie, przynajmniej nie o tej porze roku bo długo by nie pociągnęły ;) Quote
eria Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 anetta napisał(a):Jakie gluciory :turn-l: A nie można ich po prostu...fru na dwór? :hmmmm::diabloti: też o tym pomyślałam :evil_lol:ale wyoraziłam sobie jakie spustoszenie siałyby te gluciory :evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Na dwór to ja dzisiaj dwie olbrzymki wywalę :angryy::mad: Dorwały się do beczek z karmą jak wyszłam z domu :mad::mad::angryy: i zniknęło X kg. To kolejny włam w ciągu kilku tyg. Muszę je gdzieś schować tylko nie wiem zbytnio gdzie :roll: Stoją tam od zawsze i nagle Dirki (bo to z pewnością jej pomysł) odkryła że da się częstować :mad: Małpiszon jeden. Teraz mnie chyba zaczadzą :angryy: Quote
eria Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 co tu powinnam napisać ? : :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 eria napisał(a):co tu powinnam napisać ? : :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To powinnaś napisać: :zly7::snipersm::2gunfire::chainsaw::x:bad-word::grab: Quote
eria Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 weszka napisał(a):To powinnaś napisać: :zly7::snipersm::2gunfire::chainsaw::x:bad-word::grab: ale kiedy ja bym była wniebowzięta jakby tak Kreon dobrał się do wora z karmą :evil_lol: za to powyższe napisałabym gdyby zrobiła to Foxi :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 haha łomatko współczuję :lol: ups nie ta emotka :evil_lol: ale jakie Ty masz te beczki na karmę że Dirki otwiera :-o Quote
AnkaG Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wpadłam do was i od razu humorek lepszy. Sorki ale widzę pękatą Dirki oczyma wyobraźni. :evil_lol: I w nocy koo w kącie. Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 AnkaG napisał(a):Wpadłam do was i od razu humorek lepszy. Sorki ale widzę pękatą Dirki oczyma wyobraźni. :evil_lol: I w nocy koo w kącie. :megagrin::megagrin::megagrin::painting::roflt::roflt::roflt: - nocny spacerek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
monita Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Tu nie ma nic do śmiechu ;) ... teraz kupa, będzie miała postać, kulek karmy :roll: Quote
Recommended Posts