*Magda* Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Avaloth'] http://wd8.photoblog.pl/np4/201108/62/102294267.jpg Chester dzisiaj kończy 4 lata :) 100 lat dla Chester'ka :loveu: Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Wszystkiego najlepszego dla krowiastego! :new-bday: przepraszamy za spóźnione życzonka. :roll: Quote
Ewa&Duffel Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Od nas też spóźnione, ale szczerze najlepsze życzenia :new-bday: Nasi panowie sa w podobnym wieku, też też niedługo będzie miał czwarte urodziny ;) A ja chciałam się zapytać jeszcze, jak Twoje prawo jazdy ? Kiedy masz egzamin? :) Quote
cockermaister Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Spóźnione 100 latek dla Chesterka ;) Quote
Avaloth Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Dziękuje wszystkim za życzenia :loveu: i te w terminie i spóźnione, liczą się chęci ;) A u mnie świetnie. Cieszy mnie fakt, jak ludzie piszą o szkole, jak to beznadziejnie, a ja nadal mam wakacje :loveu: nawet nie wiecie jaką miałam radochę jak pierwszego września jechałam na pociąg do Warszawy a otaczali mnie ze wszystkich stron ludzi ubrani na galowo :evil_lol::loveu:. Od początku idąc. 1 wrześnie wybyłam z przyjaciółką do Wawy, na kolejny koncert Simple Plan. Było cudownie, niesamowicie, nieziemnsko, fantastycznie etc. Jeszcze lepiej niż na Ursynaliach. Mimo że ludzie nie zdali egzaminu, było tylko pół Stodoły zapełnione, i tak atmosfera była genialne, podobno byliśmy głośniej niż dwa razy większe publiczności. Piercziemu się bardzo podobała nasza akcja z kartkami 's.o.s' na jednej z piosenek, ogólnie widać było że najpierw byli rozczarowani ilością osób, ale potem im się podobało, chyba równie jak nam. Generalnie cudownie. W drugi dzień pochodziłyśmy po Wawie, po moich ukochanych Łazienkach i Centrum, zjadłyśmy świetne pierogi i trzeba było wracać. 3 wrześnie wyjazd na obóz integracyjny z uczelni tzw Świeżak. Na początku byłyśmy trochę przerażone, ale okazało się genialnie. Najlepszy wyjazd tych wakacji, ludzie świetni, co prawda nie poznałam większości dziewczyn no ale nic :D Dalej nie rozumiem jak ja to przeżyłam, śpiąc góra 3 godziny dziennie przez tydzień, już nie mówiąc o mojej biednej wątrobie, które potem przez dwa dni po powrocie jeszcze się pozbierać nie mogła xd Nagrałam się w piłkarzyki o mistrzostwa burundi/ugandy/etiopi i innych takich, poskakałam na trampolinie, generalnie się pointegrowałam jak nigdy. A przebojem wyjazdu były 'Trudne sprawy' :D Po powrocie dwie dokupione jazdy i we wtorek 13.09 egzamin na prawko. Nie wiem do teraz jakim cudem, ale zdałam, za pierwszym podejściem:loveu: trafił mi się na prawde fajny egzaminator, i przez to się mało stresowałam, jeździło mi się dobrze. Dwa razy mi co prawda silnik zgasł, co mi się ostatnimi czasy nie zdarzało, i w zasadzie mogliby mnie za to oblać, ale przymknął oko. A wczoraj pozbyłam się ostatniej ósemki, najszybciej, bez mdlenia, i z najmniejszą jak do tej pory opuchlizną. O i jeszcze na akcji organizowanej przez schronisko nasze na krakowskich Błoniach do adopcji poszła moja kochana Melania, jedna z najkochańszych i chyba najbardziej ułożonych psów w schronisku, a spędziła tam 3 lata, bo czarna, zwykła, niewyróżniająca sie. W końcu ktoś ją dostrzegł i ma swój wspaniały dom :loveu: Generalnie wrzesień najlepszym miesiącem moich wakacji:loveu::loveu: Tylko sprawa z Ditą stoi w miejscu i nie wiem czy ruszy.. Quote
Kisses Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Idź się schowaj z tymi wakacjami :D Gratuluję prawka, teraz dawaj do Rzeszowa! Quote
kalyna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 ogromne gratulacje za zdany egzamin :) widać, że wszystko ładnie Ci się układa i bardzo Ci tego życzę aby dalej tak było :D le jeszcze trochę i nam wakacje się kończą :( i co będzie kilkudniowa faza pokoncertowa? :D Quote
Avaloth Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Niestety, ale zanosi się na to, że studia to będzie na prawdę fajny czas ;) Faza pokoncertowa była tylko jeden dzień, bo potem od razu pojechałam na ten obóz i nie miałam czasu nawet myśleć o tym. W pierwsze dni pojęczałam coś koleżankom wieczorem o nich i tyle. W sumie taki natychmiastowy wyjazd to dobre lekarstwo na depresję pokoncertową ;) Chociaż z drugiej strony mi trochę brakowało tego siedzenia przed laptopem i wpatrywania się z filmiki z koncertu :D kilka cyknięć z Wawy łazienki:loveu: Warszawski Big Ben :D Widok z Gubałówki, z obozu i nasz średnio udany napis :D 'świeżak 2011' jakby ktoś nie widział xd ja jestem dolną częścią 'i' xd Quote
NightQueen Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 prawka po raz n-ty nie będę już gratulować ;) ale mam rozumieć że na zlot jedziemy samochodem tak? :diabloti: liczę na to że też zdam do tego czasu więc możemy się zmieniać :evil_lol: a zdjęcia to ja już dawno widziałam :eviltong: btw. znów pojechałaś do Wawy without me :angryy::angryy: Quote
Kisses Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/295960_257048600996126_100000729648573_825778_31912889_n.jpg :loveu: Quote
C&B Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/298678_256115901089396_100000729648573_823083_1949954468_n.jpg poznałam cię bez czytania podpisu, na prawdę :diabloti: Quote
przeszlus Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 to jest napis ? o.O Fajny, fajny. Quote
Kashdog Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Gratuluję prawka! Teraz tylko w samochód wsiąść i do Kielc przyjechać :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ona najpierw do Poznania przyjeżdża :diabloti: Szczęściara :D:D ^^ Quote
Ewa&Duffel Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 To gratuluję prawka :) Mi się niestety już 2 razy nie udało... Quote
przeszlus Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 kolejny będzie lepszy, kiedyś się uda. Nie złam sobie na tym ducha. Quote
Sweet Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):To gratuluję prawka :) Mi się niestety już 2 razy nie udało... Mi też 2 razy się nie udało. Oby 3 był dla nas szczęśliwy ;) Quote
Avaloth Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Zapraszam na bazarek z różnościami na pokrycie kosztów operacji nóżki kochanego Maniutka, który przebywa u Ulv ;) odnośnik w podpisie Quote
KT Arts Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Troszke spóźnione, ale... gratuluję prawka ;) Quote
Recommended Posts