gallegro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 red napisał(a):Niestety, sunia już ma imię LENKA, tak wybrały dziewczyny, które się nią opiekują (w końcu mają takie prawo)... A czemuż to "niestety" :roll:. Lenka to bardzo ładne imię ;). Quote
Tigraa Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Lenka, bardzo ładne imię i pasuje do niej. Szukamy domku. Quote
red Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 gallegro napisał(a):A czemuż to "niestety" :roll:. Lenka to bardzo ładne imię ;). Mnie też się podoba.....Myślałam, że Ania będzie zawiedziona, że nie "Ada"..... Quote
red Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Lenka dziś była na spacerku ( w szelkach) daleko ...daleko ..co ją bardzo cieszyło. Ma apetyt i jest coraz fajniejsza. Niedługo sterylka... i domek poszukiwany:shake::shake::shake: Quote
gallegro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 red napisał(a):Lenka dziś była na spacerku ( w szelkach) daleko ...daleko ..co ją bardzo cieszyło... Nie dziwię się, zważywszy jakie to "spacerki" zafundował suni jej pan-zwyrodnialec :shake:. Quote
red Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ważna wiadomość::multi: Lenka zrobiła dziś kupkę na spacerze (po raz pierwszy). Biedactwo - kto miał ją nauczyć, że tak trzeba.... Sunia robi postępy, krok po kroku w kierunku nowego domku (ale narazie cisza.....):shake: Quote
gallegro Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kolejny fajny banerek. A tak przy okazji... jest szansa, że banerek Jokera nie będzie już potrzebny ;). Quote
Makuuu Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 tak na biegu machnięty tylko :). tak wracając do Jokera... Nadal trzymam kciuki bardzo mocno i usuwam banerek z podpisu... Quote
red Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Makuu, dzięki za śliczny banerek, nie mogłam wejść na dogo, bardzo długo się wczytuje. Quote
mar.gajko Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 No więc tak. Na specery LECIMY, nie ma juz mowy o podkurczonych nogach; strachu. Lecimy i podskakujemy. Kupki i siku staramy sie robić na spacerkach. Jemy pięknie. Glisty wytępione mam nadzieję - dostała trzydniówkę Aniprazolu. A co się działo, co się dziąło jak śnieg zobaczyliśmy!!!! Podskoki, tarzanko, kopanko, wywracanko. Hopsztosy okrutne. Na smyczce chodzimy, hmmmm, tak sobie, więc teraz zamiast długiej linki w części mamy krótką smycz "na nauki". Lenka "podgryza" po nogach; musimy się oduczać, traktujeto jako świetną zabawę, ale każda dobrze wychowana panna wie, że nie można tak robić i tłumaczymy sobie. Czasami zachowuej się jak 3 miesięczny szczeniak i myślę, że "nadrabia" zaległości. Dostałą jeżyka takiego psiego do zabawy do kojca i uwielbia go. Jak wchodze to szybko go chowa do budki, chyba żebym jej nie zabrała. Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej. Jej budka jest ocieplona (spód 10, boki 5 styropianu) więc jest jej cieplutko. Jak tylko zwolni się meijsce w pawilonie będzie zabieg sterylizacji, bo musi być po narkozie i zabiegu przynajmniej kilak dni w ciepełku. Quote
mar.gajko Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Napisałam długo, długo o Leneczce, ale mi wcięło. Napiszę potem. Quote
mar.gajko Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Jak widze nei wcięło, cioteczki odwiedzać Lenkę. Zdjęcia są jakieś porobione, ale ich jeszce nie mam. Jak tylko dostanę to wkleję. Quote
red Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ale niespodzianka.... Mariolko masz już dostęp do netu? Dzieki za relację z życia Lenki. Szukanie jej domku jest dla mnie priorytetem, jest na allegro, ma banerek, a jak będą jakieś nowe zdjęcia np. ze spacerku to wkleimy je na allegro, bo te z wątku są robione telefonem i wręcz tragiczne:-( Sunia dopiero poznaje świat, biedactwo nie miała nigdy zabawki....dlatego pokochała swojego jeżyka. Lenka nigdzie nia miałaby tak dobrze, jak pod Twoją opieką (zwłaszcza teraz, kiedy uczy się wszystkiego), dziękuję za wszystko co dla niej robicie:buzi:. Ona mi bardzo lezy na sercu:-( Quote
mar.gajko Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Aniu, wygląda na to że jest szcęsliwa, wiem, że będzie jeszcze lepiej w nowym JEJ domku, ale teraz jest taka już radosna. I obszczekuje się z sunią huską; inne psiaki zwłaszcza małe bardzo lubi; chce się bawić. Zachowuje się już jak każdy przeciętny pies w hotelu. Czasami poszczeka, cieszy się na człowieka, je ładnie, kupy stara sie ropbić na spacerach. Szleje i tarza się, na 5 m lince biega tak że nie nadązy się oczyma; na krótkiej staramy sie troszeczkę ją uczyć "manier". Quote
red Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Na pewna jest szczęśliwa, ma wszystko, co powinna mieć (no prawie), stały człowiek też się z czasem znajdzie. Piszcie w miarę możliwości, noi jakies zdjęcia, może pomogą w znalezieniu domku. Podziwiam Was za Waszą pracę, kochane krakowianki.... Quote
red Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Czekamy na zdjęcia Lenki, wkleimy na allegro tą piękna buźkę.... Quote
Tigraa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Mariola, dziękuję Tobie i Luizie za przyjęcie pod swoje skrzydła naszej radomskiej Lenki :buzi: :buzi: A jak się miewa nasza kochana Azulka?:loveu: Ucałuj ją mooocno ode mnie. Quote
mar.gajko Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Czwarty raz próbuje coś napisać, wrrrrrrrrrrrrrr Quote
gallegro Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 W Krakowie sunia wyładniała i wygląda na to, że nabrała ciałka ;). Quote
jayo Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 mar.gajko napisał(a):http://img516.imageshack.us/img516/4669/lenatb5.jpg Czwarty raz próbuje coś napisać, wrrrrrrrrrrrrrr Cudna jest panienka :roll: Troche z pysia i zachowan podobna do Lejli, ktora zalegla u nas na DT :-) Pewnie jak jej jeżyk nie starczy, bedzie testowac wszystko inne .. Quote
mar.gajko Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Usiłuję, i usiłuję coś napisać i ciągle mi zżera. Lenka na zdjęciach jest troszeczkę "nieswoja"; robione kilka dni po przyjeździe i robiła ciotka Jagienka i Karusia (a nie "mamusia") Quote
mar.gajko Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Może w weekend uda się jescze jakieś zdjątka cyknąć, takie "biegane". Boszaleństwa uprawiane na śniegu to poprostu rozkosz. I podskakiwanie, i norzenie, i parskanie. Quote
red Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Śliczna sunieczka, to ostatnie zdjęcie można wkleić na allegro. Poproszę Gallegro. Całuski dla Lenki i dla was też. Quote
Recommended Posts