Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Avaloth napisał(a):

O matko, nie dość że w domku to w pokoju :crazyeye::diabloti:
Mi się nie chce za bardzo, tylko w wolnych chwilach xd ale zbiorę się za nieługo i zacznę więcej.

Następną mam w poniedziałek i potem przez cały tydzień, łącznie z sobotą, i tak codziennie (bez niedzieli) do 8sierpnia, plus ostatnia 12.

Zawsze byłyśmy razem w pokoju :diabloti:
A myślisz, że mi się chce?? Ja zostałam zmuszona odgórnie :evil_lol: wolałabym teorię zdać za pierwszym razem, w szczególności, że jestem zapisana i na teorię i praktykę w jeden dzień ;)

O to niedługo skończysz:)

Podaj link na bazarek bo tak zapraszasz bez linku :evil_lol:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sweet']Zawsze byłyśmy razem w pokoju :diabloti:
A myślisz, że mi się chce?? Ja zostałam zmuszona odgórnie :evil_lol: wolałabym teorię zdać za pierwszym razem, w szczególności, że jestem zapisana i na teorię i praktykę w jeden dzień ;)

O to niedługo skończysz:)

Podaj link na bazarek bo tak zapraszasz bez linku :evil_lol:
W tym roku nie :diabloti:
No tak, ja też niedługo zostanę zmuszona :eviltong: Póki nie mam terminu nie czuję młota nad sobą xd
No jeszcze połowa i będzie ;)

Już dokleiłam, wcześniej musiało mi się źle kliknąć xd

Ale że reklamy nie zaszkodzi, to jeszcze raz:evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/211966

Przy okajzi dwa zdjecia Krówy, musiałam mu zrobić jako modelowi pod szelki :eviltong:
[FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana]

[/FONT]

Posted

Avaloth napisał(a):
W tym roku nie :diabloti:
No tak, ja też niedługo zostanę zmuszona :eviltong: Póki nie mam terminu nie czuję młota nad sobą xd
No jeszcze połowa i będzie ;)

Już dokleiłam, wcześniej musiało mi się źle kliknąć xd

Bo mnie nie było w tym roku :eviltong::diabloti: moja wina :eviltong:
No właśnie:) Jestem ciekawa czy u was też się tyle czeka za terminem...
Zazdroszczę Ci, że nie masz się jeszcze czym martwić :)
No :D szybko zleci:D

Widze własnie:)

I nawet foty :cool3::crazyeye:

Posted

oo widzę, że na kolejny zlot się szykujesz :)
**
ja miałam taką werwę, że na samym początku wykułam całą teorię i jak zaczęłam jeździć to sobie to olałam. I potem dzień przed od nowa kułam, bo połowę zapomniałam :D
i takiego stresa miałam, że przez głupotę teorii nie zdam, ale udało się i nawet 0 błędów miałam :)

Posted

[quote name='Sweet']Bo mnie nie było w tym roku :eviltong::diabloti: moja wina :eviltong:
No właśnie:) Jestem ciekawa czy u was też się tyle czeka za terminem...
Zazdroszczę Ci, że nie masz się jeszcze czym martwić :)
No :D szybko zleci:D

Widze własnie:)

I nawet foty :cool3::crazyeye:
Ostatnio było jakoś do 2 tygodni, acz ostatnio podobno dużo chętnych więc może ciut dłużej. Dawniej się ponad miesiąc czekało, ale otworzyli drugi ośrodek w Krakowie ;)

Widzisz, szaleństwo xd

[quote name='kalyna']oo widzę, że na kolejny zlot się szykujesz :)
**
ja miałam taką werwę, że na samym początku wykułam całą teorię i jak zaczęłam jeździć to sobie to olałam. I potem dzień przed od nowa kułam, bo połowę zapomniałam :D
i takiego stresa miałam, że przez głupotę teorii nie zdam, ale udało się i nawet 0 błędów miałam :)
A jak, teraz wakacje bez zlotu, wakacje stracone :D
Haha nie ma to jak sposób :D ale najważniejsze że zdałaś

[quote name='Talia']Iśka, czy tata uległ temu spojrzeniu?
Na zdjęciach nie, ale zobaczy na żywo to będzie musiał :eviltong:

[quote name='dOgLoV']https://lh4.googleusercontent.com/-_9TrPTWX0Ps/TjF2W3TrtZI/AAAAAAAADpw/DPc_-Z-NCTM/s512/IMG_8190.JPG

Piekny !!!!!!!!! :loveu:
[quote name='przeszlus']https://lh4.googleusercontent.com/-_9TrPTWX0Ps/TjF2W3TrtZI/AAAAAAAADpw/DPc_-Z-NCTM/s512/IMG_8190.JPG
ale super fotka ;)
dzięki :)

[quote name='NightQueen']on powinien brać udział w kampaniach reklamowych akcesoriów dla psów :evil_lol:

Testowałaś te szelki czy tyko zmierzyłaś? ciekawa jestem czy fajnie się w nich psa prowadza
Haha w sumie jest plan, przynajmniej się na coś przyda :diabloti:

Tylko zakładałam do zdjęcia, bo nie potrafiłam ich inaczej obfocić żeby cokolwiek było widać. Więc nie pomogę, Karilka ma takie same, możesz jej pytać.

Posted

Avaloth napisał(a):
Ostatnio było jakoś do 2 tygodni, acz ostatnio podobno dużo chętnych więc może ciut dłużej. Dawniej się ponad miesiąc czekało, ale otworzyli drugi ośrodek w Krakowie ;)

Widzisz, szaleństwo xd

A jak, teraz wakacje bez zlotu, wakacje stracone :D

O to i tak krótko ;)
Też by u mnie mogły być 2 ośrodki, a najlepiej jeden w Swarzędzu :diabloti: bo moje drogi są znacznie prostrze niż te w Poznaniu :eviltong:

No widze widze:D

Dokładnie. Dlatego moje wakacje w tym roku są stracone :eviltong::eviltong: Ale to była bolesna nauczka więc za rok nie popełnię tego samego błędu :lol:

Posted

[CENTER]Widziałaś kiedyś parodie od Hilliwood Show?
Ja za każdym razem pluje monitor :evil_lol:

[video=youtube;2aidhwtzR2s]http://www.youtube.com/watch?v=2aidhwtzR2s[/video]

jak nie widziałaś to wejdź sobie jeszcze na Zamierzchowe parodię, Harrego Pottera i Mrocznego Rycerza, dla mnie są genialne :loveu::loveu:
[/CENTER]

Posted

hiohiohio, Boże, jakie durne :evil_lol::evil_lol:

Uwaga, ogłoszenia parafialne :D

1. http://www.mydeal.pl/deals_show.php?id=2717&token=31ea553a00977e2ffea63f8a4290a71d00a0d26e jak ktoś karmi psa Eukanubą to tu można kupić i wesprzeć Zwierzofanów przy okazji
2. W hodowli Mglisty Poranek w Krk na dom czeka jeszcze jeden dog niemiecki błękitny. To pierwszy miot w tej hodowli, ale właściciele są na prawdę świetni, z dobrym podejściem, suka prześliczna. Gdybyście mieli kogoś zainteresowanego odsyłam tu: http://mglistyporanek.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=8

Posted

Właśnie się zastanawiałam czy ktoś tu jeszcze żyje xd
Jakoś straciłam wenę do prowadzenia galerii, na dogo owszem często siedzę, ale albo na naszych krakowskich schroniskowcach, albo na galeriach zlotowiczów ewentualnie. Plus wątek fotograficzny, rysunkowy, obrożowy, 'po ile ten pies', szkodniki i najciekawsze komentarze.

Chester żyje, ostatnio w czwartek zaliczył kąpiel i ma teraz taką świetną sierść w dotyku, ale kwestia paru dni.. Przy okazji wyprałam po raz pierwszy dosgtylowe szelki, wyglądają jak nowe, i starego rogza, który nadal wygląda źle xd Pomalowałam psu budę na ciemny brąz, bo naturalne deski się strasznie brudziły i brzydko wyglądało, wygląda ok. Ostatnio Krowie dużo częściej z niej korzysta niż na początku, potrzebował prawie dwóch lat żeby się do niej przekonać.
Jak już piszę to zdjecie z fbla przykleić można :D
sprzed paru dni, Krów wcinający kość

zlotowe psy:

Piki czyli najgorźniejszy pies zlotu :evil_lol: (wł. ulvhedinn)

Wena, czyli najpiękniejszy pies zlotu:loveu: (wł. Anka11)

Dolar, czyli najzajebistczy pies zlotu :cool3: (wł. Karilka)

Kraksa, czyli najbardziej kosmiczny i niezniszczalny pies zlotu:diabloti: (wł. ulvhedinn)

i Wena z Jokerem(wł. Bartiśkowa_) czyli dwa najpiękniejsze psy zlotu:loveu: (Wena msce 1, Joker drugie xd)