Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od nas też spóźnione, ale szczerze najlepsze życzenia :new-bday:
Nasi panowie sa w podobnym wieku, też też niedługo będzie miał czwarte urodziny ;)

A ja chciałam się zapytać jeszcze, jak Twoje prawo jazdy ? Kiedy masz egzamin? :)

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuje wszystkim za życzenia :loveu: i te w terminie i spóźnione, liczą się chęci ;)

A u mnie świetnie. Cieszy mnie fakt, jak ludzie piszą o szkole, jak to beznadziejnie, a ja nadal mam wakacje :loveu: nawet nie wiecie jaką miałam radochę jak pierwszego września jechałam na pociąg do Warszawy a otaczali mnie ze wszystkich stron ludzi ubrani na galowo :evil_lol::loveu:.
Od początku idąc. 1 wrześnie wybyłam z przyjaciółką do Wawy, na kolejny koncert Simple Plan. Było cudownie, niesamowicie, nieziemnsko, fantastycznie etc. Jeszcze lepiej niż na Ursynaliach. Mimo że ludzie nie zdali egzaminu, było tylko pół Stodoły zapełnione, i tak atmosfera była genialne, podobno byliśmy głośniej niż dwa razy większe publiczności. Piercziemu się bardzo podobała nasza akcja z kartkami 's.o.s' na jednej z piosenek, ogólnie widać było że najpierw byli rozczarowani ilością osób, ale potem im się podobało, chyba równie jak nam. Generalnie cudownie.
W drugi dzień pochodziłyśmy po Wawie, po moich ukochanych Łazienkach i Centrum, zjadłyśmy świetne pierogi i trzeba było wracać.
3 wrześnie wyjazd na obóz integracyjny z uczelni tzw Świeżak. Na początku byłyśmy trochę przerażone, ale okazało się genialnie. Najlepszy wyjazd tych wakacji, ludzie świetni, co prawda nie poznałam większości dziewczyn no ale nic :D Dalej nie rozumiem jak ja to przeżyłam, śpiąc góra 3 godziny dziennie przez tydzień, już nie mówiąc o mojej biednej wątrobie, które potem przez dwa dni po powrocie jeszcze się pozbierać nie mogła xd Nagrałam się w piłkarzyki o mistrzostwa burundi/ugandy/etiopi i innych takich, poskakałam na trampolinie, generalnie się pointegrowałam jak nigdy. A przebojem wyjazdu były 'Trudne sprawy' :D
Po powrocie dwie dokupione jazdy i we wtorek 13.09 egzamin na prawko. Nie wiem do teraz jakim cudem, ale zdałam, za pierwszym podejściem:loveu: trafił mi się na prawde fajny egzaminator, i przez to się mało stresowałam, jeździło mi się dobrze. Dwa razy mi co prawda silnik zgasł, co mi się ostatnimi czasy nie zdarzało, i w zasadzie mogliby mnie za to oblać, ale przymknął oko.
A wczoraj pozbyłam się ostatniej ósemki, najszybciej, bez mdlenia, i z najmniejszą jak do tej pory
opuchlizną.
O i jeszcze na akcji organizowanej przez schronisko nasze na krakowskich Błoniach do adopcji poszła moja kochana Melania, jedna z najkochańszych i chyba najbardziej ułożonych psów w schronisku, a spędziła tam 3 lata, bo czarna, zwykła, niewyróżniająca sie. W końcu ktoś ją dostrzegł i ma swój wspaniały dom :loveu:

Generalnie wrzesień najlepszym miesiącem moich wakacji:loveu::loveu:
Tylko sprawa z Ditą stoi w miejscu i nie wiem czy ruszy..

Posted

ogromne gratulacje za zdany egzamin :)
widać, że wszystko ładnie Ci się układa i bardzo Ci tego życzę aby dalej tak było :D le jeszcze trochę i nam wakacje się kończą :(
i co będzie kilkudniowa faza pokoncertowa? :D

Posted

Niestety, ale zanosi się na to, że studia to będzie na prawdę fajny czas ;)

Faza pokoncertowa była tylko jeden dzień, bo potem od razu pojechałam na ten obóz i nie miałam czasu nawet myśleć o tym. W pierwsze dni pojęczałam coś koleżankom wieczorem o nich i tyle. W sumie taki natychmiastowy wyjazd to dobre lekarstwo na depresję pokoncertową ;) Chociaż z drugiej strony mi trochę brakowało tego siedzenia przed laptopem i wpatrywania się z filmiki z koncertu :D

kilka cyknięć z Wawy
łazienki:loveu:

Warszawski Big Ben :D

Widok z Gubałówki, z obozu

i nasz średnio udany napis :D 'świeżak 2011' jakby ktoś nie widział xd
ja jestem dolną częścią 'i' xd

Posted

prawka po raz n-ty nie będę już gratulować ;) ale mam rozumieć że na zlot jedziemy samochodem tak? :diabloti: liczę na to że też zdam do tego czasu więc możemy się zmieniać :evil_lol:

a zdjęcia to ja już dawno widziałam :eviltong:

btw. znów pojechałaś do Wawy without me :angryy::angryy: