Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czemu Weny nie będzie za rok?

jak powiedziałam rodzicom, że za rok prawdopodobnie zlot nad morzem i na dwa tyg. to od razu odpowiedzieli, że jak z psem to nigdzie nie jadę. To jest główny powód ;) zobaczymy jak to będzie, jeszcze dużo czasu mamy hehe

Posted

Melduję że z Adą, zwalimy ci się na głowę z piątku na sobotę :diabloti::evil_lol:
Ada urobiła familię i może nocować, natomiast mojej familii wsio jedno gdzie nocuje :eviltong:

także spotkamy się w piątek, Ada chyba wieczorek ok. 19 dołączy, a ja będę w Krk wcześniej, bo tak mam dojazd jakoś, to najwyżej pójdziemy gdzieś posiedzieć i poczekamy na czarownicę :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']Melduję że z Adą, zwalimy ci się na głowę z piątku na sobotę :diabloti::evil_lol:
Ada urobiła familię i może nocować, natomiast mojej familii wsio jedno gdzie nocuje :eviltong:

także spotkamy się w piątek, Ada chyba wieczorek ok. 19 dołączy, a ja będę w Krk wcześniej, bo tak mam dojazd jakoś, to najwyżej pójdziemy gdzieś posiedzieć i poczekamy na czarownicę :diabloti:

Ja potwierdzam słowa Patrycji :diabloti:
Będziesz musiała z nami wytrzymać :D :loveu:

Swoją drogą pati ładnie mnie nazywasz :evil_lol: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']Ja potwierdzam słowa Patrycji :diabloti:
Będziesz musiała z nami wytrzymać :D :loveu:

Swoją drogą pati ładnie mnie nazywasz :evil_lol: :loveu: :diabloti:

mów za siebie :diabloti: Iśka ma małżeński i obowiązek ze mną wytrzymać na dobre i na złe, aż do śmierci ... :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']mów za siebie :diabloti: Iśka ma małżeński i obowiązek ze mną wytrzymać na dobre i na złe, aż do śmierci ... :evil_lol:[/QUOTE]

Biedna Kobieta, nie wie w co się wpakowała :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']mów za siebie :diabloti: Iśka ma małżeński i obowiązek ze mną wytrzymać na dobre i na złe, aż do śmierci ... :evil_lol:[/QUOTE]

I być dobrym ojcem, o! :diabloti:

Właśnie ojczulku, jutro jestem w Krakowie ale w kierunku zakupowym - Bonarka :evil_lol:

Posted

To ty też jesteś jej żonką? :cool3:
Iś, ile ty już ich masz? :diabloti:

Posted

[quote name='Foxowa']I być dobrym ojcem, o! :diabloti:

Właśnie ojczulku, jutro jestem w Krakowie ale w kierunku zakupowym - Bonarka :evil_lol:[/QUOTE]

O tak tak, bo mamusie wspaniałą już masz, tylko ojciec się nie może określić :evil_lol: ale damy mu sprawę o alimenty i zaraz się nauczy :diabloti:

to lipa, my się w piątek spotykamy z Adą i Iśką, szkoda że wtedy cię nie będzie bo byś dołączyła :p

[quote name='C&B']To ty też jesteś jej żonką? :cool3:
Iś, ile ty już ich masz? :diabloti:[/QUOTE]

jakie też? :mad:
sugerujesz że mój chłop się bździ na boku? :mad::diabloti::evil_lol:

Ja jestem ta pierwsza - prawowita

Posted

Ostatnio pisała, że jest moim mężem,więc widocznie tak :diabloti:

Iś, twoje życzenie mi powodzenia poskutkowało - jadę! :evil_lol:

Posted

Ja i tak będę się widziała z nią dopiero za rok, więc nie czuj się zdradzona :evil_lol: nasz związek nie ma dalszej przyszlości raczej :diabloti:

Posted

Haha moda na sukces :evil_lol::evil_lol:
Generalnie, z tego co pamiętam to tak. Patrycja jest moją żoną, tudzież matką mego dziecka czyli Foksowej. Ada jest moim chłopakiem, a jednocześnie siostrą Patrycji. Domć jest moim mężem(czy żoną?). No i na ten moment pamiętam tyle, ale ja niczego pewna nie jestem :diabloti:

C& bardzo się cieszę.
Foksowo, do Bonarki mam daleko, drugi koniec Krakowa, także miłych zakupów:diabloti:
Ado, wiem już gdzie jest Sołtysowska, znaczy mniej więcej, wiem od jakiej ulicy jest przecznicą xd Ale generalnie spotkanie na rynku tudzież dworcu mi pasuje, a Ty tam od siebie chyba jednym tramwajkiem dojedziesz.
Patusiu- dobrze :loveu::diabloti:

Mój pies będzie miał przerąbane, na co dzień taka rodzina, trzy dni spokoju mu dali, to się zwalą jakieś dwie wariatki :evil_lol:

Posted

[quote name='Avaloth']
Ado, wiem już gdzie jest Sołtysowska, znaczy mniej więcej, wiem od jakiej ulicy jest przecznicą xd Ale generalnie spotkanie na rynku tudzież dworcu mi pasuje, a Ty tam od siebie chyba jednym tramwajkiem dojedziesz.

Mój pies będzie miał przerąbane, na co dzień taka rodzina, trzy dni spokoju mu dali, to się zwalą jakieś dwie wariatki :evil_lol:[/QUOTE]

O to dobrze :) A wiesz czy tam jest daleko na tramwaj czy jakiś autobus? A i jeszcze, bo jak pojedziemy do Ciebie, to bilety dostaniemy gdzieś tam po drodze tak? ;)

Oj tam:P da radę:D Muszę mieć z nim zdjęcie :diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']O to dobrze :) A wiesz czy tam jest daleko na tramwaj czy jakiś autobus? A i jeszcze, bo jak pojedziemy do Ciebie, to bilety dostaniemy gdzieś tam po drodze tak? ;)

Oj tam:P da radę:D Muszę mieć z nim zdjęcie :diabloti:[/QUOTE]
Nie wiem, bo nie wiem dokładnie w którym to miejscu. Na pewno tam się dojedzie pod galerię jednym autobusem, bo to jest na prostej drodze, Ty jesteś od Ronda Mogilskiego w prawo, Galeria w lewo xd najlepiej by było gdybyś sie dowiedziała jaki tam przystanek jest, wtedy bym Ci autobus od razu znalazła. Albo hotel ma jaką stronę internetową? To może tam coś wykminię.

Taa, bilety się po drodze kupi, Pati lubi jak automat jej 'losuje' więc nie będę jej odbierać przyjemności i nie kupię wcześniej :D:D

Posted

[quote name='Avaloth']Nie wiem, bo nie wiem dokładnie w którym to miejscu. Na pewno tam się dojedzie pod galerię jednym autobusem, bo to jest na prostej drodze, Ty jesteś od Ronda Mogilskiego w prawo, Galeria w lewo xd najlepiej by było gdybyś sie dowiedziała jaki tam przystanek jest, wtedy bym Ci autobus od razu znalazła. Albo hotel ma jaką stronę internetową? To może tam coś wykminię.

Taa, bilety się po drodze kupi, Pati lubi jak automat jej 'losuje' więc nie będę jej odbierać przyjemności i nie kupię wcześniej :D:D

Hotel ma taką stronę: http://www.hostelrest.pl/ ;)
Bo my generalnie mamy jeździć podobno do Krk jakimiś busikami które z tego hotelu są, bo moja mama dzwoniła tam dzisiaj i jej powiedzieli, że mają jakieś busiki i nawet tanie są, ale tak generalnie się pytam, więc nie musisz szukać niczego, ale tak sama dla siebie chciałam wiedzieć ;)

To dobrze, że można po drodze kupić ;)

Posted

[quote name='Sweet']Hotel ma taką stronę: http://www.hostelrest.pl/ ;)
Bo my generalnie mamy jeździć podobno do Krk jakimiś busikami które z tego hotelu są, bo moja mama dzwoniła tam dzisiaj i jej powiedzieli, że mają jakieś busiki i nawet tanie są, ale tak generalnie się pytam, więc nie musisz szukać niczego, ale tak sama dla siebie chciałam wiedzieć ;)

To dobrze, że można po drodze kupić ;)
O ja, to jest na jakimś innym końcu ulicy niż ja patrzyłam :D acz stamtąd też powinnaś mieć tramwaj, tylko nie wiem jak daleko od hotelu są Aleje Pokoju, gdzie ten tramwaj jeździ.
To się jeszcze zgadamy jakoś, jak już będziesz i będziesz wiedzieć conieco xd

Posted

[quote name='Avaloth']O ja, to jest na jakimś innym końcu ulicy niż ja patrzyłam :D acz stamtąd też powinnaś mieć tramwaj, tylko nie wiem jak daleko od hotelu są Aleje Pokoju, gdzie ten tramwaj jeździ.
To się jeszcze zgadamy jakoś, jak już będziesz i będziesz wiedzieć conieco xd[/QUOTE]

No ;) Ja tam Krk wcale nie znam więc wiesz :D Jakoś tam sobie damy rade z dojechaniem na rynek ;)
No, bo muszę Ci powiedzieć dokładnie na którą godzinę, będę w ogóle na tym rynku tak dokładniej ;) ale na pewno nie później niż pisałam ;)

Posted

[quote name='Avaloth']

Taa, bilety się po drodze kupi, Pati lubi jak automat jej 'losuje' więc nie będę jej odbierać przyjemności i nie kupię wcześniej :D:D[/QUOTE]

:roflt:
hahaha :evil_lol: