Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj, kiedy jechałam z Dorką do Katowic, przypomniała nam się podróż z Lenką, to już rok..... pamiętamy....wszystkie pamiętamy, bo to bardzo bolało. Masz rację Mariolko, ta śmierć była bezsensowna.
Lenko pamiętamy ......

Nadal nie zaglądam wstecz wątku, nie mogę patrzeć na jej zdjęcia:-(

• 11 months later...
Posted

Dziś mijają dwa lata od śmierci Lenki:-( Czy ktoś jescze o niej pamięta? Ona nie zdążyła do mnie dotrzeć,a ja często o niej myślę, bo to była straszna tragedia i taka głupia, niepotrzebna śmierć:placz:

Posted

[quote name='dorota1']Dziś mijają dwa lata od śmierci Lenki:-( Czy ktoś jescze o niej pamięta? Ona nie zdążyła do mnie dotrzeć,a ja często o niej myślę, bo to była straszna tragedia i taka głupia, niepotrzebna śmierć:placz:[/QUOTE]Doroto, pamiętamy, choć kolejne psy i ich dramaty ciągniemy, by im pomóc..... Lenka na zawsze jest w moim sercu. Często o niej mówię, jej śmierć boli mnie tak bardzo jak żadna inna......nie mogę się wyzbyć tego uczucia. Byłaby taka szczęśliwa po tym co przeżyła w swojej rocznej niewoli:-(:-(:-(

• 1 year later...
  • 11 months later...
Posted

Nigdy nie zapomnę Lenki i koszmaru jaki przeżyła. Nigdy przez te 4 lata nie zajrzałam wstecz do zdjęć Lenki, ta śmierć boli mnie najbardziej ze wszystkich, jakie przeżyłam z pieskami. Byłaby taka szczęśliwa.....Kiedy przejeżdżam koło domu, w którym zgotowano jej te "super warunki", mam odczucie jakbym mijała jakiś obóz konc. Śmierć Lenki wszystkich uderzyła, zaskoczyła.....Mam nadzieję, że jest szczęśliwa.....

• 11 months later...