Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NightQueen napisał(a):
k
na początku mi się nie spodobało, ale jakoś w desperacji bo nie leciało nic innego :diabloti: się wzmogłam i przetrwałam i nawet mi się podoba, Aria i Ezra są the best :loveu::p

haha:D No oni są najlepsi :loveu:
A ja seriali ostatnio tyle nowych oglądałam :evil_lol: Jakbyś chciała to mogę Ci podać nazwy :)

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tepes']Jo mom wszystkie ksiazki co na razie wyszły i książka czyto sie dużo lepi;)
"Zjadłeś moją wróżkę chrzestną" wzrok cieloka "Przepraszam" no niech mie ktoś zabijee

książki są zawsze lepsze od filmów, ale trzeba mieć na nie czas :p
hhehehehe to było dobre i durne jak nie wiem :evil_lol::evil_lol: a ostatnio odcinek oglądałaś? wczorajszy bo nie wiem czy mogę spoilerem walnąć :evil_lol:

[quote name='Sweet']haha:D No oni są najlepsi :loveu:
A ja seriali ostatnio tyle nowych oglądałam :evil_lol: Jakbyś chciała to mogę Ci podać nazwy :)

ja w ogóle dużo oglądam seriali, na przemian, jak się jeden kończy to drugi się zaczyna :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Ja też jak skończyłam PW to zaczęłam Plotkarkę, a jak skończyłam Plotkarę to się wzięłam za Glee, ale coś powoli mi idzie...
Widzę że jak ja, kończysz jedno, zaczynasz kolejne :eviltong:

[quote name='natalek']no ale te wizje są prawdziwe niestety... patrz: Kasjusz
Kasjusz siedzi w schronisku niecały rok, to nie znaczy że będzie tam siedział przez całe życie. Kasia jest fajna, w końcu się nim ktoś zainteresuje. A to że będzie czekać dłużej niż taka ciapkowata Sonia jest niestety logiczne i musimy to znieść.

[quote name='klaudusia0219']a ja nie oglądam seriali mwłahahaha !
galeria jest ogarnięta.. w przeciwieństwie do właścicielki :diabloti:
to trzeba zacząć :cool3:
phi. gdyby nie to że masz swojego dużego psa bym Ci pogroziła moim:eviltong:

[quote name='dogomanka_']dokładnie, z seriali tylko Ranczo. <3 i Usta Usta <3

Iśka właśnie ten jej mąż czy tam ktoś był super, nawet po nas po ognisku sprzątał kilka razy. szkoda tylko, ze ze skargami itp przychodził do Nas, a nie do Ciebie.
haha :D ja wcześniej cisnęłam Brzydulę i Majke, teraz się przerzuciłam na zagraniczne.

No mówię, że on w przeciwieństwie do niej był ok. Raczej nie mąż, za młody i za fajny jak dla niej :eviltong: młodszy brat, albo nawet syn bym powiedziałam. Oj tam oj tam:diabloti:

[quote name='Sweet']Ja właśnie się zabrałam od przedwczoraj za Glee i już mam prawie cały 1 sezon obejrzany :diabloti: Wciąga strasznie
PW, Poltkarą i 90210 mam już dawno za sobą
Pięknie :eviltong: ja się ogarniczam ostatnio do 2, góra 3 odcinków dziennie bo co chwilę słyszę 'ty jesteś uzależniona i nawet tego nie zauważasz bleblebe'. A teraz musze być grzeczna do września bo chcę psa :evil_lol:

[quote name='NightQueen']Glee jest super tyle że już skończyłam ale za to zaczełam Pretty Little Liars
Ja w sumie średnie opinie na temat tego słyszałam, ale przekonam się wkrótce :evil_lol: Chociaż chyba po 90210 zacznę właśnie Pretty Little Liars albo Skinsów albo coś innego jeszcze obczaję.

[quote name='natalek']Iśka, zauważyłam, że jak kicham, to zawsze wypowiadam nieświadomie "Isiaaaaaa" hahahahah
hlahła :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Tepes']ah zazdraszczam kolejnego koncertu jak czekom na jakos informacja o Apo ale cisza...

jo tyż teroz siedza i seriagle oglądom: True Blood jak nie ma to 2seria Haven jak nie ma to Wilfred i Skins( te ostatnie takie nijakie ale mo dużo sezonów i odcinków to idzie se spokojnie popaczeć nie czekając na kolejne nowe

haha pochlapałaś facecika no gratulacje

dopiero byli, poczekaj z 2 miesiąca min.

O w sumie Haven też bym mogła rozważyć jako kolejnego kandydata po 90210:eviltong:

[quote name='NightQueen']książki są zawsze lepsze od filmów, ale trzeba mieć na nie czas

ja w ogóle dużo oglądam seriali, na przemian, jak się jeden kończy to drugi się zaczyna :evil_lol:
Zgadzam się, wyjątkiem są Pamiętniki.

Ja teraz też tak robię, przez Ciebie m.in:roll:

Moja rodzina wariuje. Tata wrzucił psu pół jabłka do miski, na co mama: -'Przecież on tak nie będzie jadł, Anka pokrój Chesterowi jabłko na kawałki i karm go z ręki'.. Ja sobie muszę sama obiad robić czasem a psa z ręki karmić będą bo on z miseczki przecież nie będzie. Boże :roll::evil_lol:

Posted

Avaloth napisał(a):

Zgadzam się, wyjątkiem są Pamiętniki.

Ja teraz też tak robię, przez Ciebie m.in:roll:

Moja rodzina wariuje. Tata wrzucił psu pół jabłka do miski, na co mama: -'Przecież on tak nie będzie jadł, Anka pokrój Chesterowi jabłko na kawałki i karm go z ręki'.. Ja sobie muszę sama obiad robić czasem a psa z ręki karmić będą bo on z miseczki przecież nie będzie. Boże :roll::evil_lol:

racja, książkowa wersja Pamiętników jest do d*** :roll:

hahah :evil_lol: bardzo dobrze robisz :evil_lol: będziemy miałały dużo tematów do gadania na zlocie :diabloti:

i prawidłowo :diabloti: rodzina ma racje więc ucz się od nich :evil_lol:

Posted

Avaloth napisał(a):

Pięknie :eviltong: ja się ogarniczam ostatnio do 2, góra 3 odcinków dziennie bo co chwilę słyszę 'ty jesteś uzależniona i nawet tego nie zauważasz bleblebe'. A teraz musze być grzeczna do września bo chcę psa :evil_lol:

Ja w sumie średnie opinie na temat tego słyszałam, ale przekonam się wkrótce :evil_lol: Chociaż chyba po 90210 zacznę właśnie Pretty Little Liars albo Skinsów albo coś innego jeszcze obczaję.

No ja od dzisiaj się ograniczam :evil_lol::evil_lol: Dopiero będę oglądać 2 odcinek:eviltong: mam nowy harmonogram dnia: odcinek glee, 3 razy egzamin z prawka:diabloti:

PLL jest boskie :loveu: Jeszcze ostatnio podoba mi się The Nine Lives of Chloe King, Switched at Birth, Glee :) :cool3::cool3:

Haha :diabloti: To tak jak moja mama do mojego taty ostatnio jak jadł kiełbasę: "ale tą skórę to możesz zjeść a resztę daj kabiemu" :eviltong::eviltong:

Posted

Zazdroszczę rodziców, u mnie ojciec twierdzi, że psy to powinny jeść karmę z Biedronki na okrągło :roll: Całe szczęście mama ma inne zdanie na ten temat :evil_lol:

Posted

dog193 napisał(a):
Iśka, wejdziesz na gadu?

Iśka nie ma czasu, ona chce psa a to za dużo życia jej żre :p
Avaloth napisał(a):

Wcześniej lubiłem Ankę za te jej kilka postów kiedy na dogo była :p Teraz mam powód by uwielbiać całą twoją rodzinę :p

Posted

przeszlus napisał(a):
Iśka nie ma czasu, ona chce psa a to za dużo życia jej żre :p

Zdaję mi się jednak, że z Iśką mam trochę inny kontakt niż ty, ale dzięki za troskę ;) To co chciałam już się dowiedziałam ;)

Posted

dog193 napisał(a):
Zdaję mi się jednak, że z Iśką mam trochę inny kontakt niż ty, ale dzięki za troskę ;) To co chciałam już się dowiedziałam ;)

a 'jęzorek' dla ciebie :eviltong:
Ja i tak jestem happy, w koncu i tak sie dowiedziałaś to co chciałaś :cool1:

Posted

Potem Wam odpiszę, sukę planuję taką:

Jeśli tylko się dogada z Chesterem i uda mi się przekonać tatę na trochę większego niż mały pies to będzie ona, bo jestem w niej zakochana na zabój. A jeśli nie ona to mam jeszcze kilka upatrzonych kandydatek, głównie czarną Melanię (w wątku z mojego podpisu, baner nr. 2 można ją zobaczyć).

Posted

[quote name='NightQueen']racja, książkowa wersja Pamiętników jest do d*** :roll:

hahah bardzo dobrze robisz :evil_lol: będziemy miałały dużo tematów do gadania na zlocie :diabloti:

i prawidłowo :diabloti: rodzina ma racje więc ucz się od nich
Haha no tak :evil_lol: a do zlotu myślę że jeszcze kilka seriali zdażę przelecieć, więc chyba nic innego nie będziemy robić. Musimy być razem w pokoju żeby wykorzystywać noce bo nam czasu zabraknie:diabloti:

Phi. Odezwała się ta co sie bawi z psem jak się jej komputer zepsuje :eviltong:

[quote name='Sweet']No ja od dzisiaj się ograniczam :evil_lol: Dopiero będę oglądać 2 odcinek:eviltong: mam nowy harmonogram dnia: odcinek glee, 3 razy egzamin z prawka:diabloti:

PLL jest boskie :loveu: Jeszcze ostatnio podoba mi się The Nine Lives of Chloe King, Switched at Birth, Glee :)

Haha :diabloti: To tak jak moja mama do mojego taty ostatnio jak jadł kiełbasę: "ale tą skórę to możesz zjeść a resztę daj kabiemu" :eviltong:
Haha :D ja też muszę zacząć robić egzaminy, dopiero z 7 zrobiłam.

Na wszystko przyjdzie pora :diabloti:

Dobre :D no co Kabiś ze skórką jeść będzie, mama ma rację. U mnie też jest czasem na zasadzie np. jogurt przeterminowany jeden dzień- tata może zjeść, ale pies nie daj Boże.

[quote name='C&B']Zazdroszczę rodziców, u mnie ojciec twierdzi, że psy to powinny jeść karmę z Biedronki na okrągło :roll: Całe szczęście mama ma inne zdanie na ten temat :evil_lol:
Ważne że chociaż jedno jest z Tobą. Co Ty chcesz, Puffi dobra rzecz :evil_lol:

[quote name='przeszlus']Iśka nie ma czasu, ona chce psa a to za dużo życia jej żre :p

Wcześniej lubiłem Ankę za te jej kilka postów kiedy na dogo była :p Teraz mam powód by uwielbiać całą twoją rodzinę :p
O Jezu, ją się dało lubić? :evil_lol: Nie wiedziałem że ktokolwiek poza Adą i Anulą, które 'znały' ją wcześniej ją będzie kojarzyć.

[quote name='przeszlus']https://lh3.googleusercontent.com/-KatdDqE02e8/Tfy2s7iv86I/AAAAAAAACY8/_sMLzrgVZmg/s720/IMG_4865.JPG
fajne zdjęcie.

3mam kciuki za psinkę

Ile ona ma latek ???
Dzięki :) została oceniona na ok. 2 ale nie mam pojęcia na jakiej podstawie, bo zęby ma chyba najgorsze w schronisku. Jej 10cio letnia koleżanka z boksu ma dwa razy lepsze, nie wiem co ona wcześniej jadła albo co jej robili..

[quote name='Talia']Piękna lubię ten wilczy kolor :loveu:
Z reszta mamy podobne typy psów ;)
Kolor też mi się podoba :loveu: ogólnie nie jest jakaś bardzo ładna, ale brzydka też nie jest. Co nie zmienia faktu że w jej oczach się zakochałam od pierwszego wejrzenia, a z czasem pokochałam ją całą. Teraz mi się serce kraja jak ją mijam zza krat.

Dzisiaj jakiś człowiek urządził zamach na życie na mojego instruktora od prawka. Najadłam się strachu, acz podobno to nie było z mojej winy xd. A wczoraj wjechałam w krawężnik bo się zapatrzyłam na trójłakpa hasającego chodnikiem :evil_lol: Ale ogólnie w miarę fajnie mi się jeździ, już 14 godzin za mną :)

Posted

ale ona jest piękna :loveu: widać na fotkach te zęby.....
i 3mamy kciuki za tatę :)
**
widać, że już się wkręciłaś w prawko :) a z tym oglądaniem się za psami to już zboczenie zawodowe :lol: tez to przerabiam :)

Posted

[quote name='Avaloth']Haha no tak :evil_lol: a do zlotu myślę że jeszcze kilka seriali zdażę przelecieć, więc chyba nic innego nie będziemy robić. Musimy być razem w pokoju żeby wykorzystywać noce bo nam czasu zabraknie:diabloti:

Haha :D ja też muszę zacząć robić egzaminy, dopiero z 7 zrobiłam.

Na wszystko przyjdzie pora :diabloti:

Dobre :D no co Kabiś ze skórką jeść będzie, mama ma rację. U mnie też jest czasem na zasadzie np. jogurt przeterminowany jeden dzień- tata może zjeść, ale pies nie daj Boże.

Będziemy wszystkie razem bo ty Iśka musisz być ze mną :diabloti::eviltong:

Egzaminów już sporo robiłam:) przedwczoraj chyba z 20 :eviltong: a dzisiaj robię sobie wszystkie pytania działami ;P Tylko na razie mi się znudziło i oglądam seriale :eviltong:

Dobrze :diabloti:

No dokładnie u mnie jest to samo :evil_lol:

O 14 godziny to już połowa prawie :p:p a go kiedy masz jazdy? znaczy bo ty masz już wszystkie z góry ustalone nie? :lol:

Posted

Haha no tak :evil_lol: a do zlotu myślę że jeszcze kilka seriali zdażę przelecieć, więc chyba nic innego nie będziemy robić. Musimy być razem w pokoju żeby wykorzystywać noce bo nam czasu zabraknie:diabloti:

Phi. Odezwała się ta co sie bawi z psem jak się jej komputer zepsuje :eviltong:

mam nadzieje że mój zlot tzn. obecność na zlocie wypali, bo za rok mam obronę licencjata, a po za tym USA na mnie czekają :razz:

Moli nie narzeka :diabloti::diabloti:

A ja dziś zdałam (nie bez wiochy) wewnętrzny egz. :cool3:

Posted

[quote name='kalyna']ale ona jest piękna :loveu: widać na fotkach te zęby.....
i 3mamy kciuki za tatę :)
**
widać, że już się wkręciłaś w prawko :) a z tym oglądaniem się za psami to już zboczenie zawodowe :lol: tez to przerabiam
Dzięki :)
A no, już się w miarę dobrze czuję za kółkiem, co prawda błędy nadal popełniam, no ale mam jeszcze czas xd Pies psem, jak kiedyś zobaczę jakiegoś corgiego albo znajomego psa to chyba wypadek spowoduję :evil_lol:

[quote name='klaudusia0219']jaka słodkaa sunia :loveu:
hahah z tym prawkiem to ty uważaj, bo ci wpiszą jeszcze jakąś chorobe wzroku :D
Oj tam oj tam :diabloti:

[quote name='Sweet']Będziemy wszystkie razem bo ty Iśka musisz być ze mną :diabloti::eviltong:

Egzaminów już sporo robiłam:) przedwczoraj chyba z 20 :eviltong: a dzisiaj robię sobie wszystkie pytania działami ;P Tylko na razie mi się znudziło i oglądam seriale :eviltong:

Dobrze :diabloti:

No dokładnie u mnie jest to samo :evil_lol:

O 14 godziny to już połowa prawie :p a go kiedy masz jazdy? znaczy bo ty masz już wszystkie z góry ustalone nie? :lol:
O matko, nie dość że w domku to w pokoju :crazyeye::diabloti:
Mi się nie chce za bardzo, tylko w wolnych chwilach xd ale zbiorę się za nieługo i zacznę więcej.

Następną mam w poniedziałek i potem przez cały tydzień, łącznie z sobotą, i tak codziennie (bez niedzieli) do 8sierpnia, plus ostatnia 12.

[quote name='Talia']Oczy ma takie co prześwietlają na wylot... :loveu:
A no :loveu: i takie duże i takie ładne:loveu:

[quote name='NightQueen']mam nadzieje że mój zlot tzn. obecność na zlocie wypali, bo za rok mam obronę licencjata, a po za tym USA na mnie czekają :razz:

Moli nie narzeka :diabloti::diabloti:

A ja dziś zdałam (nie bez wiochy) wewnętrzny egz. :cool3:
To sobie ustalisz tak żeby być :eviltong:
Nie narzeka bo nie może, ma nad sobą siekierę wiszącą :evil_lol:
Czytałam u Ciebie, gartuluję :multi:

I zapraszam na mój pierwszy bazarek (rzeczy Karilki, moje, Klaudusi i Oli164) xd Na Karilkową Shilę http://www.dogomania.pl/threads/211966