red Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Wczoraj, kiedy jechałam z Dorką do Katowic, przypomniała nam się podróż z Lenką, to już rok..... pamiętamy....wszystkie pamiętamy, bo to bardzo bolało. Masz rację Mariolko, ta śmierć była bezsensowna. Lenko pamiętamy ...... Nadal nie zaglądam wstecz wątku, nie mogę patrzeć na jej zdjęcia:-( Quote
dorota1 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dziś mijają dwa lata od śmierci Lenki:-( Czy ktoś jescze o niej pamięta? Ona nie zdążyła do mnie dotrzeć,a ja często o niej myślę, bo to była straszna tragedia i taka głupia, niepotrzebna śmierć:placz: Quote
red Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='dorota1']Dziś mijają dwa lata od śmierci Lenki:-( Czy ktoś jescze o niej pamięta? Ona nie zdążyła do mnie dotrzeć,a ja często o niej myślę, bo to była straszna tragedia i taka głupia, niepotrzebna śmierć:placz:[/QUOTE]Doroto, pamiętamy, choć kolejne psy i ich dramaty ciągniemy, by im pomóc..... Lenka na zawsze jest w moim sercu. Często o niej mówię, jej śmierć boli mnie tak bardzo jak żadna inna......nie mogę się wyzbyć tego uczucia. Byłaby taka szczęśliwa po tym co przeżyła w swojej rocznej niewoli:-(:-(:-( Quote
dorota1 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Lenko, to dziś trzecia rocznica. Ja wciąż pamiętam:-( Quote
dorota1 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Czy ktoś jeszcze wspomina Lenkę? To już 4 lata:-( Quote
red Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Nigdy nie zapomnę Lenki i koszmaru jaki przeżyła. Nigdy przez te 4 lata nie zajrzałam wstecz do zdjęć Lenki, ta śmierć boli mnie najbardziej ze wszystkich, jakie przeżyłam z pieskami. Byłaby taka szczęśliwa.....Kiedy przejeżdżam koło domu, w którym zgotowano jej te "super warunki", mam odczucie jakbym mijała jakiś obóz konc. Śmierć Lenki wszystkich uderzyła, zaskoczyła.....Mam nadzieję, że jest szczęśliwa..... Quote
Recommended Posts