Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen']to zobacz zobacz :cool3:
Ja w ogóle miałam jechać jutro do Krk z mama na shopping, ale nie wiem czy wypali bo on ma jakieś plany, ale może ja jeszcze w tym tyg. wytargam :diabloti:
[quote name='LadyK']Ja dzisiaj byłam w Krakowskiej i okolicach i nie widziałam lodowiska nigdzie.. A w tamtym roku było? Też chyba nie..

http://wd2.photoblog.pl/np1/201012/FD/82322761.jpg :loveu:
też mi się wydaje że już w tamtym roku nie było, w tym przechodząc dwa razy koło galerii nie widziałam, Ola też nie więc raczej go nie ma xd

[quote name='Paula03']U nas nie ma zbytnio gdzie, musiałabym gdzieś dalej pojechać, a nie mam czasu, z resztą i tak nie umiem jeździć :D
a no tak, tu się przydaje mieszkanie na południu Polski ;)

[quote name='Niufciak']Skąd wiedziałaś że takie lubię:D
mam swoje źródła:diabloti:

[quote name='Kashdog']Ja nawet na nartach nie umiem jeździć, a przyznam, że chciałbym się nauczyć. Ale po pierwsze nie ma mnie kto tego nauczyć i nie mam czasu zbytnio :roll::diabloti:
Wszyscy dzisiaj do schroniska się wybierają :loveu:
ja miałam ten komfort że tata umiał jeździć i przy okazji mojej nauki sam sobie odświeżył umiejętności po kilkunastu latach przerwy. I sporo znajomych jeździ. A ja już od 4 klasy podstawówki także też trochę.

[quote name='wenia41']No tak powiedzmy, że za mnie też chociaż raz zjechałaś bo jakoś tak mnie wszystko boli dzisiaj. Więc na te stare latka zamiast deski wyciągnę może łyżwy i pojeżdżę na zasypanej działce po stawie jeśli oczywiście nie potłukę sobie rozumu z którego chcę właśnie wstać.:cool3:
to dla Ciebie widocznie się trafił ten zjazd z wywrotką :D mnie po niej nic nie boli, więc może przeszło na Ciebie xdd

[quote name='Niufciak']Fotek..!;)
ostatnio cały czas siedzę na laptopie a zdjęcia na komputerze..
dzisiaj mam w planach łyżwy, jutro narty i sylwestra także może w weekend się uda ?

macie z fbla xd

i Napoleon, mój schroniskowy ulubieniec jak do tej pory, zdjęcia wykonała Ola164

czyż nie cudowny ?:loveu:

Posted

Niufciak napisał(a):
Ale macie fajne pola:loveu:
To ostatnie foto najlepsze:D:D

się na wsi mieszka to się ma :D
ogólnie bardzo fajnie się sprawdzają jako tereny spacerowe, poza okresem kiedy zboża rosną bo nie ma jak łazić.
no i pomijając fakt że jest tam trochę saren i zajęcy.. na tym spacerze z którego są zdjęcia dwie jakieś 30 metrów przed nami przeleciały przez ścieżkę, na szczęście Krowek nie zauważył, potem zwęszył trop ale na szczęście w drugą stronę :D
chociaż przy nim raczej się nie ma czym przejmować, już nie raz pogonił zająca czy sarnę ale jest za wolny, rezygnuje bo kilkunastu metrach pogoni i wraca xd już się przyzwyczaiłam

Posted

Avaloth napisał(a):
się na wsi mieszka to się ma :D
ogólnie bardzo fajnie się sprawdzają jako tereny spacerowe, poza okresem kiedy zboża rosną bo nie ma jak łazić.
no i pomijając fakt że jest tam trochę saren i zajęcy.. na tym spacerze z którego są zdjęcia dwie jakieś 30 metrów przed nami przeleciały przez ścieżkę, na szczęście Krowek nie zauważył, potem zwęszył trop ale na szczęście w drugą stronę :D
chociaż przy nim raczej się nie ma czym przejmować, już nie raz pogonił zająca czy sarnę ale jest za wolny, rezygnuje bo kilkunastu metrach pogoni i wraca xd już się przyzwyczaiłam

Mój by tak prędko nie odpuścił:D
Nie dogoni co prawda bo też jest za wolny, ale jak cos to za sladem pójdzie... Nie nauczony po prostu bo nie ma jak nawet jak coś:)

Posted

[quote name='Sweet']Fajne zdjęcia i wreszcie dużo:D
haha;D
Chester przystojny jest jednak:P
Mimo że ma głupie miny na zdjęciach:evil_lol:
jednak ?! śmiałaś w to wątpić ?!:mad::diabloti:
a głupie miny mu uroku dodają xdd
[quote name='Kisses']http://img222.imageshack.us/img222/2432/46016164.jpg
Pierwsze skojarzenie - jak Shitland od tyłu!

Jaką Krów ma elegancką chusteczkę, łuhuh:razz:
no Krów to shitland jak nic :evil_lol::evil_lol: taki sam wielkościowo, identyczny ogólnie xdd

[quote name='Paula03']http://img694.imageshack.us/img694/4025/80535797.jpg
Ale ma słodko ośnieżony pysio :loveu:

http://img291.imageshack.us/img291/2940/81133228.jpg
Co on ma na głowie :D
chustkę :evil_lol: siostra mu tak zawiązała xd

[quote name='sator_k_']Wszystkie zdjęcia rozbrajające :D
dziękujem:loveu:

[quote name='AnetaA']Piekny niesamowicie!! Cudny!
zdjęcia też ekstra!

http://img202.imageshack.us/img202/9929/89331535.jpg

bardzo przypomina mi mojego Hektorka - który odszedł w niedzielę za TM ::(;(
tak mi teraz brakuje takich spacerków w śniegu...
dzięki :)

współczuję Ci bardzo..

• [quote name='dOgLoV']Śliczne fotki i te schroniskowe i te wasze :loveu:
    Nie zacytuje żadnego bo wszytkie sa wyjatkowe :loveu:
    jej no nie słodź tak xD
    dziękuję :)

[quote name='NightQueen']http://img232.imageshack.us/img232/7940/14131309.jpg
    :loveu:

Najlepszego Sylwestrowego :cool3:
    rychło wczas, ale dzięki xdd

[quote name='justyska2']Ale jest piękny :D Mam słabość do ONków
    Ta czarna mordka :* Genialny!!!
    Pozdrawiamy serdecznie i buziaki przesyłamy.
    Chyba Chesterowi fanclub założę :D
    dziękuję i również pozdrawiam :)

[quote name='przeszlus']http://img694.imageshack.us/img694/4025/80535797.jpg
    Jak ja "kocham" Krowa :loveu:

Już wiem czemu nie mogłem być na dogo :cool3: zapomniałem że hasło mam z dużych
    mogę Ci sprzedać, chcesz ?:cool3:
    brawo xDD

[quote name='Niufciak']Mój by tak prędko nie odpuścił:D
    Nie dogoni co prawda bo też jest za wolny, ale jak cos to za sladem pójdzie... Nie nauczony po prostu bo nie ma jak nawet jak coś:)
    na szczęście Krów nie ma jakiegoś popędu łowieckiego dużego ^^

[quote name='przeszlus']A mój to by dogonił,niestety :(
    oj no nie wątpię.. dopadł już coś kiedyś ?

[quote name='sator_k_']Sator też jak zwęszy sarnę to pobiegnie za nią. Dlatego przestałam go spuszczać ze smyczy, bo niestety wokół mnie tylko lasy.
    A ja to olewam, w lesie faktycznie bym się bała ale my mamy tylko pola z jakimiś sadami czy coś, myśliwych ani nic takiego tam nie ma, już wiem że Krów daleko nie pobiegnie i jak wypadnie z tego pierwszego transu to da się go odwołać. Poza tym że raz mi zdarł kilka warstw skóry z palca, bo akurat go miałam na cieniutkiej lince, zobaczył zająca, a ja nie(tzn zobaczyłam po fakcie, jak już leżałam z rozwalonym palcem..) to żadnych nieprzyjemności z tego powodu nie miałam. Najwyżej kilka zajączków i sarenek się strachu najadło:diabloti:

Skończyłam przed chwilą oglądać film o Hachiko. Się poryczałam oczywiście, bo czemu nie. Niby film z fabułą którą da się opowiedzieć w dosłownie paru zdaniach a taki.. nawet nie wiem jak to określić. Piękny po prostu.

Posted

Skończyłam przed chwilą oglądać film o Hachiko. Się poryczałam oczywiście, bo czemu nie. Niby film z fabułą którą da się opowiedzieć w dosłownie paru zdaniach a taki.. nawet nie wiem jak to określić. Piękny po prostu.

widziałam go ze 3 miesiące temu ;)
    Na filmach nie ryczę ale na tym troszkę oko mi się spociło, ale tylko troszkę :diabloti: