wenia41 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Iś ja na drugim końcu Polski mieszkam więc na spacerek nie wybierzemy się i psy nam się nie pomyrdają :shake:. Szkoda. W prawdzie nie za długo na dogo jestem ale z moich okolic nikt się za wiele tu nie udziela. A wyprowadzać to się będę może już w tym roku ale nadal w kujawsko-pomorskie tylko do pipidówy:cool3: dla TZ i piesa :razz:. Quote
Avaloth Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='wenia41']Iś ja na drugim końcu Polski mieszkam więc na spacerek nie wybierzemy się i psy nam się nie pomyrdają :shake:. Szkoda. W prawdzie nie za długo na dogo jestem ale z moich okolic nikt się za wiele tu nie udziela. A wyprowadzać to się będę może już w tym roku ale nadal w kujawsko-pomorskie tylko do pipidówy:cool3: dla TZ i piesa :razz:. a to faktycznie niezły kawał.. z kujawsko-pomorskiego faktycznie nikogo nie kojarzę, ktoś by się znalazł na pewno, za dużo tu osób, ale trzeba by było trochę posuzkać. Wnioskujcie i głosujcie sobie dalej, zdjęć z sylwestra(tudzież wesela :D) tu nie wstawię, za skarby świata xd macie łaboncia xd i jeszcze jedno z zabawy wodą xd tym razem nie oszukane ^^ Quote
Ciapkowa. Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Z 'zabawy z wodą' fajnee! <3 :D:D:D A moze czas na Chesterowe?! :diabloti: Quote
Paula03 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Fajne te zdjęcia z wodą ;) A do czego ty tą wodę wlewasz? :lol: A ja bym chciała obejrzeć zdjęcia z sylwestra! ;) Quote
wenia41 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Obejrzałam właśnie też Hachiko A Dog's Story. Ja sobie popłakałam, a co będę sobie żałowała. Moi mawiają, że płaczę nawet na promocjach - co mam zrobić jak oczy mam na mokrym miejscu jak tyczy się uczuć szczególnie takich jak Hachiko !!!!!:placz: :placz: :placz: Płaczcie kochani nie wstydźcie się tego jak nie oczkami to serduchami chociaż :placz: :placz: :placz: Cóż może być piękniejszego i wspanialszego niż psia miłość. Quote
Avaloth Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Ciapkowa. napisał(a):Z 'zabawy z wodą' fajnee! <3 :D:D:D A moze czas na Chesterowe?! :diabloti: dzięki ;) nie mam. w piątek/sobotę/niedzielę zrobię to się jakoś postaram wrzucić a jutro będę cyka trochę w schronisku to też mogę dac ;) tylko nie wiem kiedy bo jutro to schronisko, w piątek 18stka koleżanki, w niedzielę WOŚP .. Paula03 napisał(a):Fajne te zdjęcia z wodą ;) A do czego ty tą wodę wlewasz? :lol: A ja bym chciała obejrzeć zdjęcia z sylwestra! ;) dziękuję :) na tym zdjęciu do duraleksowego talerza na zupę :D to masz problem xdd Quote
Luzia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Po 18 koleżanki to pewnie przez trzy dni się pozbierać nie będziesz mogła :evilbat: Quote
Avaloth Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Dziabag cudny :loveu: cudny, i przede wszystkim nie agresywny xd na wakacjach na mazurach łabędzie na mnie warczały, a goldenkę chciały zeżreć :D dziki takie Luzia napisał(a):Po 18 koleżanki to pewnie przez trzy dni się pozbierać nie będziesz mogła :evilbat: oj tam, może tak źle nie będzie :D pół dnia powinno wystarczyć, jak na razie zauważyłam dobrą regenerację, zobaczymy co będzie dalej xdd Mani2000 napisał(a):śliczny....\dziękować ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ostatnio na Marcelka tez warczaly..... cale stado :scared: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Mani2000 napisał(a):ja chce z wesela i z sylwka Ja tez :p :cool3: Quote
Avaloth Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 ej ale ja nie byłam na żadnym weselu xdd NightQueen się pomieszało :D a z sylwestra nie dostaniecie xd mogę dac 18stki koleżanki zdjęcia z jej kotem i psem ;p ale jutro, bo mam jeszcze nie zgrane a wieczorem może ze schroniska dam, jak zdążę je ludzko odrobić, bo powychodziły mi zdjęcia 'z przesłaniem' pt ucięte łapy, ostrość na dupie etc. i trza coś z nimi zrobić zanim się nadadzą do użycia xd Quote
przeszlus Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://wd9.photoblog.pl/lvp5/201101/83/83518928.jpg widziałem. A to drugie na fbl'u też... i się dziwiłem :) Quote
przeszlus Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Czekamy i Czekamy A jak tam "laptok" ? :diabloti: Quote
Avaloth Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 oj no ale nudzicie xD Laptok żyje i ma się dobrze, nie mam ochoty go wyrzucić przez okno podczas robienia czegokolwiek, w przeciwieństwie do komputera xd Ale na kompie dalej muszę się czasem użerać, gdyż tu mam wszystkie nowsze zdjęcia, nie chcę zawalać nimi laptopa.. Byłam na WOŚPie dzisiaj, nie miałam czasu wrzucać. Teraz picasa zamula, zdjęcia się zgrywają cholernie wolno więc schroniskowców nie będzie dzisiaj.. jak zdążą się zgrać kicie i pies z 18stki to wrzucę kilka zaraz. A Krowiej sesji dalej brak xd Quote
Avaloth Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Wczoraj jak widać nie wyszło ^^ Aga i dzika Margot:loveu: i Jacky (Dżeki ? nie wiem jak oni to piszą xd):loveu: niuchamy xd nawet uchachana ja się załapałam xd Quote
Avaloth Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 powyższe zdjęcia szczerze mówiąc nie wiem kto robił, aparat komuś oddałam po jakiś dwóch godzinach i od tego czasu jego losy są mi nieznane z krótkimi przerwami w których wpadał mi w ręce xdd jeszcze dwa schroniskowce, z fbla, reszta będzie jak w końcu skończę obrabiać, a jest co.. kochana prawie DONka :) i Nero o cudownych oczach ;) ma wątek tu jakby ktoś był zainteresowany spać idę Quote
Recommended Posts